Истинска връзка онлайн през 2026 г. – възможно ли е? (Мнения и съвети)

• 424
  • 9
  •   3
Отговори
От личен опит и от това, което виждам при приятели: онлайн пространството днес е много по-различно от преди 5-10 години.

Видео разговорите, споделянето на ежедневието, дори гледането на филм 'заедно' през стрийминг платформи — всичко това създава усещане за присъствие, което преди беше невъзможно.

Интересно ми е да чуя и вашия опит — някой успял ли е да премине от онлайн към реална връзка? Какво според вас е 'червената линия', която разграничава истинското от илюзията?

# 1
  • Paris, France
Най-добре питайте chat gpt! И изпийте едно питие заедно! 🥂 Ние нямаме такъв богат опит с въображаеми връзки.

# 2
  • София
Ммм, аз се запознах с приятеля ми онлайн, бая време си пописахме, преди да се видим. Вече 8 години сме заедно. Но само си писахме, не че вече ги нямаше изброените възможности.
До едно време връзката не се ли пренесе офлайн, няма да я бъде, ако ще да "превъртите" Нетфликса.

# 3
Да, но когато срещнеш някого "офлайн" често оставаш силно разочарован. Хората са много по-различни онлайн отколкото на живо.

# 4
Запознанство онлайн - да.
Връзка онлайн - не .

От първото здравей до среща :
Ако сте в една страна : днес,  утре .
Ако сте в различни държави : седмица , две .

# 5
  • София
И за мен връзка онлайн не е връзка.
Какъв е казусът всъщност?

# 6
  • София
Онлайн връзка е оксиморон за мен.

# 7
Не се занимавай с глупости и си намери истинска жена в реалния живот. Тия онлайн запознанства до нищо хубаво не водят, най-много да живееш в една илюзия и да се влюбиш в несъществуваща жена, а зад екрана да стои мазен чичак, който лъже мъже за пари. Както са написали хората преди мен, интернет преди 10 г. няма нищо общо със сегашното. Шансът да станеш жертва на измама е 99,99%, оставям и малко надежда, понеже не съм напълно скептична, но съм реалист. Имам познати семейни приятели, които много са пострадали, единият от тях води 10 г. дела с рускиня, има две деца от нея, които ги е отчуждила, той разбра, че имала 5 брака зад гърба си и още деца от различни мъже. Обсебила е целият му живот и му взе апартамента, с една дума го измамиха и от тогава е в тежка депресия и цялото си семейство е завлякал с неговите проблеми. Абсолютна психопатка и убийца, но съда ги защитава такива!

Съвет от жена към мъжете, за нищо на света не се женете за рускиня, украинка или молдовка, един дол дренки са. Спете с тях, квото искате правете, но такива @@@@@ психопатки в къщата си не водете. Мога с подробности да разкажа всичко какво е направила към мъжа и семейството му в гр. Варна, но кой ще ми чете коментара, никой не го интересува.

# 8
  • София
Да, но когато срещнеш някого "офлайн" често оставаш силно разочарован. Хората са много по-различни онлайн отколкото на живо.

И тогава защо ти е този някого? Thank you, next!

# 9
Ягода, напротив - разкажете. Хубаво е да се дава гласност.

Общи условия

Активация на акаунт