Къде в Бургас(2) ......

• 106 709
  • 568
  •   1
Отговори
# 465
  Мацки, я ми кажете един магазин, в който продават Kerastase.
Ji, Керастаз се продава Само във фризьорски салони, при Ангел на Оборище, и при Слава-зад краставицата.
Къде по точно се намира този салон (на Оборище)? На ъгъла с ул."Кирил и Методий" ли?

# 466
някой знае ли каде в бургас продават бански на pompea?гледах каталога им в нета,страхотни са. Praynig

# 467
  • Бургас
Ji, Керастаз се продава Само във фризьорски салони, при Ангел на Оборище, и при Слава-зад краставицата.
Къде по точно се намира този салон (на Оборище)? На ъгъла с ул."Кирил и Методий" ли?
не на ъгъла с кирил и Методий, а в блока, където е магазин Йори.(мисля, че се води Оборище 95)

# 468

Мерси!
 И защо само там, имам предвид само във фризьорски салони?В магазини не се ли продават?
 Ще мина да видя и Tedi\\ дето е писала за тези магазини, пък да видим.Tedi\\, и на теб мерси! Laughing

# 469
  • Бургас
Магазин за бански, където предлагат големи номера, но с долнище - килоти?

# 470
  • Бургас

Този спрей ли търсиш? 40лв. ми се виждат множко Thinking

# 471
  • вкъщи
а някой може ли да ми каже къде да намеря хубави детски пердета на добра цена ,и килим4етата също ме интересуват.

# 472
Миленика, не търся нищо конкретно, искам да ги видя тези продукти, защото смятам да ги пусна в моя магазин,че питат хората.Обаче не знам дали ще ме огрее. Grinning Ако ги дават само на фризьори....

# 473
Миленика, не търся нищо конкретно, искам да ги видя тези продукти, защото смятам да ги пусна в моя магазин,че питат хората.Обаче не знам дали ще ме огрее. Grinning Ако ги дават само на фризьори....
Със сигурност -няма да те огрее. От  много достоверен източник  (и собствен опит) знам, че позволяват само на определени фризьорски салони да зареждат Керастаз. Серията се продава само в салони и то не всички, освен това е необходимо да се зареди цялата серия и т.н. ....................

# 474
а някой може ли да ми каже къде да намеря хубави детски пердета на добра цена ,и килим4етата също ме интересуват.

Марианка, мисля, че в Домко имаше разпродажба, защо не проверите там  Peace

# 475
 Hug Къде в Бургас се намира магазин Ягодка и вярно ли е , че там продават Bed Head TIGI ? Много искам да си взема нещо от тях . Sunglasses   bouquet

# 476
  • София
Hug Къде в Бургас се намира магазин Ягодка и вярно ли е , че там продават Bed Head TIGI ? Много искам да си взема нещо от тях . Sunglasses   bouquet
мисля, че говориш за онлайн магазина  Rolling Eyes там има Tigi
www.strawberrynet.com
Ако аз бъркам, извинявай   bouquet

# 477
  • Бургас
някой знае ли каде в бургас продават бански на pompea?гледах каталога им в нета,страхотни са. Praynig
В Триа ги гледах

Магазин за бански, където предлагат големи номера, но с долнище - килоти?

Миленика,ако те устройва цените  виж В Скини ,от там си взех такива като бях по-едричка, а тази година пак си взех с боксери от там ето тези :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122763&photo=20

# 478
  • По света и У нас
И мен ме интересува  Peace ... Аз до момента ги купувам от София, от фризьорски салон и доколкото имам инфо  Thinking уж не се предлагали в магазинната мрежа , само в салоните може да ги откриеш, но може и да бъркам  newsm78

Тъй като и нас ни вълнува тази тема  Grinning, мога да споделя, че поне на мен в Домко и в Mr.Bricolage избора не ми допадна много .... все пак зависи какво търсиш ... на мен ми се искаше нещо на Дисни и ми допаднаха няколко варианти: в едно малко магазинче на кръстовището на Билковата  аптека от страната на сладкарница Неделя, до Химическото чистене .... и другият магазин е на Александровска недалеч от Стоматологията /дори от същата страна/ - предлагат основно хавлиени изделия, но имат и пердета - както готови размери, така и приемат поръчки /тяхно е едно и от магазинчетата за платове до книжарница Дядо Благо/ ...
А за килимчета освен в Домко, може да провериш в CarpetMax до Бриколажа ... магазина е специализиран за килими, балатуми и мокети ... ето и малко модели на килимчета http://www.carpetmax.bg/kilimi.php?typem=17&name=17&lang=bg но каква ли е цената, трябва да се провери  newsm78

# 479
  • постоянно
Някой има ли отзиви за д-р Сийка Караджова, джипи и специалист детски болести?

А нещо за д-рите Жени Стоичкова и Жени Бербенлиева, също специалисти детски болсти, имат съвместна лекарска практика в бившата Втора поликлиника и в "Изгрев"?
Жени Бербенлиева  е джипи в Изгрев където беше  детската консултация  в блока срещу Велека- доколкото знам е добър педиатър =дълги години работеше с моя съседка , която и беше сестра в консултацията.Мога да попитам и за Стоичкова и ще пиша пак.
Вили

Общи условия

Активация на акаунт