iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 140

• 11 269
  • 249
  •   2
Отговори
# 240
  • София

валидни до  29 юли - 20:00 ч. н. вр.

# 241
Здравейте, как получавате пратките си в момента, само с БГ пощите ли? Има ли начин за избор на Спиди или на случаен принцип изпращача определя куриер?

Нямаме вече право на избор.

# 242
Последните два пъти (от този месец са и двете поръчки) не ми даде да избера куриер. Дойдоха със спиди.

# 243
Значи сте имали късмет със Спиди, а до град или село беше пратката ви, дали има някакво значение?

БГ пощи до адрес ли доставят или от гише се взимат до поискване?

# 244
Значи сте имали късмет със Спиди, а до град или село беше пратката ви, дали има някакво значение?

Мисля, че няма значение дали си от голям или малък град. Както им хрумне, така пращат. Или зависи и от това, което има вътре.
Аз с бг пощи получих. Получих смс и отдох да си го взема.
Брат ми също преди това си получи пратката, но с хартиено известие, че има пратка.

# 245
  • София

Мен ми пратиха СМС да си ги взема от пощата

# 246

Няма значение от град ли си, от село ли си. Аз живея на село, дори нямаме поща в селото. Миналият месец имах две пратки. Едната тръгна със Спиди, втората с БГ пощи и пристигна в съседното село, където има поща.

# 247
Живея в град.

# 248
Много надути ми се виждат цените, дори с 20 % намаление, всичко което купувах преди е по- скъпо Sad

# 249
Много надути ми се виждат цените, дори с 20 % намаление, всичко което купувах преди е по- скъпо Sad
Може.
Но като видя цените в бг, пак е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт