Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 445

• 22 601
  • 566
  •   2
Отговори
# 555

Добро съботно утро!
Хубав и спокоен ден!
Да пием по кафе!

Скрит текст:

# 556
  • Пловдив

Здравейте в ден събота, успешна и прохладна да е.
Чакаме снимкииии...

# 557

04.09.2026 г. Само ден след премиерата на втория си сезон, „Казвам се Фара“ стана най-гледаният сериал в Netflix Бразилия. От първата си премиера на платформата, сериалът остава в топ 10 на най-гледаните сериали.
Това е прекрасна новина. А намираш ли, Мариянка, поне някаква информация за гледаемостта на Фатмагюл на Нетфликс , Бразилия?

# 558

Късно следобедно кафе - препоръчано и одобрено!
☕☕☕

# 559
  • Пловдив

Енгин в сторито си.
Скоро ще имаме и превод на историята от Енгин в бр.70 н списанието.

Z_Iva, към момента не.

# 560
Привет!

Благодаря за информацията около Енгин,макар и оскъдна. Радвам се на успеха на Фара в Бразилия ,сигурна съм, че и Фатмагюл ще пожъне такъв.

По "Старите пари" работата върви по график ,надявам се резултата да бъде още по-интригуващ и завладяващ от първи сезон .

Поздравления за превода на португалски на "Безвремие "  , очаквам с любопитство и новия разказ на Енгин.

Хубаво приятелство има Енгин с Бинур Кая, в момента гледам по Дизи "Невинните", много странен сериал ,почти нищо не разбирам 🙄🙂,но нейното изпълнение на психиатърка много ми харесва , както и познатата ни Аслъхан Горбюз (Асие от Облака).

Приятна вечер!

# 561
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 562
Добро утро! 
Енгин до ден-два ще достигне 2 милиона и 500 хиляди последователи в Инстаграм, нещо, което, при неговата нетипична за актьор незаинтересованост и слаба активност в социалните мрежи, си е значителна бройка.
По този повод се сетих за снимката, с която преди 5 години и половина той откри профила си.

Все си мисля (разбира се, може и да греша), че двете най-любими за мен негови партньорки на екрана, някак му помогнаха и го подтикнаха да бъде по-отворен към съвременния свят на социалните мрежи - нещо, без което един  известен и толкова талантлив актьор като него няма как да мине. Имам предвид Туба и Демет. Акаунта си в Инстаграм той откри, скоро след като Туба се присъедини към екипа на "Дъщерята на посланика". А след партньорството с Демет в "Казвам се Фара", Енгин може би поприхвана мъничко от нейната активност, започна самият той да следва малко повече хора в Инстаграм....

# 563
Добро утро момичета 💕
Честит празничен ден!
Да ни донесе хубави неща!

# 564
  • Пловдив

Здравейте в ден петък - есенните мензухари цъфнаха. Дано ни донесат и новини.
Честит празник на всички, 6 септември – ден на Съединението и празник на Пловдив.

Скрит текст:

# 565
Момичета💕
Аз пътувам и опознавам Родината!
Красиви са ни планините, местата на които бях днес - страхотни!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 17:48 от Марта_49

# 566
  • Пловдив

Спомен за приятна вечер.

Енгин в сторито си.
Женският национален отбор по волейбол в Турция е европейски шампион!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 21:38 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт