Деветокласници 2026/2027

• 15 960
  • 349
  •   3
Отговори
# 270
Това са щуротииите на стария министър. Добре, че поне за 7-ми клас ги махнаха.
Тези ваканции според мен не са разпределени много добре. Можеха междусрочната да я направят 5 дни.  И до 2.07  ми се струва прекалено, въпреки че последната седмица повечето  деца ползват извиненията по домашни причини.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 10:33 от moonligh 78

# 271
По-добре така, отколкото през май да разбиват един учебен, един почивен... То е ясно, че последната седмица нищо не се прави, само ходят да се виждат с приятелите.
Междусрочната този път са им отпуснали два дни, но есенната само един ден и няма никакъв смисъл от нея, по-добре да я сложат към междусрочната и да стане общо 5 дни със събота и неделя.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 10:49 от Soul Free

# 272
Есенната напълно безсмислена и според мен, но решението за събиране на майските дни ми хареса, въпреки че целия май ще е почти само почивка

# 273
Яяяя кога станахме деветокласници? Първо си помислих че съм объркала темата. 😁

# 274
  • Куциндрел
Не сме още, ама ей го на 15ти.
Ей.. това да намериш частен учител по италиянски е доста трудно. Бяхме се уговорили с една учителка, ама и тя нещо явно се е изнервила от започването на учебната година и реши да промени началната уговорка. Сега сме избрали други и детето ще ходи на пробни уроци.

# 275
Страхотно, Цеце, на курс ли ще го учи основно или в училище. Много е готин италианският.

# 276
Бързо си мина ваканцията. Simple Smile
С изключение на раница, девойката е готова за новата учебна година. И физически, и психически даже. Joy
С нетърпение чака програмата и да види кой учител по какво ще ѝ преподава.

# 277
  • Бургас
Аз видях новите учители в Дигиталната раница, но понеже по-голямата част от предметите са за първа година, имената им не ми говорят нищо.

В Бургас заради липса на преподавател закриха дългогодишна паралелка по италиански в ЕГ. Мисля, че имаше още една в друго училище, не знам какво е там положението.

# 278
  • Куциндрел
Страхотно, Цеце, на курс ли ще го учи основно или в училище. Много е готин италианският.
Почваме с частен учител индивидуални уроци, че на курсовете много мишкува. По-натам може и курс. Даже ще се уговаряме с някакъв италиянец пробен урок у дома.

# 279
Супер, много добре сте го решили. Hands V

# 280
  • София
Аз видях новите учители в Дигиталната раница, но понеже по-голямата част от предметите са за първа година, имената им не ми говорят нищо.

В Бургас заради липса на преподавател закриха дългогодишна паралелка по италиански в ЕГ. Мисля, че имаше още една в друго училище, не знам какво е там положението.
Много благодаря за инфото в дигиталната раница Simple Smile И аз току-що видях учителите

# 281
Много малко хора знаят добре италиански у нас, а езикът е ценен и много полезен.

# 282
Къде е тая дигитална раница?

# 283
  • Бургас
Трябва да имате профил в edu.mon.bg
Преди доста време ни накараха да си направим, но реално не съм я ползвала с никое от децата. Освен програма и оценки, които така или иначе виждам в Школо, за друго не съм я ползвала. За мен идеята ѝ беше да не се носят учебниците напред-назад, а да се ползват електронните им копия. Само че такива в раницата няма, а пак трябва допълнителна регистрация в сайта на съответното издателство.

# 284
Аз не успях да я достъпя...Изпрати ме към НЕИСПУО, което преди години ползваше училището ни. Забравила съм пароли, достъпи и т.н. и въобще не ми се занимаваше да се ровя. Проверих в сайта на училището ни, оказа се, че класните ръководители вече са обявени и там.

Общи условия

Активация на акаунт