💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 60/

• 33 589
  • 574
  •   10
Отговори
# 555
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сияние с мек фокус. Посланикът на Pomellato @handemiyy носи комплекта висша бижутерия Iconica Princess. В сърцето му зелен турмалин с шлифовка „кабошон“ и тегло 53,40 карата сияе сред каскада от диаманти. Грация в най-пленителната ѝ форма.

# 556
# 557
# 558
# 559
# 560
Страхотна е!

# 561
Не е съвсем по темата, но все пак ще е партньорка на Керем

Вчера, Алина Боз е завършила Факултета по радио, телевизия и кино в Университета "Билги" в Истанбул.

# 562
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 563
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Nature Sparkles
https://x.com/ercelfiles/status/2078546957115514955

Nature Sparkles

Sunglasses Излъчването на 46 еп. на Почукай на врата ми / Sen Çal Kapımı през 2021 г.е отложено със седмица заради национален празник / Денят на демокрацията и националното единство /и извънредни телевизионни програми. Ще си спомним какво се случва в епизода на 28.07. Grinning

Хубав ден на всички! Grinning

# 564
Здравейте, 🌞

Ханде Ерчел от Турция е включена в списъка „Factual Index“, който класира най-влиятелните знаменитости в света в 30 страни по света. При съставянето на списъка са взети предвид международна популярност, културно въздействие, търговски успехи и класация за популярност в IMDb, наред с други критерии.

# 565
Flowers Herb Здравейте в прохладата на днешния ден.
Колаж, монтаж, ... , но красиво. Пипнато...

# 566
# 567
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 568
Здравейте, 🌞

Базираният в Русия -spam032- публикува селекция, озаглавена „Топ 20 нови мелодраматични филма за 2025-2026 г.“ Само в Ivi: В този ексклузивен списък, който включва само произведения с рейтинг 8+, са включени два филма с участието на туркинята Ханде Ерчел от Турция. Филмите #RüzgaraBırak и #İkiDünyaBirDilek са в списъка.

Хубав ден на всички 😃

# 569
Керем за рекламната кампания на Under Armour Simple Smile

Simple Smile
Турската журналистка и колумнистка за вестник „Йени Бирлик“, Аслъ Сертдемир:

Когато Нури Билге Джейлан прави нов филм, всичко останало веднага избледнява на заден план за мен. Филмите му не са точно универсално привлекателни, но аз лично ги обожавам. Той има свой собствен уникален свят, свой собствен кинематографичен език и невероятно търпение. След дълга пауза новината за „Уморено слънце“ беше истински подарък за мен.

Снимките продължават в Асос. Главните роли се изпълняват от Пънар Дениз, Алтан Еркекли и Осман Сонант. По-късно към проекта се присъединява и Керем Бюрсин. Историята разказва за баща и дъщеря, живеещи в малък морски град, и за мълчанието и негодуванието, които са се натрупали между тях през много години.

Честно казано, най-много очаквам Пънар Дениз в този филм. Защото филмите на Нури Билге Джейлан изискват съвсем различен ритъм от актьорите, различен начин да бъдат пред камерата. Наистина съм развълнуван да видя как тя се вписва в този свят.

Има и друга приятна изненада: участието на Керем Бюрсин. Дори ролята му да е малка, той ще работи с такъв майстор като Нури Билге Джейлан. Много съм любопитен да видя каква актьорска игра ще представи и какъв герой ще изобрази. О, колко вълнуващо... Но нещо в стомаха ми подсказва, че „Уморено слънце“ ще се превърне в един от най-обсъжданите филми през последните години.

Общи условия

Активация на акаунт