☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 18 815
  • 174
  •   2
Отговори
# 165
  • Русе
Pisa, изглеждаш добре и щом се харесваш и ти е комфортно, носи си роклята спокойно. Виждам всякакви модели дрехи по улиците. Май ти пита за полите солей, аз нося дълги, много си ги харесвам и не смятам да спра да ги нося, защото някой мисли, че са ретро.
Мими заговори за бели рокли и аз вчера най-накрая извадих моята. Не ме гледайте колко съм омачкана, сетих се да се снимам, като се прибрах след работа.
Скрит текст:

# 166
Супер си!💋

# 167
  • тук-там
Никак не си демоде! Просто прическата ти ми напомни за Сиси Кеч Simple Smile
Све, чудна в бялата рокля Simple Smile

# 168
  • Street of Dreams
Да, прическата е 80-тарска, и аз това първо забелязах на снимката. На мен ми харесва и мисля, че е желан ефект, или? И все пак ако държиш да изглеждаш съвременно, от там трябва да започнеш. Simple Smile

# 169
Привет, записвам се в новата тема с прекрасно настроение.

# 170
Еха, Пепси, чудесна снимка и страхотно място! Не знам точно къде си, но ми прилича на винарна.
Све, супер си! Аз също бях с ленена рокля днес и бях изгладена единствено в периода от обличането, до първото сядане в колата.
Писа, много си младолика , няма как да си ретро. Хареса ми роклята, АИ не те е излъгал, прическата също е готина, но носи леко вайб-а на 80-те, в което няма нищо лошо, предполагам си естествено къдрава.
Аз съм естествено вързана Simple Smile Скъсих косата, както ви бях споменала, излезнах сутринта с пусната коса, на 12-Тата минута умирах от жега и отново я вързах…

# 171
Свееее, страхотна ти е роклята и с тия готини сандали! Супер летен тоалет 😍
...
Пепси къде е това готино място..забавлявай се...🤩

Писа, много си готина, тоалет, тяло...аз си падам по ретро мацки и прически...омръзнало ми е да гледам всички с изпънати под конец коси! 😉
Адаш и аз днес побесняла в следобедните часове си вдигнах косата. От напрежение и горещина и главата ми пречеше...мненията бяха противоположни...две колежки казаха, че супер ми отива, а колегата каза, че приличам на проскубано пиле! 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 21:42 от mimi.7299

# 172
  • София/Севлиево
Видях Пиза,Пепси и Све-прекрасни Heart Eyes
Вчера водя дребното на плуване в училището на баткото и докато го чаках се заговорих с една от другите майки.Имаше тържество за завършване на 7 клас и стана въпрос за децата.И аз ѝ казвам,че имам син, който ще е 11 клас,а тя учудено ме гледа и пита на 15 ли го родих Simple Smile Стана ми хубаво от този комплимент.

# 173
Винарна Ysios - архитект Сантяго Калатрава Simple Smile . Абсолютен гений - инженер, архитект и скулптор. Най - красивите мостове в света са проектирани от него.

# 174
Така се почива, Пепси- по винарни! Много добре ти се е получило.
Много сте хубави, момичета, всички ви видях и харесах.
Я, да ви питам за фирменото облекло, ако някой е наясно. Тривиални тениски, ама задължителни. А ако искам да отида с рокля на работа?

Общи условия

Активация на акаунт