☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 41 766
  • 385
  •   15
Отговори
# 345
Десиии, с тази Аржентина 😡😡😡, няма да играя с теб 🤣🤣🤣 Снощи се прибрах в 22.05 от работа и така се надявах да бием! Weary
МТЗ, не съм за гледане, изтрещяла съм! 😉😊😁, но на вас се радвам!

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 13:36 от mimi.7299

# 346
Ели, честита бъди! Всичко най-прекрасно !
Видях Писа, Деси и Све - чудесни сте, момичета. Изтървах втората снимка на Mtz, сигурно е била прекрасна.
Аз вчера на един детски РД се представих така с белите крака, супер изморена след цял фен на Витоша и с 0 втеме за някакъв минимален грим:

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 19:09 от Mimy8809

# 347
Много як аутфит и крака Мими!

# 348
  • Русе
Mimy8809, чудна си!
Джа̀нъм, роклята е от HalfPrice. Купувана е от реален магазин.
Благодаря, момичета!

# 349
Ели, честит рожден ден! Много здраве и любов!

Видях ви и ви харесах всички! Сивият блонд също! Някой беше писал много полезен съвет за косата, ще се върна да погледна пак!

Поздрави от Велинград!

Мими, чуден аутфит за тези горещини!

# 350
Агент, приятно прекарване и весело!
Мими88. много ми хареса Heart Eyes, чудесен аутфит, това е твоят стил!
Деси, честити подаръци, супер са! Парфюмът съм ползвала, мисля че е точно за теб!

# 351
Mного мило, мтз, но боята е консуматив и трябва да е постоянно достъпна за покупка.

И аз мятам бели краци по цяло лято, днес даже с къси дънкови гащи и ленен потник. Тен в този живот няма да имам освен на ходилата при пръсчетата, много смешно ми почерняват, и на ръцете.

Я да попитам, слагам слънцезащита макар напоследък да не подновявам редовно и от време на време имам усещане като парене на мустака. С какво да го успокоя, какво да мажа отгоре. Видимо е ок но знам, че е от слънцето.

# 352
Гел с алое вера или пантенол.

Поздрави от Шипка.

# 353
  • София
Има стикове със слънцезащита.
За бели крака - аз мажа с автобронзант вместо лосион за тяло през лятото.

# 354
  • София
И аз отскоро започнах да мажа автобронзант, че краката са неприятно бели. Няма полза Joy Но пък имам шофьорски тен на лявата ръка с отбелязан часовник Grinning

# 355
А защо не смятате за ок да са бели краката?  С яки летни аутфити сте всички Nature Sunny
Аз съм ваканция и ви прочетох и лайкнах, поздрави от Лигурското крайбрежие, и аз имам жълта рокля.
.

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 20:41 от 37°C ON

# 356
Аз съм с хубав равномерен тен. Масажистката ми направи комплимент! Тази година за разлика от друг път ходя всеки уикенд на плаж, разтоварва ме.
Адаш супер си, като момиченце! 😍

# 357
  • тук-там
Леле, с тези жълти рокли … неотразими. Аз пък нямам. Ама то сега няма и да ми отива на сивата коса Wink
Мими - с белите крака - много са ти хубави и си ги носи с кеф!
Агентче, приятно на почивката! И защо не се изказа бива ли това сиво на цветотипа ми? Чакам си твоето мнение.

# 358
Мерси, момичета!
Шегувам се с това бяло, аз не се пека, заради алергия, но пък за сметка на това този беж цвят никак не ми отива на кожата и само на краката мога да го сложа, а така да го харесвам..
37, Страхотна жълта рокля!
Агентче, приятно изкарване на Велинград!
G&B, страхотна зеленина.

# 359
От мен поздрави от едно море с розов хоризонт.

Общи условия

Активация на акаунт