КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 10 883
  • 486
  •   2
Отговори
# 465
Добро утро момичета ☕🌹
Ние вече сме си в къщи. Снощи се прибрахме и до късно дечковците, че и ние не можем да разкажем впечатления. Важното е, че всички са доволни. И сега да ви препоръчам един страхотен сладолед. Отбихме се на Дряновски манастир на връщане също по специална препоръка. Та там отскоро продават сладолед от истинско мляко. Има от краве мляко, от козе, от овче и от биволско. Сладоледите са разкошни и ние с ММ заключихме, че са по хубави от тези в Златоград. Та, ако имате път натам, непременно се отбийте.
На Тони, Макавели и Пипи, пожелавам приятна почивка! А на всички ви спокоен и усмихнат ден! 😘 Аз отивам да пускам перални 😁

# 466
  • София
Добро утро!
Тони, за климатика - ако има човек у вас нека да не го включва докато не дойде техник. Да провери да не би да е запушена тръбата, от която изтича конденза на външното тяло. Често се запушва от птичи перушинии разни малки листенца. Друго - да почисти много добре филтрите на вътрешното тяло, ако трябва да ги накисне и изтърка с четка.
Ако не помогне - викайте техник.

# 467
Тони, и ММ казва същото - почистете добре филтрите и тръбите. Като е запушена тръбата започва да тече вътре.

# 468
Филтрите винаги с мека гъба. Има и препарати за почистване на климатици.
Не го мисли сега, приятна почивка!

Вече си изпих кафето. По някое време чакам да ни доведат дребосъчковците Heart
Хубава събота на всички баболинки!

# 469
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. За съжаление не съм на почивка, а на тръстиката.
Снощи бяхме на гости при сестра ми, както винаги си изкарахме страхотно, само където на мен към 22,00 ми се доспа много. Явно съм била преуморена, а и вчера имах доста емоции, не толкова приятни. Сутринта като станах и не успях да влеза в никоя програма, защото нямам ввръзка със сървъра. Естествено отпускарски месец, всички са извън София и на мен се падна честа да полетя с белия кон до офиса. Оказа се, че UPS се е повредил /а е в гаранция/, уж го избирахме да е много добър и мощен. Та това е станало вероятно от токов удар, но това ще го разбера тези дни. Трябваше под наставленията на IT да го разкача и да вържа сървъра директно в мрежата за да проработи. После да занеса въпросното устройство във фирмата, от където е купен, а той тежи....ужас. В най-голямата жега, натоварена като магаре. Офиса им е в центъра и има зелена зона, ама я намери места наблизо...ужас. ОСтавих го и сега чакам да ми се обадят и да ми кажат какво следва. Ако е от токов удар ще подавам жалби до ЕРМ и да ме обезщетят. Точно предния ден пуснах жалба до тях, но за село, че тук от една седмица по три пъти на ден ни спират тока за по 2-3 минути.
А на почивка ще ходя / да вържа първо всички черни котки/ след точно една седмица.

# 470
Добро утро, момичета! Хубаво е на почивка, на гости на най- близките си хора, ама най- хубаво е да си у дома. Няма такъв кеф! Та извъртях една пералня, наготвих 2 манджи набързо и заседнах на дивана. Мъжът ми пита какви планове сме имали за днес. Ами нищо да не правя му викам. Хубав пълноценен ден, момичета!

# 471
  • някъде другаде
Пътуваме с леки перипетии. Спряхме след Велико Търново да заредим и ни отказаха спирачките. Видяхме , че задна дясна гума е мокра и се свързахме с майстора ни. Обясни , какво да гледаме, оказа се спукан маркуч. Обясни как да го изолира на сестра ми мъжа и и продължихме. Ще караме по бавно с по- голяма дистанция за всеки случай. Забавихме се час и половина, но да стигаме живи и здрави.

# 472
  • Вила Великула
Тони, задължително потърсете сервиз. Това със спирачките не е шега работа, но важно е, че сте видяли проблема навреме.

# 473
Тони, до къде стигнахте? Добре, че навреме сте установили проблема. Има ли по път сервиз, който работи и в събота?

# 474
  • София
Ето ме и мен!
Късно се включвам, но бързам преди БОРЯНА да ме засече, че отсъствам. После не ми се мисли как ще ме критикува. Stuck Out Tongue Winking Eye То и самата проверяваща я няма все още, де. Grinning
Този път прелитам набързо. Нямам време за лирически отклонения.
Събудих се рано и като усетих, че имам голямо желание за работа, веднага скочих, че да не вземе да ми мине. Joy
Направих много амбициозна програма за двата дни. Време ми беше да се разработя, след като седмица мързелувах. До тук свърших почти половината от заплануваното. И моля ви се, още не съм се изморила. Ти да видиш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Цялата компания са на село, без Бабин Убавец, щерката и аз. По желание на внука сготвих един казан боб.
На вас, където и да сте - на суша или на море, в кухнята или под шипковия храст нека да ви е добре!
За всички - един чувал прегръдки. Hug И не се кОсете - всичко е добре, когато завърши добре! Heart

# 475
Кой ти каза ,че я няма проверяващата ,със скрита камера е .
 Направих беля от мързел,  ама ще я скрия. Като млада булка ,да не личи като обърка гозбата - в кофата, че няма кокошки. Не  е гозба,  и е една трета  от цялото, няма да познае шефът.
 Изпрах се, три перални, че отлетя чавето нейде  за веделя, от работа направо и няма се връща.Нощес само де. Но може да си намеря любовник за нощеска ,сама съм.
 Отивам да действам под прикритие  и  оправям белята ,загоряло  е, да не ви създавам чудене кво пък ,загори тенджери много ,що не и аз. Малко залепна.

Все си мислех ,че само оз станах кьопава, то не че не съм била все такава, ама в повече стана, но като се вслушам и други са като мен. Спокойна съм.

# 476

За кафеманите поднасям от планината кафе от терасата. Носим си кавеварка, котлонче и удължител. Разкош ...
Да ви е приятно морето, вилите, градове и села!

# 477
О, Макавели, по едно и също време сме пили кафе! На разкошно място сте!
И ние си мъкнем кафе машината с нас, ама вие си ме знаете, че ми се припива кафе по всяко време на денонощието Wink
Днес дребосъчковците участваха в правенето и овалването на кюфтенцата. Познахте - кюфтета бял сос. Wink
В момента се пазарят в колко часа (по-рано да станат), за да ги вземем пак у нас. Тетин се гласи тази вечер да гледа мача, ама и утре няма да му се размине ранното ставане, както кроят планове. Heart

# 478
  • някъде другаде
Пристигнахме отдавна, проблема е отстранен. Ходихме до Поморие да вземем племенника, че беше на лагер. Хотела , в който бяха е точно срещу семейното хотелче , в което ние отсядахме с ММ и приятелите ни.

Черпя ви едно море.
Хубава вечер!

# 479
Браво, Тони! Сега спокойно да си изкарате почивката! Черпи ни редовно с море, аз лично много му се радвам!
И другите баболинки, мятайте по някоя снимка, ако ви се занимава.
Пипи, избута ли днес работата?
Борянка Загоритенджерова, какво успя да наготвиш днес? Wink

Общи условия

Активация на акаунт