КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 13 602
  • 614
  •   1
Отговори
# 510
Хм, не са еднакви децата ни, при едни условия.
 Аз съм възмутена понякога ,как единия не ме търси ,не пише ,дет се вика, чакам нарочно понякога - не става, ако пиша ще отговори. И веднъж му го казах - отговор , ами спокоен съм ,брат ми е там. Прав  е, когато го нямаше брат му  питаше чат-пат на 10 дни поне Боряно как си.
 И той да мине под смокинята ,като види на масата  да има пита тези смокини от къде са, под тях минава. Толкова за интереса да пипне нещо. Другия   където да го хвърлиш - все тук, да стъпва на земята и да я  работи. което ме подсеща ,че скоро и смокини ще консервирам, много са-
 Сега доста зает, виси  като таксиметров шофьор за пациенти, но сутрин или вечер все по нещо - пръска ,коси ,дет аз няма . Полива.
 Фрезова.
 Тетка си знае  и болестта и лекарството, това е добро съвпадение,  а аз да взема да изляза, то ме боля това-онова, валя, време е , ни вали , ни боли ,да се размърдам, че ще се вкочанясам.

# 511
  • sofia

Подарявам ви един морски залез!

Дидия, Честит рожден ден! Здраве и пак здраве ти пожелавам. Другото ти ще си го нагласиш.

Гледам добра тема се е заформила. Аз на стари години се научих да казвам НЕ. Първия път като го направих гледах изненадани физиномии, че изведнъж взе че се видя. че имам гръбнак. И… нищо не се случи - нито камъни ми паднаха поглавата, нито зевсовия чутовен гняв успя да ме събори. Установих, че всички - деца, и близки, не толкова близки те товарят, докато не отърсиш гърбината и не пометеш всичко надолу. и има нещо друго. Повече те уважават, когато можеш да не си насреща по всяко време и на всяка цена. Затова и децата си ги учих, а сега и дребосъчка, че трябва да си отстояват границите. И когато кажат не, значи е не. Аз го научих късно, на сега се мъча да го спазвам.

Та така…

# 512
  • в сърцата на любимите ми хора
Диди, честит рожден ден. Да си жива и здрава, да получиш всичко, което си пожелаеш. Наздраве🍹💐.

# 513

Хайде по една топла напитка от мен - кой каквото пожелае Simple Smile
Досега имаше слънце, прерося леко под слънчевите лъчи и вече се заоблачи. Обожавам планинския въздух - ухае на бор, росна трева и билки. Разкошно е ...
Много размисли предизвикахте и у мен ...
Винаги съм била много всеотдайна и грижовна и към близки, и към не толкова, и към непознати дори. Много време ми беше необходимо да осъзная, че не се оценява особено от първите. Не съм твърде добра в поставянето на граници, но вече се опитвам по-настойчиво. Всеки Божи ден се моля да сме целокупни, за да не се налага да търсим помощ, но ... това е Божа работа.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 18:36 от makaweli

# 514
Много ми е топло в апартамента. А на село вали дъжд...
Едната котка се е скрила под дивана. Котаракът обикаля и само скимти.

Фло, аз не се успокоявам, че и при други има проблеми. Не. Виждам колко шарен е светът. И че моите терзания не са най-големите. Може би съм за поправителен. А може би съм и за повторение на годината. Едно е да четеш лекции, друго е да слушаш заедно с друго.
Мислех си... Кое ме спира да кажа НЕ .
Страхът.
Да не ми се разсърдят близки.
Да не ги разочаровам.
Някак си очаквам да чуя,браво,. Знам, знам... На куково лято ще е. Все съм се поставяла в удобство на другите. Е, виждала съм резултата. Ама продължавам. Не си взимам поука.
И сега на тръстиката... Върша работа, която е задължение на друг. Допълнително заплащане не получавам. Защо не отказвам? Защото си трая в очакване на онова място. И накрая...сигурно там нещо няма да е наред....
Много сериозна тема започнахме в неделя.

# 515
  • София
Дидиа, и тук честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие!
Фло, четем лекциите, помним ги, но не спазваме.
Не ми е проблем извънредната вечер с дечицата. А и Мрънч не бяхме го виждали от 1 месец. Проблема е отношението на мамка им към единствения и близък човек и неговия човек.
Ранела, нали минаха 5 раб. дни и никой не ти е дал друг договор за подпис. Значи предния е станал постоянен. А при държавните структури се спазва КТ.

# 516
Айша,
Подписах продължение за два месеца...

Обаче... Признала съм те. От толкова много неща разбираш!

# 517
Дидиа, честит рожден ден!

# 518
Привет, баболинки! По никое време от терасата.Simple Smile На хладинка е разкош, чак не ми се влиза вътре. Докато измисля вариант с минимум къртене да сложим климатик, то лятото ще е свършило. А и като се знам, че обичам да съм на отворени прозорци работата май се обезсмисля. Та така я карам. Имитирам мислене Wink
Поуморихме се днес с дребосъчковците, обаче те са много доволни. В края на деня пред входа си намериха компания с комшийски деца и играха федербал и караха колела до тъмно. Като в моето детство Simple Smile

# 519
Има ли вампири?

Как да правим любов.
10 полезни съвета за хора в по-зряла възраст:
1. Сложете си очилата и се уверете, че партньорът ви е вече в леглото.
2. Настройте алармата за след 3 минути, в случай че задремете по време на процеса.
3. Подходящото светление е много важно - включете всички лампи.
4. Преди да започнете, настройте номерата на полицията и бърза помощ на бързо набиране.
5. За да не забравите името на партньора си, напишете го на ръката си.
6. Сложете лепилото за протези наблизо, за да не си търсите после зъбите под леглото.
7. Обезболяващите да са ви под ръка, в случай, че все пак успеете да завършите процеса.
8. Издавайте каквито звуци ви харесват. Не се стеснявайте - съседите ви също са глухи.
9. Ако всичко свърши благополучно, обадете се на всичките си познати и споделете хубавата новина.
10. Не си и помисляйте да повтаряте.
/анонимен фолклор/

Това по повод че не ме отразихте за любовта миналата вечер явно съм безднадежна за тази работа .

# 520
Ама Борянка, вярно не съм те отразила миналата вечер, тю! Я пак се похвали по точка 9 Wink

# 521
Ми трябва да лъжа, трудно ми  е, но се уча бързо. Нема и  нема да има ,то само това липсва.

# 522
  • Вила Великула
Май всички спят, мислех да догледам финала на световното, но ми се доспа и легнах.
На всички спокоен сън.

# 523
  • София
Има, има таласъми. Стоически чакам финалната свирка! Подпирам си очите с клечки. Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, какво да те коментирам? То е ясно. Който търси, той намира. Стига да има мерак. Ще включа съветите в лекцията за секса в късна зряла възраст. Ще внеса свежест и настроение. Позвляваш, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye
ГООООООЛ! За Испания! Струваше си чакането...
КАССС, отиди на кардиолог. Бета блокер взимаш ли? Намери време.
ПИПИ, изпусна гола на испанците. Утре на повторение ще го гледаш. Мъжки се борят момчетата. Искам по-бързо да свърши мача. Остават 2 мин. до края.
Спирам до тук, сега ще гледам финалните минути.

И поздрав за всички вас - Сини испански очи...

# 524
Добро утро!

Можех да се включа към 4 часа аз, но упорито се мъчех да продължа съня. Успях, ама в 6:30. Все пак станах, защото е понеделник.

Футбол не гледам. Но сега се вълнувам от новините край него.

Днес е Илинден. Има ли празнуващи?
Да са здрави всички!

Общи условия

Активация на акаунт