КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 12 922
  • 580
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро!
Честит Илинден!
 Днес не ми се излиза,но се нлага във връзка с нова рецепта.Като гледам пак ще е горещо.А,ще се прибера в най-голямата жега.Ще тръгвам рано,поне сега да е в хлад.
  Хубав ден на всички!

# 526
Добро утро, баболинки! С пожелания за весел понеделник и чаша кафе се явявам за сутрешна проверка! ☕
Изпратих Тетин да кара колата на ремонт. Някакъв тампон на двигателя трябва да се смени. Усетихме я след като се прибрахме от морето, че прискърцва и веднага ѝ запазихме час за "лечение". Междувременно пък на моята таратайка от некаране е паднал пак акумулатора. Така се промениха нещата при нас, че само ѝ плащам Гражданската отговорност и ГТП, и стои за резерва.

# 527
Добро утро на Илинден ☕🍀

Днес ММ е именик. Да ми е жив и здрав, друго не искам! ❤️. Здраве и късмет и на всички именници от нашата къщичка (не знам има ли такива 🤔 )

Фло, не пия бетаблокери. По принцип съм с ниско кръвно. Ще се огледам за кардиолог тия дни.

И при нас от сутринта се очертава горещ ден. Ще се опитаме да стоим по малко навън.

Спорна, спокойна и успешна седмица момичета 😘

# 528
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
Пия си кафето и потеглям към офиса. Имам среща с адвоката с който работя и после с клиент и накрая бърза среща на кафе с една приятелка и бивша колежка, с която не сме се виждали от 100 години, а много се тачим. После най-вероятно ще бързам да се прибера на село, че тук са ми документите по следващите задачи, а не ми се разкарват насам-натам.
Утре пак ще съм в София, но имам задачи по разкрасяване - маникюр, педикюр и фризьор. Имам амбициозни задачи до петък, дано успея, че да отида на море спокойна. Естествено ще бъдем с Вики. Направо на място там ще ни я предадат преди те да се приберат. За нея е голям кеф - почти цяло лято с баба и дядо. После нали се сещата, че като се приберем целия август остава с нас на село.
Да ви се оплача каква съм шматка. Отдавам го и на претоварения си мозък, но си е направо стряскащо. Преди седмица трябваше да взема електронния подпис на Читалището, че имам да подавам разни неща с него. Имам спомен като ми казаха каква е паролата, но нямам никакъв, дори визуален спомен как съм взела подписа. Той е една флашка. Търсих, рових, ужас! Обадих се на другарче за помощ за вадене на нов и сигурно щях да извадя, но съседката, която ми го предаде, притеснена вчера започна да ми обяснява как изглежда, че е в малко пликче и т.н. За пореден път рших да си разровя в чантата /нова ми е и може би това е и оправданието ми/ и се сетих, че има две "тайни" джобчета. Е - флашката беше в едното. Явно са ми я дали и аз много машинално, правейки нещо друго съм я прибрала там. Днес ще си купя Гинко-билоба.
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Честит имен ден на ТМ, Кассс.

# 529
  • някъде другаде
Добро утро!
Устройва ме топлото време. Точно по плана ми е.
Кас, честит имен ден на ТМ. Здрав и щастлив да е. Дълги години да сте си опора.
Хубав ден!

# 530
Тони, подсещам те за снимки от плажа Simple Smile

Честито и здраво да ти е другарчето, Кассс! Весел празник!

Пипи, браво, че си намерила пликчето с подписа. Голяма разправия вероятно е вадене на нов. Хайде да ти спори работата и да идете спокойни на почивка!

Яжке, да разкажеш свърши ли работа навреме.

Не ми се готви днес, чудя се на какви аламинути да я караме.

# 531
  • някъде другаде
Тетка , за теб един залез.

# 532

Ако искате да разберете живота, спрете да вярвате на всичко, което се говори и пише. Наблюдавайте. Усещайте.  

Добро утро Coffee

Свежо и спокойно започва деня...
Кассс, честит имен ден на ТМ - да е здрав и името да му носи много късмет Beer
А ти иди на лекар - не го неглижирай! Ние ходим от много години при д-р Каменова - не работи с НЗОК. Кабинетът й е в улицата отстрани на полицията. Тя е шеф на Кардиологията в Канев център.
Спокоен ден и успешна нова седмица баболинки - работа, почивка, давайте го по-лежерно Heart

# 533
  • София
Добро утро, сухопътни  красавици и морски сирени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит Илинден! Най-малката внучка от няколко дни реши, че ще празнува имен ден на този ден. Ама ако можело и на Цветница. Да ни е жива и здрава, все така успешна, и с приятното си чувство за хумор. И нека има празници. И подаръци да има... Grinning
КАССС най-добри пожелания за твоето момче - да е жив и здрав! Св.Илия да го пази! Hands Pray
Ето, че и кафето пристигна. МАКАВЕЛИ, тенк ю, баба. Hug
За неспоменатите момичета - прегръдки.
Приготвям се и след малко потегляме с щерката към Банкя. Тя по работа, аз като шофьор. Ще пия кафе някъде и ще похапна сладолед. Може да се видим и с кума ни.

# 534
Да е честита най-малката внучка, Фло!
Срам - не срам, в Банкя не ми е стъпвал крака все още.  Виж, водата им много я харесвам! Да ти е приятна разходката на теб!
Тони, благодаря за снимката! Макавели, на теб за кафето! Аз подхванах второто Heart

# 535
  • някъде другаде
Фло, здрава , щастлива и късметлийка да е най-малката внучка. Нека има празници.

# 536
Честит Илинден!
               На имениците на Касс и Фло много здраве, да носят името си с гордост и да реализират всичките си желания и мечти!

# 537
Честит Илинден! Честито на имениците!
Аз съм на работа. Леко ми тежи, нормално като след отпуска.

# 538
Честити да са имениците, Фло да гласи подарък, Касс може и без подарък да мине, да си върже панделка  и  е готова.

Доста поработих, ред е на почивката. После ще питаме врачка какво да бъде.

# 539
Касс, Фло, честити да са ви имениците!

Общи условия

Активация на акаунт