КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 18 561
  • 833
  •   7
Отговори
# 825
  • София
АЙША, освен да го кипнеш, та дано поомекне. То достатъчно се е изсушило във фурната. На тиган още ще изсъхне, остава варенето. Пробвай. Даже го нарежи на филийки или на по-дребни хапки.
Изкарах един чудесен обед с децата. Отидохме в квартално заведение, където готвят много хубаво. Всички сме доволни.
КАГ, спадането на гласа и това да е дрезгав, преди всичко може да е професионално. Претоварени са гласните ти струни, а това води до хронично възпаление. Имаш ли рефлукс? Може и от него да е. Консултирай се.

# 826
КАГ, колежка на ММ, която е  около 60 годишна има такъв проблем с гласа от десетина години. Тя е преподавател и едва си води занятията. Почти шепти като говори. Ходи периодично в някаква клиника в Гърция,  където й поставят някакви инжекции.  Има полза от тях. Ако искаш мога да попитам за подробности - пиши ми на лични.
Айша, освен да кипнеш и поставиш малко месото с бира или бяло вино и после от бульона да направиш сос Бешамел или  какъвто обичате.

# 827
Минавам само да ви поздравя с един щъркел кацнал на покрива на съседите. Просто ми беше на една ръка разстояние Simple Smile Малкия голяма радост, голямо подскачане.

# 828
Малкавелли, благодаря за предложението, но няма кой да ходи в Гърция. Но би ми било полезно да знам името на инжекциите.

# 829
Вечерен поздрав от мен

Не са хубави снимките, но бързах да го снимам. А той постоя на този стълб. Много обичам щъркели. И ми е мъчно, че вече отлитат Disappointed Relieved

Да ви покажа какво започнах с подарените ми прежди... Ще е по-късно явно. Не ми позволява да кача снимка.

# 830
Сега ви прочетих. Честит рожден ден на внучетата Макавели и Айша! Да са здравички и да се обичате! Обмислям едно октомврийско море, още не знам къде. От работа спомени няма. Добре, че дойде уикенда, че малко много ми дойде. Обмислям утре да отидем да изгледаме Одисея, ама не мога да си представя как ще стоя 3 часа в един киносалон. Имам срок до утре да реша. Лека ви вечер!

# 831
  • Вила Великула
Фрау Дана за октомврийско море проучи Гран Канария. Там целогодишно става, а мисля, че от Германия има директни полети.

# 832
  • на чист въздух
Добър вечер дами. Доста време не съм се вясвало, но вихрушката ме завъртя. Всички сме живи и здрави. Спираме с ремонтите и почивка.
Честит рожден ден на валериан четата на Айша и Макиавели. Да са живи и здрави и много да Ви радват. Не съм ви чела, надявам се всички да сте добре. Планински поздрав от мен.

# 833
  • София
Ето съм пак!
Ранела, хубав е щъркела. Но времето лети и идва време птиците да отлетят на топло.
Фрау Дана, за окт. море - може би Египет, Тунис, Кипър. В подфорума за туризъм има теми по държави - разгледай.
За моята твърда свинска плешка - прясно беше, но още докато го масажирах, мариновах и пипах установих, че е твърдо. Печено е бавно на фраера, опаковано в хартия + фолио. Друг път се делеше с поглед, но сега - не. Тази вечер  набутах в тенджерата малко лук, морков, чесън, гъби и подправки. Като омекнаха сложих нарязано  и месото +  1 течна сметана от Лидл. Стана вкусно, хапнах си. Пл. го гледа много подозрително, хвана лъжицата, разбърка го, но не посмя да дегустира. Знаете, че Мама такова не е готвила.
Мрънчоците ще ги доставят утре вечерта - през деня и двамата сме на работа. Дядо е приготвил супа топчета. А аз имам задача утре сутринта преди работа да направя мусака. Ще помолим родителя, който ги доведе да ги нахрани с прясна, домашна храна. Дано хапнат, ако не - вадим дежурните замр. мини - пици.
Кас, за абитур. бал на познатите ти - у нас и без събиране за бал се дипломира Ани. Единствения ми братовчед нямаше как да присъства - детето му /4 г/ умираше в болница от вродено генетично заболяване. Другата братовчедка изпращаше дъщеря в същия ден. Можехме да се присъединим към племето, защото сина на брата на Пл. завършваше същата гимназия. Но Ани отказа - нямаше как да покани приятелчетата си рокаджии на чалга-парти. Та с приятелката ми и брокерка, с нейната кола  я завлякохме на ресторанта, после се почерпихме безалкохолно двете в ... Макдоналдс/тя поиска там/ и това беше. След няколко дни дадох на Ани пари да си направят парти с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт