Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 55 965
  • 812
  •   7
Отговори
# 585
  • София
В Тему (ще) има ли опция от коя държава да търсиш шипмънт (склад) както е в ибей... Конкретно ЕС Laughing
В Алито попадам на такива стоки, но няма такъв филтър.

# 586
  • На изток от Ада
Няма такава опция

# 587
В края на юни последна поръчка  с три мъжки ризи,памучни.
Едната след изпиране ,целият гръб стана на петна,обезцвети се.
Днес ми възстановиха парите,сега ако и др две станат така,много ще ме е яд,защото са много хубави. В града имаме три китайски магазина, вчера с изненада видях мъжки потници ,пак памучни,по 3 евро,докато от Тему съм купувала над 7-8 .

# 588
За колко време връщат парите в картата?
Винаги трупам сумата като кредит, сега нямам намерение да купувам нищо и за първи път избрах опцията карта .
Даже не ми искаха продукта да им пращам.

# 589
  • На изток от Ада
Имам пратка обаче този път не е в обичайното място. А из центъра

# 590
  • софия
Пренасочи я. Ще дойде до 2 дни.

# 591
Зависи с кой куриер. Ако е Експрес Уан има да чака и не се знае къде ще изчезне из складовете.

# 592
  • софия
На обща информация, обща насока.

# 593
  • На изток от Ада
С бокса беше.  Взех я .

# 594
Какво забелязвам напоследък аз - български магазини обявени като местни с доставка 1 ден и продават на доста завишени цени. Ако това е новия начин да ни пробутват стоката си българските търгаши, аз съм отвсякъде пас.

# 595
Това е платформа тип “маркет плейс”. Всеки търговец, ако иска, може да продава и на каквато цена иска. Емаг са такива също. Не знам какво се изненадвате. Няма единно евтино място, от къде да пазаруваш със затворени очи. Гледаш и на други места, проверяваш, сравняваш. Това е част от играта.

# 596
Да, знам, но преди не съм забелязвала такова нешествие на български търговци.

# 597
Тему имат български служители, които да търсят местни търговци. Такива са се свързали с фирмата, където работи мъжа ми и са им предлагали да си продават стоката в Тему.

Като създам връщане, до колко дни трябва да оставя пратката в бокса?

# 598
  • София
Да, знам, но преди не съм забелязвала такова нешествие на български търговци.
Ооо, имаше. Преди месеци бях гледала крема за ръце на PNP беше поне с 2 лева отгоре. Не знам има ли го още.

# 599
Точно на същия крем и аз попаднах, но видях и трудова книжка от лилавите, топинг за сладолед на Йоткер и други хранителни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт