Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 57 044
  • 827
  •   9
Отговори
# 810
Мисля, че цените са същите като преди, поне бански съм купувала на подобна цена преди няколко месеца, даже по-висока.

# 811
И аз се отказвам засега от Тему. Трябваше ми дамски портфейл, намерих разбира се, но 7,60 еврака отгоре такси ми дойдоха малко множко, че и има сума за минимална поръчка.....Намерих си от един български сайт портфейл за 8 и нещо евра, до края на месеца имат безплатна доставка до Box now - супер. Трябва да си преосмислят политиката Тему и да са доста по-гъвкави ако искат да продължат да печелят.

# 812
Със сигурност не са на загуба от Тему. А и политиката не е тяхна, а европейска.
Да, сега цените са по-високи, ама на повечето им стоки /не европейски/, са в пъти по-ниски от тукашните. Даже оскъпени с 3,60 мито.

# 813
Така е, но ако искам да си купя стикери за нокти, то трябва да дам 12€ ( мин. стойност на поръчка) за стикери, за да е една категория (което пак ще е голямо ровене) + 3.60€ мито и ще се заредя със стикери за нокти до края на живота ми 😂😵‍💫🤔
чиста работа хахах

# 814
  • На изток от Ада
Стикери не съм.  Но дадох една такса за лакове +крем за кожички.
Поръчваш стикери за купони. Там иска 2 неща

# 815
  • София
Така е, но ако искам да си купя стикери за нокти, то трябва да дам 12€ ( мин. стойност на поръчка) за стикери, за да е една категория (което пак ще е голямо ровене) + 3.60€ мито и ще се заредя със стикери за нокти до края на живота ми 😂😵‍💫🤔
чиста работа хахах

Пробвайте с нов акаунт, на мен ми е по-изгодно напоследък да пазарувам от акаунта без мито, когато искам да поръчам разнородни продукти. Тук поръчах куп боклуци за да си изхабя кредита и да не се занимавам повече. На блокирания акаунт, подозирам няма да ми върнат 180еур, които имах натрупани от преди. От сега, като плащам с пари и ще избираm по-внимателно Mr. Green

# 816
А за нов профил как процедирате? Просто излизате от стария, или инсталирате приложението на друго устройство?

# 817
Не са ми начислили митническа такса, а на две от позициите ми намалиха цената.
Факт е, че цените са по-високи отпреди, но след отстъпките, които ми направиха, ме устройват.

Скрит текст:

При теб е по-изгодно от при мен. Първия и последния бански при мен ги дава с ~1.70 по-евтино, третия е 1.10 по-скъп, а втория не го намерих. И понеже бих имам и мито 3.6 кумулативно става по-скъпо но при такава поръчка от еднотипна стока разликата е незначително. Истинския потенциал би бил както при мен обикновено са разнотипни стоки по 9-10 броя на поръчка, тогава би било много по-изгодно ако цените не компенсират де.

# 818
  • На изток от Ада
А за нов профил как процедирате? Просто излизате от стария, или инсталирате приложението на друго устройство?
излизам аз имам 2 профила

# 819
Даже не е необходимо да се излиза, има бутон за превключване между профилите, аз имам 5.

# 820
Стикери не съм.  Но дадох една такса за лакове +крем за кожички.
Поръчваш стикери за купони. Там иска 2 неща
Не съм пазарувала с купони, но и така пак ще е скъпо, защото митото ще е повече от общата цена на стикерите 😂

# 821
Е то купонът започва да намалява от 17,00+ така, че не тава въпрос за такива дреболийки освен ако не е поръчка за купони 2 стикера*1,50 примерно + 3,60 такса. Факт е, че такива неща вече няма как да се поръчват. Това беше целта на Урсула и го постигна. И да, много поскъпна като се сетя преди 2-3 години цените в лева бяха по-малко число от цената сега в €. Но пак има смисъл спрямо по-големи неща - дрехи, раници, техника... Моята етажерка за микровълновата вчера дойде и си я сглобих. Излезе ми 16,62. От местен склад е и понеже е под 20€ платих 3,06 доставка. Не съм гледала и обикаляла по физически магазини дали я има е нас и на каква цена.

Гледам тази яйцеварка.

От местен склад и с безплатна доставка, не знам доставката ще остане ли, ако я вкарам в купон 5/20€. Някой има ли отзиви?

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 23:44 от Mama Ru

# 822
  • На изток от Ада
Аз за купони купих повече от 2 неща.  Ей тъй с една такса. Но за купони не иска мин поръчка

# 823
На блокирания акаунт, подозирам няма да ми върнат 180еур, които имах натрупани от преди. От сега, като плащам с пари и ще избираm по-внимателно
Няма ли начин да го отблокират. На имейл ли си комуникираш с тях. Къде ти връщат парите или пиеш една студена вода

# 824
  • София
На блокирания акаунт, подозирам няма да ми върнат 180еур, които имах натрупани от преди. От сега, като плащам с пари и ще избираm по-внимателно
Няма ли начин да го отблокират. На имейл ли си комуникираш с тях. Къде ти връщат парите или пиеш една студена вода
Не знам още, от онзи ден е, за сега само попълних форма, която излиза на последната стъпка от поръчката при плащане. Обясних, защо съм върнала толкова продукти, но засега няма отговор, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт