Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 60 410
  • 864
  •   8
Отговори
# 855
Извинявам се сигурно е коментирано хиляда пъти ама нещо ви зипуснах последните месец два.

Чак при плащането ли се виждам че стоката не е от местен склад или и преди това някъде го пише, но аз не го виждам.

# 856
  • На изток от Ада
А пише го още като разглеждаш.
До името на артикула. В зелено пише от местен склад

# 857
  • Deutschland
Намерих цаката с купоните за Тему. Смених езика от немски на български и ме заля с купони.Адрес не съм сменила, немски си е. Все още обаче няма да поръчвам, ще чакам да уредят въпроса с митото.

# 858

При този статус колко скоро да я очаквам. В Box now ще дойде?

# 859
До 7 дни ще дойде.

# 860
  • София
Къде си правите друга поща освен АБВ и gmail?

# 861
  • На изток от Ада
Аз имам на mail.bg

# 862
Може да се направят повече от един профил както в АБВ, така и в Gmail.

Вчера реших да потърся подложна табла за сандъче за цветя онлайн и във физически магазини. Да ви кажа, че после с удоволствие си поръчах от Тему, независимо от митото. Никъде не ми беше комфортно и ясно като изглед и размери, освен в Тему. После дойде една приятелка и хареса силиконовата ми подложка за месене на тесто, но каза, че би искала по-голяма. Е, не излиза евтино, но пък й поръчах много бързо.
Днес пък поръчах за едното внуче оцветена глина (пластелин?). Знам, че ще се зарадва. Дори не проверих има ли у нас и колко струва.
Да похваля едно спрейче за махане на лепило от етикет. Много съм доволна!  https://share.temu.com/Z31WUtiTOpB
Понеже бях поръчала една игра с разглобяеми релси тип конструктор на магнитен принцип с две влакчета с юесби зареждане, вчера я получих. Куриерът лепнал два етикета на самата кутия и загрозяваше вида й. Със спрея изчистих всичкото лепило. Давам линк към играта от друг търговец. Моята е със 123 части, но е изчерпана.  https://share.temu.com/kFq4zbRtSoB
И още нещо - една от поръчките пуснах през офертата за купони, съответно получих. Да, но реших да пусна поръчка с купон и загрях, че имам стар купон, който мога да използвам. Писах на бота да ми възобнови купон, а после при плащането има опция да избера купона, който искам. Така и направих. А новите купони нека ми стоят до към края на септември или преди това.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 14:31 от alys

# 863
Аз приключвам с тему, много ме изнервиха. Бях поръчала 15 Желета на др. Йоткер за децата, идва пакета и гледам вътре инстантни супи и фикс за сосове. Снимах какво съм получила, и ми казват, че нямам повод за връщане, но мога да получа връщане на цената. Ок, съгласих се и с каква изненада установих, че ми връщат едва 3 евро 😳 мизерници, не стига , че поръчката няма нищо общо с това, което дойде , но нито мога да върна, нито парите си получих. Но най ме е яд, че децата ги чакаха с такова нетърпение 🤐 повече нищо няма да поръчвам, толкова си промениха политиките и за цените, и за връщането , което явно вече е мисия невъзможна, че няма смисъл...

# 864
Преди седмица върнах един смарт часовник който просто не се зареждаше не се включи изопщо! Днес получавам  неуспешно въстановена сума и не са ми върнали парите. Пиша на бота той нищо не разбира кара ме пак да го върна … след малко прибвам да поръчам на малкия за училище едно моливи и раницата която искаше и нестава! Блокирали са ми профила за необичайно връщане … Какво да правя сега ?

Общи условия

Активация на акаунт