Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 64 043
  • 919
  •   3
Отговори
# 900
Да, забелязах и се възползвах.

# 901
  • В Града на липите
Привет!
Някой поръчвал ли е тази кафемашина? Имам кредити и купони и ще ми излезе 36 евро. Без мито е, защото се оказа от местен склад. Отзивите са уж добри. 20 бара и т.н. На мен ми трябва за вилата, няма да я ползвам всеки ден.
https://share.temu.com/aYuOtxsVLmB

# 902
Да раздвижа темата.
Някой има ли опит със слушалки, които имат функция за превод в реално време? Ако да, бихте ли ми препоръчали марка или продавач? Намерих местни складове, които предлагат, модела е уж HTS.
Благодаря предварително.

Аз купих миналата година Realme Buds Air 7 pro от Тему. Бяха толкова евтини, че ми ги подаряваха направо, мислех да продавам но измежду другите ми задачи идеята пропадна, жалко. Изработката им е отлична, активното заглушаване на шума е по-скоро посредствено но то на всички тапи е такова. Харесва ми как звучат, и имат точно функция за превод в реално време с ИИ но никога не съм я ползвал, каква ирония нали? Съжалявам не мога да ти кажа колко би била полезна но я има. Сега вече са излезли Air 8 pro, така че ако ще купуваш купувай тях.

# 903
  • Тополовград
Някой скоро купил ли е телефон от Тему.

# 904
А аз да питам за робот за под, внезапно ми се прииска

# 905
Трябва ми вертикална прахосмукачка, лека и да издържа поне 40 минути с едно зареждане. Може ли помощ, ако сте доволни от някоя?

# 906
Трябва ми вертикална прахосмукачка, лека и да издържа поне 40 минути с едно зареждане. Може ли помощ, ако сте доволни от някоя?
Страшна! Обожавам я! Виждам, че на съм я поръчала на 21.11.2025г. Постянно я ползвам, бятерията е добре, не усещам да е мръднала, за времетраене говоря. Издържа, но не съм засичала 40 минути ли, повече ли, обаче като нищо да ги минава. Иначе имам едно 4пъти и ½ по-скъпо миеле, дето уж е най-най- ново, едва ли не крем брюле и мусака готви... кьопаво, некачествено! 🫣 ползвам я за вседневната. Само. Във всички други стаи влиза електричката ☺️❤️
Ето я:

И между другото, изобщо не е такава цигания нито лилавото, нито златистото. Мога и снимка да сложа, при желание.

# 907
Благодаря ти! Дали може линк да ми изпратиш?

# 908
  • София
Тази и аз я бях поръчала, върнах я, на макс изкарва по-малко от 15мин.

# 909
Някой скоро купил ли е телефон от Тему.
От 19.12.2025 брои ли се за скоро? И още една съфорумка купи след мен. Не мога да дам линк, пише, че не е наличен. Ако не интересува и в момента съм с него, удобен и интуитивен ми е, може да провериш при друг търговец предлага ли се

А аз да питам за робот за под, внезапно ми се прииска
От април го имам, страхотен е, смятай килим персийски на 40 години, котка, куче и обира като ламя + влажно почистване. Сега влажното не е като да хванеш мопа в ръка, но ако е само поддържащо всеки ден или през ден, става.
 https://share.temu.com/aD8SdNz5ueB
Тази е, от същия търговец. Аз я взех на 86€ с ексклузивен купон 20€ и купон 20% и ми стъпи на 53€. След това изчезна и след новото зареждане вече е с нова цена.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 15:58 от Mama Ru

# 910
Аз купих пролетта. Идеален за цената си. Обаче сега цената е почти двойна.

# 911
Аз я пускам или на ауто - така се усилва сама, щом усети боклуче (предимно в детските стаи), иначе я ползвам на 2ра от 3те степени, а на първа за стъпалата, защото тя и без това си дърпа доооста добре. Изобщо не ме е спирала да почистя колкото  аз искам. Ако моята е по-качествена от върнатата, значи съм имала късмет. 🤷🏻‍♀️ не бих я върнала, за нищо на света! Скъпото миеле ще изхвърля, с тази не се разделям! Миелето какво ли не му се чупи, откъсва, разваля.... още докато беше нова, и се развали някакво "чопче" на механизма за кабела и не стоеше изваден. Бях бясна. Добре, че не се налагаше да я мъкна обратно в мола, от където я купих. По спиди я изпращахме. Споделям, защото миеле са "голяма работа", ама не и за мен. Забелязала съм склонност да се прави компромис с определени марки/държави, но понеже тему дава да се връщат нещата доста лесно, се злоупотребява. Никога, нищо не съм връщала. Ако нещо не ми харесва, прибирам и/или подарявам или използвам все някога, все за нещо.
 https://share.temu.com/wGUHIyd2VJB

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 23:09 от КремонаЛиза

# 912
Малко след Mama Ru купих същата прахосмукачка робот. И аз съм много доволна. Успях да я купя за 55-56 евро (имах кредит, купон 20%, после и корекция на цената от евро и нещо изненадващо получих). Препоръчвам. Само за сухо почистване я ползвам.

# 913
  • На изток от Ада
от тему разбира се

# 914
Моята прахосмукачка е ето тази https://share.temu.com/vSGcN2EPRuB

С едно зареждане, не на макс, защото не виждам нужда, изкарва на  3 или 4 почиствания на целия апартамент- 90кв.м. Ако слагам и допълнителните приставки за ъгли, четка и т.н.значи се заигравам с нещо конкретно пипкаво, тогава пада на средата на третото почистване.

Общи условия

Активация на акаунт