Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 32 450
  • 909
  •   3
Отговори
# 855
  • Пловдив
Яж, аз нямам Simple Smile

# 856
  • тук и там
Мисти,днес го взеха в болницата и то с връзки...Изтрих,да не ви натоварвам и вас.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 21:38 от Кайсия

# 857
  • Наблизо
Ох Кайсийка…голяма прегръдка,не знам какво да кажа.Ако може да помогнем с нещо..

Бърче,качествена и се слабее,ама аз съм си дебела.То при мен и много автоимунни..а вчера излезе доклад,че едно лекарство,което взимам от вече 3-4 години,повишавало риска от тумор в мозъка.Е мерси.

Супер си е Мбапе,на мен любимците са ми Усман,Брадли Баркола и Жул Кунде.
Аз се зарадвах за Испания.Заслужават с играта си,а ония подчовеци от Аржентина си заслужават на 100 процента хейта.Единият от  австралопитеците им тръгна да бие играч на Испания след съдийския сигнал за края на мача.Такова нещо никога не е било.

За дрехи да ви кажа аз открих Лидъл.Не е кой знае какво,но за панталони и тениски като цени си е Ок.Може дс е селско,но ми продават ленени панталони със същото качество като в Лидъл за двойна и тройна цена.Ми…

# 858
Мале, такава градушка пере при нас в момента. Отидòха ни колите.

# 859
Леле как вали и при нас... два от прозорците протекоха, егати мизерната дограма!!!
Кло, да метнете някое одеалце отгоре??  Аз съм си завивала така колата..

# 860
  • sf
Аз напоследък имам добри находки от Кик. За работа си купих три броя панталони, много удобни, по 11евро.

# 861
При нас снощи така валя, страхотия беше..
Аз да ви рекна какъв сладолед направих снощи. Не че откривам топлата вода, ама течна сметана с миксера докато се сгъсти и после половин консерва карамелизирано кондензирано мляко. Май се прави с обикновено подсладено кондензирано, ама само такова имаше в магазина. Стана уникален, карамелен, плътен, като скъпите и качествени. Търпи импровизации, но може би да не е с карамелизирано мляко. Ще добавя бивсквитки, плодове следващия път.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 09:03 от Азалия

# 862
Мързи, не може никой да ме накара да изляза в гръмотевична буря на открито, още по-малко за едните ламарини.

Отводнявам тераса в момента. Такова чудо не се беше случвало, леда директно в прозорците се разбиваше, а терасата е дълбока почти 1.80, но с ужасен вятър и буквално хоризонтално биеше.

# 863
Миналото лято няколко пъти правих сладолед с кондензирано мляко, супер става.

И тук вали и духа.
Дано няма щети при пловдивчанки.

# 864
Искам при нас да вали няколко дни. Обилно, напоително и да разхлади.
Харесва ми когато гърми и трещи в балкана. С ехо звука е невероятен. Особено в момента когато заряда достига до земята и се чува онова характерно пращене. 
Но в морето е по-зрелищно.
Особено, като видиш наблизо как се разрежда във водата светкавицата Wink

Сега има да го сънувам този сладолед ...

# 865
  • Наблизо
Аз като видях поста на Кло,се обадих на брат ми .Той се подсмихва ,вика то тука само леко вали.И както си говорим,се чува баща ми който се провиква “Взимай одеалата” и отидоха да завиват колите.
Та градушката е понякога като в стихотворението на Яворов (и другото ми любимо Арменци).

# 866
  • София
Да ви кажа, аз нося дъжда очевидно. Отидох нататък и валя за първи  път от два месеца. Прибрах се - заваля. Бройте ме в борбата със засушаването, пеперуда за дъжд. Bowtie

Пловдив, как сте?

# 867
Както винаги - наводнени улици, паднали клони, паднали дървета... Поне вече не вали...

# 868
Добро утро!
   Бутче, прати и на нас дъжд, ама да не е градушка.
  Пия кафе, те да нахраня пилците на младши , котараците, днес съм командировка. Една пералня преди работа да простра и да бЕгам.
  Кайс, не те прочетох, но знам какво следва. Прегръдки от мен!

# 869
По групите показват страшни кадри, в нашия комплекс всичко е наред. Сега се приготвям за тренировка и ще мога да споделя после как е по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт