Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 40 698
  • 1 195
  •   4
Отговори
# 1 170
Айде, ставайте, куклета, и кафе.
Мисте, честита годишнина.
Наспах се, като никога, днес работа малко и после книжка.

# 1 171
Има, последствия, това са химикали все пак, особено за астматици и хора с алергии.
По принцип трябва да предупреждават хората, че да си затворят прозорците. Уж трябва да е в такива часове, когато няма много хора по улиците, но не винаги го спазват. Сестра ми живее там, комарите са наистина отвратителни, трябва си пръскане, но трябва и за хората да е безопасно.

# 1 172
Добрютру!

Мисти, честита годишнина, още дълго да я забравяте заедно Simple Smile

Мъдря какво да готвя днес, голямо зацикляне.

# 1 173
Мисте,лек път и много фън!
   При нас винаги предупреждават два дни преди пръскане.В парковете разлепят предупреждения, пускат инфо на сайта на общината, в местните групи. Винаги разбираме. Мирише на нафта.

# 1 174
Мисте, честита годишнина. И приятна почивка.

В Пловдив сме хващали пръскане, тогава решихме, че е срещу комари. По тъмно беше, от камион, след който се носеше бял облак.

# 1 175
  • Наблизо
Добрютро Simple Smile

Спах като пън до 7 и нещо.За последно ,че тази седмица пак ще е 40-42 градуса.Юга при нас гори,вече има и загинали и положените е тежко. А при германците пак атентат.То да гледаш и да не гледаш новините..
Хубаво че пръскат з ско се и,но дано да предупреждават местните поне.
При нас тази година бива,но имаме стършели.Вчера един умираше пред входната врата..
Ние май ще идем на суши на обяд.
Хубав и спорен ден! Стопли ли се малко в. бг?

# 1 176
  • тук и там
Мисти,честита годишнина! Още много години да сте заедно,в сговор и любов.
Снощи ходихме в един ресторант,известен с добрата храна.Отлична беше наистина,по-добра от колкото сме яли в таверните в Гърция.Но..явно се води елитно заведение.Само хора,демонстриращи марково чантички,обувки,дами с кученца ,стоящи на стола до тях и т.н. и съвсем малко нормални семейства с деца.В последствие разбрахме,че някакъв известен шеф готви.Та всичко перфектно(храна,обслужване),но случайните туристи там са малко,и някак все едно си попаднал в клуб,където всички (намазани) се познават с останалите и персонала(шефа)..Имаше някаква престореност,която липсва в Гърция.
Днес май ще се радваме на слънце най-накрая!

# 1 177
Утро!
Отспахме си с ММ. За него специално не помня кога му се е случвало да стане след 8, около 10 пък абсурд.
Явно сме били доста изморени и двамата, а и вчера постояхме до късно, голям смях и раздумка с другари.
Тилката и тя не засрамва фамилията, писала е към 5 (тяхно време), че са се прибрали, започнали са ваканцията ударно. Но като е с тази компания съм супер спокойна и не я мисля всяка вечер/ нощ, като друг път. Брат ѝ се прибраха преди да заспим, та не са ми били "на премисъл".
В хладилника има домати, краставички, пресносолно сирене, диня, череши, кисело мляко, малко миш- маш. А, и някаква скара също. Та през деня няма да го мисля изхранването, за вечерта имаме уговорка.
ММ отиде да тича, аз допивам кафето и опъвам постелката.
Хучава и прохладна да ви е неделята!

# 1 178
  • София
Тили като каза, че опъва постелката и на мен ми се прищя, но съм на работа. Преди работа сутринта потренирах малко, но и сега ми се ще да се раздвижа. В обедната почивка повървях в района. Как пък баш като съм на работа такава жажда за движение! Laughing
Утре почивам, но съм с доста ангажименти през деня и май няма да имам време за тренировка. Единствено ми остава надежда между два от ангажиментите да направя малко крачки в някой парк, че няма да имам време да си ходя до вкъщи.

# 1 179
Аз вчера и днес голямо лежане.Вено имам натрупана умора.
  Ама от утре няма как,на тръстиката.
Гледам за Франция и Испания, ужас! Дано скоро овладеят пожарите!

# 1 180
Честита годишнина на Мистичеви! Да се обичат и слушат!
Какво правя ли? Ми неназовимото пържа, какво правя... Ееййй, много требе да го обичам тоз Мъх! Ма за сметка на това той пък утре ше ме води на моренцееее Stuck Out Tongue Closed Eyes
Назрдраве с бяло винце с ледче до котлоня!

# 1 181
  • Наблизо
Ние се наплющяхме на сушито,няма да се яде тази вечер,а аз спах 3 часа.
Пожарите са толкова много,че отчитат увеличение на замърсяването на въздуха заради тях..

# 1 182
Наздраве, Мързи!

Аз готвя прясно зеленце, добре, че собственото производство на неназовимото приключи за тази година, че и на мен ми втръсна упражнението с тигана и олиото. За Мис Каприз ще пържа кюфтета, с пържени картофки, че тя зеле не ядяла, както и чушки. От което може само да загуби.

# 1 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
До сега бяхме на балкански фестивал в центъра. Невероятни са нашите хОра и хорА.

Сега, заслужен отдих.

# 1 184
Янче, при теб как е с пожарите? Дано да сте добре!
Аз щях да пържа кюфтета ама ..... бях на диня.
Една доза сладко от кайсии е готова и... запълни един буркан от 750 грама Flushed Обаче сладкото стана веднъж! Утре ще умувам дали да правя още.

Общи условия

Активация на акаунт