ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 48 538
  • 715
  •   3
Отговори
# 405
А няма ли вариант да пуснем анкета дали сме за или против купоните да останат тук? На мен също тук ми е по-удобно. Оставам с впечатлението, че на повечето потребители им е така 🤔

# 406
Покрай това ходене бих се зарадвала, ако някой сподели купон за сладолед от 1 цент, ако няма да го ползва. Аз имам 1 от моята карта, но трябва да го изям без да ме видят децата, иначе няма как да го разделя на 3 Simple Smile
Идеята е Лидл теб да почерпи един сладолед, а ти да купиш за децата си, колкото на брой са. Средно аритметично пак ще излезе с отстъпка. Grinning
Ние сме четирима с две карти и освен че купих още два сладоледа и уж само за това отидохме, ами и сметка им направихме не лоша, та печеливша им е маркетинговата стратегия, признавам ги. Joy

# 407
Покрай това ходене бих се зарадвала, ако някой сподели купон за сладолед от 1 цент, ако няма да го ползва. Аз имам 1 от моята карта, но трябва да го изям без да ме видят децата, иначе няма как да го разделя на 3 Simple Smile
Идеята е Лидл теб да почерпи един сладолед, а ти да купиш за децата си, колкото на брой са. Средно аритметично пак ще излезе с отстъпка. Grinning
Ние сме четирима с две карти и освен че купих още два сладоледа и уж само за това отидохме, ами и сметка им направихме не лоша, та печеливша им е маркетинговата стратегия, признавам ги. Joy

Аз като купувам на 3-те деца, не взимам сладолед по 1-2 евро. Все пак не ядат само сладолед Simple Smile
Седмичният ни пазар се състои основно от продукти на промоция или намаление, и пак сметката е в небето.

# 408
Така си е, то с тези цени е ужас! И котка вече е скъпо да се отглежда, аз затова плюшените в Била заглеждах, само такава мога да си позволя да добавя в семейството ни. Joy

# 409
И на мен ми харесва да разглеждам купоните.Това с другата тема е много тъпо. На кого му запречиха тези купони пък

# 410
  • София
ако някой няма да успее да си ползва купона за сладолед от 1цент, бих се радвала да ми го изпрати

# 411
И на мен ми беше по - удобно да са си тук, на който не му харесва да не чете, но всички се съобразяваме заради 1-2 проблемни потребители... Е, пуснаха днес тема само за купоните на Лидл, та пак е нещо...

# 412
На мен не ми отваря правилната група. Това е линка към темата за лидълски кодове. https://www.bg-mamma.com/?topic=1897618

# 413
  • Буркина Фасо
двата линка са едни и същи. единият е за мобилната, а другият е за пълната версия. работят и двата.

# 414
Сега тук е забранено да пускаме купони , така ли да разбирам?

# 415
Чак забранено не мисля, че е.

# 416
  • София
По-скоро наистина трябва да се пусне анкета и малцинството да се съобрази с останалите.

# 417
Вдъхновена от рецепта на Димитър Тончев издирвах това

Не го намерих ...

# 418
Вдъхновена от рецепта на Димитър Тончев издирвах това

Не го намерих ...

Нарязани ли са чушките? Вкусно ли е и каква е цената?

# 419
  • Буркина Фасо
вижда се, че са нарязани Simple Smile

а за купоните - само се предлагат и се искат. поставянето им в скрит текст не би трябвало да е проблем за форума.  размяната (баркода) се осъществява на лични.

Общи условия

Активация на акаунт