ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 40 869
  • 617
  •   6
Отговори
# 615
Аз успях да се добера до кашончета вчера. Много отдавна не бях виждала при нас, но сега ги бяха сложили директно при зеленчуците, а не на специален стелаж и може би хората не са ги видели и затова още си стояха.
Понеже след работа минавам през магазина, а те по принцип май по обед ги приготвят и изнасят, та друг път не съм ги сварвала. То и аз досега само един единствен път съм взимала, та сега ми е втори.Simple Smile

Лошото обаче е, че в едното кашонче имаше магданоз, за който тъкмо бях отишла в Лидл, а пък в другото имаше патладжани, които се канех пък в близките дни да купувам, понеже планирах да направя малко кьопоолу за директна консумация, та мислих, мислих и взех и двете... Sweat Smile

Окей са като съдържание този път, почти нищо развалено нямаше. От 2кг ябълки само една гнила, тук таме пожълтяли листа магданоз, 2 от бананите бяха доста меки, но отвътре бяха добре, и на 3-4 кайсии имаше малко за изрязване. Броколито мислех, че е само потъмняло, но имаше гнило на две места, а не му личеше през мрежата.
Всичко останало си беше съвсем добре, патладжаните изглеждаха доста поувехнали, но и тези които си стояха за продажба на кг бяха в абсолютно същия вид.
Ето "плячката"Stuck Out Tongue Winking Eye:
Скрит текст:

# 616
  • Sofia
Предлагат ли кедрови ядки в лидл?
За песто ми трябват.
Не и в ПА

# 617
Малко е офтопик, но ние правим пестото с орехи (пармезан, захтин, чесън и сол). Става страхотно и всички приятели много го харесват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт