ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 43 029
  • 643
  •   20
Отговори
# 615
Аз успях да се добера до кашончета вчера. Много отдавна не бях виждала при нас, но сега ги бяха сложили директно при зеленчуците, а не на специален стелаж и може би хората не са ги видели и затова още си стояха.
Понеже след работа минавам през магазина, а те по принцип май по обед ги приготвят и изнасят, та друг път не съм ги сварвала. То и аз досега само един единствен път съм взимала, та сега ми е втори.Simple Smile

Лошото обаче е, че в едното кашонче имаше магданоз, за който тъкмо бях отишла в Лидл, а пък в другото имаше патладжани, които се канех пък в близките дни да купувам, понеже планирах да направя малко кьопоолу за директна консумация, та мислих, мислих и взех и двете... Sweat Smile

Окей са като съдържание този път, почти нищо развалено нямаше. От 2кг ябълки само една гнила, тук таме пожълтяли листа магданоз, 2 от бананите бяха доста меки, но отвътре бяха добре, и на 3-4 кайсии имаше малко за изрязване. Броколито мислех, че е само потъмняло, но имаше гнило на две места, а не му личеше през мрежата.
Всичко останало си беше съвсем добре, патладжаните изглеждаха доста поувехнали, но и тези които си стояха за продажба на кг бяха в абсолютно същия вид.
Ето "плячката"Stuck Out Tongue Winking Eye:
Скрит текст:

# 616
  • Sofia
Предлагат ли кедрови ядки в лидл?
За песто ми трябват.
Не и в ПА

# 617
Малко е офтопик, но ние правим пестото с орехи (пармезан, захтин, чесън и сол). Става страхотно и всички приятели много го харесват Simple Smile

# 618
  • София
Имаше коментари за шоколадите БЕЗ захар на Fin Carre преди време.

Преди няколко дена ги видях пак заредени (става въпрос за филиала на Искърско Шосе, София), интересното е че тяхната опаковка изглежда е сменена:
Ill

# 619
Може да са от отдавна, но аз сега ги видях, незнам дали се доближават до тези, които пускат за Коледа

Някой търсеше минифраера от 30 евро- има 4 броя в Овча купел на Линкълн
Скрит текст:

# 620
  • София
Този грах дали наистина е крехък и млечен? Дали става за пряка консумация?

# 621
  • Буркина Фасо
от моя буркан ставаше.

# 622
Таня, ако търсиш фин грах за директна консумация,  този е най-най на нашия пазар, но е от Кауфланд.
В едни високи буркани.
Ако го нацеля на промоция се запасявам здраво и половината така си го ям, от буркана,  много обичам, а домашните ги мъча с грах за моя жалост. Това не ми пречи да го готвя, преборвам ги за по една паничка😃
Скрит текст:

# 623
  • shumen
Таня,става.

# 624
Днес ми маркираха доматите на клонка като домати на кг. Върнах се, оправихме го. После видях, че и сливите ми маркирани на друга цена. Пак връщане, за да коригират...😂

Малко е офтопик, но ние правим пестото с орехи (пармезан, захтин, чесън и сол). Става страхотно и всички приятели много го харесват Simple Smile

И аз така правя пестото.🙂

# 625
Предлагам купони за зърнесто сирене Милбона, зелени маслини в буркан и още...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 12:00 от denyil

# 626
Днес ми маркираха доматите на клонка като домати на кг. Върнах се, оправихме го. После видях, че и сливите ми маркирани на друга цена. Пак връщане, за да коригират...😂

И аз така правя пестото.🙂

Долче, аз вече маркирам само на самообслужване, за да си гледам на екрана, кое колко струва. За да не се връщам за сторно.
Вчера във фейса гледам касова бележка от дружбенския магазин. Цялата сметка объркана. Купено едно, маркирано друго.
Ами така е като са на състезание.

# 627
ха, ха, Grinning При мен пък миналата седмица тъкмо обратното, очаквах грешка, а всичко беше точно.
Скрит текст:
Влизам в магазина и грабвам два преоценени хляба от пекарната.
Минавам натам и стигам до хладилника с преоценени и виждам два кашона с едни саламчета. Поглеждам, и понеже са много, този път щедро не на 20%, а на -50% ги сложили. Опаковките са само по 75гр и са горе-долу за един сандвич, та взимам 10 бройки.
Докато се завъртя да взема прясно мляко и гледам идва служител с количка пак пълна с преоценени и виждам от голямата опаковка чедър, със срок още почти месец, на -20%, пък той нали е скъп, та 20% са си 4 лева… Та разбира се взех и него...Sweat Smile
На касата се вторачих в екрана, понеже се оказах само с един артикул на регулярна цена, а нали на всяко намаление ръчно бутон трябва да натискат, та вероятността за пропуск е голям, обаче касиерката ми маркира абсолютно всичко точно, без грам досада или неприязън. Даже от неудобство накрая й благодарих и се извиних, че я измъчих с всички тези намалени стоки.Blush

# 628
Отзиви за парочистачката имате ли?

# 629
ха, ха, Grinning При мен пък миналата седмица тъкмо обратното, очаквах грешка, а всичко беше точно.
Скрит текст:
Влизам в магазина и грабвам два преоценени хляба от пекарната.
Минавам натам и стигам до хладилника с преоценени и виждам два кашона с едни саламчета. Поглеждам, и понеже са много, този път щедро не на 20%, а на -50% ги сложили. Опаковките са само по 75гр и са горе-долу за един сандвич, та взимам 10 бройки.
Докато се завъртя да взема прясно мляко и гледам идва служител с количка пак пълна с преоценени и виждам от голямата опаковка чедър, със срок още почти месец, на -20%, пък той нали е скъп, та 20% са си 4 лева… Та разбира се взех и него...Sweat Smile
На касата се вторачих в екрана, понеже се оказах само с един артикул на регулярна цена, а нали на всяко намаление ръчно бутон трябва да натискат, та вероятността за пропуск е голям, обаче касиерката ми маркира абсолютно всичко точно, без грам досада или неприязън. Даже от неудобство накрая й благодарих и се извиних, че я измъчих с всички тези намалени стоки.Blush
Намаленията излизат автоматично, когато се сканира оранжевия/зеления стикер

Общи условия

Активация на акаунт