Изпитани сайтове за парфюми – от юли до октомври 2026

• 79 751
  • 603
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Добре де, не се ли притеснявате да поръчвате козметика на такива цени? За парфюм окей, но за крем, и то околоочен.. Не бих рискувала лично аз. Не мисля, че без да искат са сбъркали цената.

# 586
Привет!

Какво мислите за новия "облик" на parfium.bg?

На мен лично не ми допада, особено търсачката...но явно ще се наложи да свикнем...или ще го върнат Grinning

# 587
  • София
Добре де, не се ли притеснявате да поръчвате козметика на такива цени? За парфюм окей, но за крем, и то околоочен.. Не бих рискувала лично аз. Не мисля, че без да искат са сбъркали цената.
За кой продукт става въпрос, серума на Lancome e нов продукт, аз поръчах 2бр. в Нотино не за първи път правят гаф с цена.

# 588
  • София
На такива "гафове" аз лично не вярвам Simple Smile Не само срокът на годност би могъл да е проблемът.

# 589
Колко неща сме поръчвали от нотино на доста по-смешни цени. Е, всички сме живи и здрави.

# 590
Привет!

Какво мислите за новия "облик" на parfium.bg?

На мен лично не ми допада, особено търсачката...но явно ще се наложи да свикнем...или ще го върнат Grinning

И на мен не ми допада, някак си ,,по-разпилян'' ми изглежда, но ако се налага да свиквам, вероятно ще се пренастроя.

# 591
На такива "гафове" аз лично не вярвам Simple Smile Не само срокът на годност би могъл да е проблемът.
Чист гаф е и съм сигурна, че абсолютно нищо му няма. Поръчвали сме от Нотино такива неща без пари, да са живи и здрави хората, които показват тези оферти.
Точно от този серум наистина си заслужаваше да се поръчат и запаски. И поръчахме.

# 592
Изобщо не ми харесва новия сайт на Parfium.bg, кокто и предишния "нов". Харесвам сайта, но защо го правят? И с предишния имаше проблеми, предполагам, че и с този ще има. Не ме интересува как изглежда, а колко е удобен.

# 593
# 594
Моля ви и извинете!
Кой е актуалния код за
 Parfumi-shop.net?
Благодаря!

# 595
  • София
Моля ви и извинете!
Кой е актуалния код за
 Parfumi-shop.net?
Благодаря!
AUTUMN8

# 596
# 597
Околоочният на Ланком пристигна сутринта.Изглежда много интересно.Пробвах на ръка само, сутринта ще нанеса под очите.Не помня кой сподели за офертата, но благодаря 🌹

# 598
  • София
Моя го отказаха поради изчерпана наличност. Cry

# 599
А защо околоочен - на снимките беше дадено, че се нанася навскъде, където има бръчици -назолабиални, край очите, мимически / чело/ ....
""Коректорът Lancôme Génifique Repair Shot помага за намаляване на видимостта на до 10 вида бръчки и фини линии в околоочната зона, по лицето, шията и деколтето. Благодарение на своята технология прониква дълбоко в кожата и действа върху бръчките в до 10 слоя на кожата.""

Общи условия

Активация на акаунт