Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 28 493
  • 1 848
  •   6
Отговори
# 1 455
Жена има той.
Но това непрежалване на бившата не е в полза на жена му.
Иначе, мен слабо ме вълнува кой какво мислел за мен.
Важно е как се чувствам аз.
Едни пари няма да ме гътнат.
Но си е факт, че при мъжа като няма пари и му пада и... инструментариума.

# 1 456
Да кажем рф е всичко, което казва и е много щастлив с жена си? Какво ядат, къде ходят тяхна си работа, мен не ме интересува, обаче живо ме интересува що дири в темата за срещите...щото аз по въпроси с кърмене, раждане, забременяване, кой да мие чиниите, свекърви, етърви, та даже и майки, мнение не давам...щото не ми е проблем. За рф имам мнение, но ще си го запазя за себе си.

E де, то и аз съм си много щастлива в семейството, хем съм и на възраст достатъчно достолепна да не ме влече по срещи, ама хвърлям по едно око на темата и пиша от време на време. Едното няма нищо общо с другото, просто в темата се срещат интересни гледни точки и си обогатявам мирогледа.

# 1 457
Така де, освен кинти значи нямам и жена. Но пък както разбутах кошера с въпроса що са бедни точно тия дето най- много знаят кво трябва и може един мъж, по същата логика хич не трябва да съм далеч от истината.

# 1 458
Тази тема се оказа особено добър лакмус. Просто направи добрите по-добри и лошите по-лоши. Видяха се и възпитанието, и ценностите, и опита и класата. Всичко се видя.

# 1 459
Черната станция не беше ли друга.

# 1 460
Така де, освен кинти значи нямам и жена. Но пък както разбутах кошера с въпроса що са бедни точно тия дето най- много знаят кво трябва и може един мъж, по същата логика хич не трябва да съм далеч от истината.

Нормално е с това ти отвратително отношение спрямо жените като цяло да се чудим дали жена ти не същества само в главата ти.

# 1 461
  • Шоплука

Ако за тебе е такава драма бедността, значи и ти също смяташ парите за най-важното ...

Да, парите са най-важното, основата, на която се гради всичко останало. Това е положението. Капитализъм.

# 1 462
Мъж на място никога не парадира  какво и колко има. То се разбира, особено, ако има интерес към вас.
( наблюдения от моя опит )

# 1 463
Тюх, напразно бях оптимист в началото на деня.
===
Чудя се колко от плюещите по Рф и Ангел (които застъпват по-умереното харчене по първи срещи) жени са успели до тук (40+, нали) да изплатят жилище, кола, направят печеливш бизнес, успешна кариера. Самостоятелно. Защото който е минал по този път знае цената на парите и най-малкото ще ги излива като дъжд за щастието няколко часа дама да му посвети времето си. Хайде, кажете мили потребителки.

# 1 464
Аз почти всичко сама и с много малко помощ съм постигнала и ми е било изключително тежко. Ако съм можела да избирам, бих искала да съм имала някой, който да ме подкрепя и да е до мен. Но това въобще не ме е озлобило, напротив най-голямото ми желание е да отгледам момчета, които да подкрепят партньорките си един ден и никога да не говорят с това огорчение за жените което се демонстрира тук от някои хора.
Рф, не го галя с перце, но и не го и плюя, по начина по който той плюе жените.
Сега преди той да ме попита: къде гледа и що така, да си кажа: животът е пред мен, имам време за още три, четири големи любови, не ме мисли, ще оцелея.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 17:20 от Yellow flower 12

# 1 465
Както пее Мадона: "Живеем в материален свят и аз съм материално момиче."
Това са нормалните неща от живота..Капитализъм както писа Чуби.
Като идем в магазина не ни дават продуктите заради хубавите ни очи.
Която иска да живее като мишка с някой мишкар, но не съдете.жените които не искат да си броят стотинките за памперси или пюрета. Това да обречеш детето си на глад и мизерия изначално не е любов.

# 1 466
…Самостоятелно. Защото който е минал по този път знае цената на парите и най-малкото ще ги излива като дъжд за щастието няколко часа дама да му посвети времето си.
Аз. Става въпрос за една салата и едно винце. И все пак говорим за търсене на партньорка, евентуална съпруга, майка на децата ти. Ако говорим за някакви, които търсят фък бъдита и тем подобни модерни не ексклузивни връзки хич не не ме интересува кой плаща и дали изобщо ходят по срещи или се срещат директно вкъщи за по-евтинко.

# 1 467
Добре, а как харчиш парите си, Yellow?

Arielle, кой говори тук, освен теб, за глад и мизерии? Rolling Eyes

След мнението на Arielle започвам да разбирам недоразуменията в темата. Тя явно е видяла глад и мизерия и подозира всеки мъж, че това ще й натресе. Други, за които любов = пари, настояват мъжете да харчат по тях много. Трети, които са познали истинска любов знаят, че тя преодолява всичко, какво остава за някакви чантета.
…Самостоятелно. Защото който е минал по този път знае цената на парите и най-малкото ще ги излива като дъжд за щастието няколко часа дама да му посвети времето си.
Аз. Става въпрос за една салата и едно винце. И все пак говорим за търсене на партньорка, евентуална съпруга, майка на децата ти. Ако говорим за някакви, които търсят фък бъдита и тем подобни модерни не ексклузивни връзки хич не не ме интересува кой плаща и дали изобщо ходят по срещи или се срещат директно вкъщи за по-евтинко.
Благодаря, Манди. Това имах предвид. Ставаме две.

# 1 468
  • София
Лъвица, права си, но ти разглеждаш съвсем друга хипотеза. "Междувременно да си комуникирате какво искате" означава, че и мъжът е включен в исканията, а от доста страници на нас ни се казва, че жената трябва да иска, а мъжа да дава. Едностранно. То, ясно, че даже пишещите не го вярват, ама е хубаво да не изпадаме в крайности, дори и в мечтите си.

Ами всъщност доста мнения се изкривиха, къде нарочно, къде от неразбиране. Та стана малко безсмислено да се обясняват разликите между А и Б. Пример е станалото прословуто мнение на Мая.
Какво сме му изкривили на прословутото мнение? "Преведи 500 евро в понеделник и аз в петък ще дойда подмокрена". К'во има да му изкривяваш? Стоково-парични отношения, под червения фенер. Сега някои не са доволни от изводите, дето си направихме, ама то е ясно. Че имат и претенции, че мъжете не уважавали жените. Ама нито всички жени са на това ниво, нито мъжете имат еднакво отношение към всички жени.

Благодаря за илюстрацията. Не, мнението казваше, че ако мъжът има желание да го направи, тя няма да се възпротиви Wink Пък как на някой не му хрумна, че подмокрянето е в следствие на това, че мъжът се е погрижил жената да е поглезена? Ето чие мислене е парично Wink В крайна сметка, жена можеш да я отмениш и поглезиш и без 500 евро. Друго любимо изкривяване от темата - кавалерството опирало до пари - въпреки че многократно се каза, че това са само част от общата картинка. Та така, всеки го стяга по собствения чепик, общо взето Joy

# 1 469
Елиф, аз слава Богу нищо не съм видяла но съм виждала жени оставени да се оправят сами с децата си с наличието на мъже само по документи.
Пита се във въпроса за какво ти е тоя мъж?
Защо му даваш шанс и му раждаш деца, като от самото начало е бил скръндза?
И да, когато това засегне децата ти тогава става страшно.
А знаете ли, с какво започва това?
С неплащането на една сметка на първа среща.
Именно.

Общи условия

Активация на акаунт