Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 28 567
  • 1 837
  •   8
Отговори
# 1 740
Защо? Както жените имат някакви изисквания към мъжете, следва да важи и обратното. Или на мъжете едната гола п**** е достатъчна. Постарайте се да предложите повече.

# 1 741
А вие се постарайте да сте малко по-съвременна, мислеща и емоционално интелигентна. Simple Smile
Стойностните жени заслужават и стойностни мъже. Както и обратното.
Няма как възпитан и интелигентен мъж да се излага, разчитайки на феромони и здравите си бицепси дамата да го черпи и поеме.
А пък – ако е така – лошо няма, може би си търси закрила.

# 1 742
  • По света и у нас
При това без да съм им платил нито една сметка Simple Smile
Който си го може, си го може Joy

Е да ама пък ние не сме му дали нито един секс 🫰🏻💋

# 1 743
А вие се постарайте да сте малко по-съвременна, мислеща и емоционално интелигентна. Simple Smile
Стойностните жени заслужават и стойностни мъже. Както и обратното.
Няма как възпитан и интелигентен мъж да се излага, разчитайки на феромони и здравите си бицепси дамата да го черпи и поеме.
А пък – ако е така – лошо няма, може би си търси закрила.
Какво съвременно има при свеждането на отношенията между хората до покупко-продажба? "Подмокряне" срещу превод по сметка, хвалба, че някой е издържал дъщеря  и. За какви стойностни жени говорите? Имаме различия в ценностите явно.

# 1 744
Аз ценности не видях да демонстрирате.
Моите не ги мислете.
Инак, на Мая поста е метафора. Не ви е сила литературата, както и четене с разбиране.
Нищо. Simple Smile
Пазете синовете.

# 1 745
Всеки си е ценностите, но аз като майка на син, бих била ужасно горда, ако той може да издържа жена си един ден. Това означава, че съм отгледала стойностен и успешен човек. Не твърдя, че е длъжен.
И тук е разликата с Муси, тя го приема като изискване и се ядосва, а това е потенциал.
За мъжете, които плащат за да имат жена за секс, не виждам причина толкова да се драматизира. Всеки сам си преценява за какво да си харчи парите, ако прецени и на майка си да ги дава, нас какво ни засяга. За мен по-добре за жени, отколкото за пиене, обаче. Първото го намирам за по-здравословно и за психиката и за физиката.

# 1 746
  • Шоплука
Ми звучи като 20-25 год хлапак от прованса, не вярвам нито дума на разказаните му истории, но това не е от значение. Важната е дискусията.

Айде почнаха се простащините на бедняка - ми вие какво си мислите, че ние само на един гол *** ли ще ви вържем?
Не става драги, не става. Пари се искат тука, пари!

Май вече дойде времето на ключа.

# 1 747
Yellow flower 12, По-вероятно е да се окаже в равностойна връзка с жена, която не отстъпва по нищо на финансовия му статус.

# 1 748
Мен друго ми е интересно.
Че жена с омъжен син и друг в почти зряла възраст е женомразка и открито порицава жените, че искат уважение.
Това си е един пасивно-агресивен мизогинизъм.
Или свръх контрол, който не можем да имаме вече над порасналите си синове.
Не знам, не знам.
Ценности.

# 1 749
  • Шоплука
Според мен Musy1234 е стар, вкиснат ерген - не е жена.
Жените не обиждат така на полови органи, а и са много по-обстоятелствени.

# 1 750
Ми звучи като 20-25 год хлапак от прованса, не вярвам нито дума на разказаните му истории, но това не е от значение. Важната е дискусията.

Айде почнаха се простащините на бедняка - ми вие какво си мислите, че ние само на един гол *** ли ще ви вържем?

Ценностите могат да се възпитават и в центъра на София и в прованса. Впрочем малко е смешно да говорите така след признанията за произхода си от панелните квартали. Нищо лично.

# 1 751

Нека си дойдем на думата, за парите....
Ще се сетят те, кое е едно от важните неща, но късно... Satisfied

# 1 752
А и ми омръзна да чета за мъже, дето плащали за секс, ми жените дето канили бившия на Базила на хотел и изхранване, срещу секс, по-добри ли са?
Едно време младите момчета не бяха подложени на такива изкушения, ама на, сега и това го има.

# 1 753
  • Шоплука
Парите са първото и най-важно нещо и за мъже и за жени.
После следва външният вид - да те привлече човека чисто на физическо ниво.
Чак след това се подреждат ценностите - вярност, лоялност, честност, откритост, работливост, щедрост, благоразумие, умереност и прочие.
После следват различните нива на характера и силата на волята.
Пороците. Начина на живот.
В този ред се гледат нещата с оглед една сериозна връзка, ако човек е умен.
Вече ако не е - проблема си остава негов.

Горната пирамида може да бъде изместена само от тежки заболявания - като шизофрения например, защото с болни никой не иска да има работа.
Хората, които не притежават пари, имат изявлени пороци, лоша семейна среда, лош характер, слабоволеви са - крият тези неща, доколкото могат, но по принцип бързо се надушват.
Те не обират каймака и остават в дъното на човешката пирамида. За тях - нета, там да изливат злоба. То и къде ли другаде.

# 1 754
Аз не разбирам, обаче, защо плащането на сметки в заведения се приравнява с уважение към жената като цяло?

За мен това е просто етикет и добри маниери. Очаквам го в повечето случаи, да, но го приравнявам с това мъж да ми отвори вратата или да ми помогне с палтото. Случва се понякога ММ да блее и да забрави, или пък да не ми се чака да се натутка и се обличам сама. Изобщо не ми дреме какво ще си помисли гардеробиерката. Не ми е драма, нито е показателно за отношението му във връзката. Още по-малко е показателно за финансовото положение или щедростта му.

Най-досадно пунктуални с такива показни маркери на кавалерство са били именно мъже, които няма много с какво друго да блеснат. Припкат да отварят врати, та чак се препъват. Реверанси, любезности, черпения, шербет им капе от устата. Бла. Това е моят опит, не казвам, че е универсален, но ми е направило впечатление. Най-стойностните мъже, с които съм имала отношения или флирт, са ме третирали като равна, даже като леко опасна, не като някаква кукла или принцеса. Любезност, да, но не лакейство.

Общи условия

Активация на акаунт