06.07 – 12.07 – Седмокласници 2025/2026 – Време е за подаване на заявления

• 33 214
  • 1 083
  •   39
Отговори
# 1 065
Всичко е наред, спокойно.
В желания  виждате това, което сте попълнили и сте подали.
Имате си и входящ номер, с дата и тн.

Трябва изрично да промениш нещо и запазиш

# 1 066
За ученик, навършил 14 г., присъствието беше задължително при записване, нали?
Така пишеше някъде, ама каква е реалността, не знам. Моето дете ще го водя, да одобри сградата. То смях, смях, ама някой беше постнал днес фасадата на 35 то  във фейса и беше голям шок и ужас. Не разбирам как може някои училища да са прилежно оправени и обновени, а други да са пълни дупки.
Училището е одобрено и ще се стартира огромен ремонт, но ще изглежда доста добре.

# 1 067
Шапки долу за музата и фреша! Както винаги успяваш да впечатлиш! ❤️

Описала си форума по-добре и от статистиката на Санака. Санака, не се обиждай. 😅

Музата  идвала и след   прясно изцеден  фреш..Laughing

Пред  първото класираане  е  ад,
във  форума  родителският  хор
обсъжда  квоти в  тоз' и онзи град,
във  таблицата на  Санака  вперил  взор.

Защо за някои  болни няма  праг?
"Връзкари  са" се казва без  пощада.
За учещия  съвестно са  враг,
приемът  им - незаслужена награда.

И квотите  по  пол  са  вечна рана,
момичетата  пак  са  ощетени.
Момчетата  си  цъкат на  дивана,
по-слабо  от момите  просветени.

И  доктори  по  този начин  стават,
така  де, трябва  мъжка  сила.
Нея с  бал  по-нисък  съчетават
и радват се на  квотната  закрила.

На  друг  животът   му  докарва  срив,
понеже всичко е измамно и нечестно.
Близнакът  в чифта  се  явява  крив,
че вкарал  другата  половина  лесно.

Матурите  били елементарни,
100  точки  се изкарвали лежерно.
Във тях  задачи нямало  коварни,  
едва ли  това  е толкоз  достоверно.

Езици  чужди научавали се лесно,
нямало какво да те  събори.
С  граматика и  лексика  експресно
се справяли  най-често  без  опори.

Родители,  обхванати  от  смут,
разместват пак желаните места.
Положили  усилия  и  труд,
щастливи  да  са техните деца!

Това  са майтапи, някой  да не  се  върже,  всяка  прилика с реални  персони е  случайна..

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 00:08 от lexche

# 1 068
  • пустинята Гоби
Този проект няма вид на училище, ама какво ли разбирам.

Хайде да идва понеделник, защо всички дати граничат с уикенди, много е досадно..

# 1 069
Просто русалка, след някоя и друга година направо издавай стихосбирка! Сериозна съм.

Изключете се уикенда от мисли за класирания и училища, наспете се и направете нещо забавно с децата. Simple Smile Миналата година по това време стягах багажи за лагер на двете деца и много не ми остана време да се тормозя. Класирането за младежа излезе по пътя към лагера Simple Smile ревах от радост в колата... хубави спомени. Да видим догодина девойката какви ще ги накъдри.

# 1 070
  • София
Тотопунктът затвори! Кой какъвто фиш е пуснал, с него ще участва в тиража. Айде, успех и да не се мотаете, а да се класирате на 13-ти!

# 1 071
  • София
Имам чувството, че не съм излизала от тази кандидат гимназиална вълна и сега вече като запиша малката ще празнувам. Може би защото миналата година минах през това и ми е притеснително, че не се притеснявам Simple Smile Simple Smile Но явно е и защото, че дребната не се справи така добре и съм малко тъжна.
Малко спомени от мен при първото класиране и подаване на заявление, че продължавате за второ класиране  или се записвате......дават един входящ номер в училището и не се притеснявайте, ако веднага не го видите отразено в системата, те ги вкарват по някое време.
Успех на всички дечица, всяко да си намери неговото местенце.

# 1 072
Както се казва, жребият е хвърлен.
И на мен ми се искаше да си гледам учебни планове и да сравнявам, но избор нямам. Ще приема, че така и трябвало да стане. Днес синът ми е рожденик, радвам се, че няма са има резултати. Няма да си разваляме празника.

# 1 073
Sunny, честит рожденик! Да е здрав, да го приемат в желаната паралелка и успешна реализация! ❤️

# 1 074
Честит празник! Изкарай го по-позитивно и щастливо, да се радвате на празника. Да мисли умно и като духа свещичката, да е жив и здрав и ще го приемат където трябва.
Както се казва, жребият е хвърлен.
И на мен ми се искаше да си гледам учебни планове и да сравнявам, но избор нямам. Ще приема, че така и трябвало да стане. Днес синът ми е рожденик, радвам се, че няма са има резултати. Няма да си разваляме празника.

# 1 075
  • София
Честит рожденик! Да е здрав и да има хубаво, безгрижно лято!
Аз умрях от срам, сега осъзнах, че тази година вече можеш да си коригираш желанията през платформата и да пускаш ново заявление, ако решиш. Тотален бял лебед съм …😂
Не, че ми е трябвало, пуснахме и забравихме, но….🤷

# 1 076
Съни, честит ти рожденик. Да е жив и здрав. Всичко друго са нещата от живота. Направете му весел празника на детето.
Balloon Beers Tropical Drink

Сутринта ли ще видим резултатите във вторник?

# 1 077
  • До морето
Честит Рожденик на Съни! Да ти е здрав и да попадне там, където ще се чувства най-добре!
Това е най-важното и го пожелавам на всички деца - да си попаднат на мястото!
Не гледайте балове и статистики, казвам го като едно бившо дете, което много искаше да учи испански, но "за да не похабяваме бала" пет години учи немски и рева!
В този ред на мисли - няма лош език, щом го знаеш е богатство, но има такива, чието учене е по-приятно!

Чета ви през пост, през два - близнаци нямам, квотите във Варна са мираж, а на хронично болни деца бих дала и последното място в ЕГ, стига моите да са здрави!
Нищо не сме пренареждали, вчера за всеки случай пратих на вайбър снимката на подредбата, да я види наборът пак, ако нещо иска да премисли, но той е убеден, че ще е приет по първо желание, макс второ, а те са ясни, тъй че - цитирам: "Няма сми!"
Нека силата бъде с нас, не остана!

# 1 078
Има ли шанс за класиране днес или утре?

# 1 079
  • София
Аз мисля понеделник да е 🤨

Общи условия

Активация на акаунт