Отговори
# 360
Той е навсякъде, последно беше в Бодрум на лодка , сега не знам къде е , явно с наета (или собствена) плават по курортите  😁😁 на 25ти август

# 361
И двамата ги харесвам тъй ,че няма да споря ама Баръш тенис ли играе сега ме спечели...

# 362
падел играе на снимката Grinning

# 363
падел играе на снимката Grinning
Повечето го предпочитат тениса не е за всеки

https://x.com/OnlyCagatayU/status/2079890738205098325?s=20

Много сладко видео уж тогава всичко съм видяла дали го няма някъде цялото?

# 364
https://x.com/OnlyCagatayU/status/2079890738205098325?s=20

Много сладко видео уж тогава всичко съм видяла дали го няма някъде цялото?
Актрисата #LeylaLydiaTuğutlu хвали #ÇağatayUlusoy, докато размишлява върху съвместната им работа в #Delibal.

Диди, не съм срещала това интервю, но ако го намеря веднага ще го постна, за да го преведеш.
"Delibal" е филм, който гледах с огромно удоволствие няколко пъти.
Много ми хареса партньорството на Чачо с Лидия.
Чудесна екранна двойка се получи.

# 365
Благодаря за всичко споделено в темичката ни. Flowers Tulip

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 21:16 от femmi2

# 366
# 367
На добра позиция е Чачо и тази седмица. Много се радвам и за младежите Чаан и Ата. Спечелиха сърцата на мало и голямо.
Браво!

Барабанното изпълнение на Чаатай Улусой за "Делибал" е толкова добро, че може да се конкурира дори с майстори барабанисти, (Маша Аллах) 🧿✨🤍  #çağatayulusoy #Delibal

https://x.com/cagatayyfanclub/status/2079856649783656563/video/1

Красивата усмивка на Баръш се е запечатала в паметта ми отдавна и никога няма да я забравя.
Баръш, беззащитна, крехка, енергична, специална душа.
Той винаги ще бъде в сърцето ми ❤️

# 368
Супер сме и при мъжете и жените в Седмичника на Адба. Както винаги съм казвала важно е присъствието и да бъдем в ТОП 10. Младите колеги също от Хитовия Сериал на Канал D

# 369

Eşref Tek и Нисан са красиви през всеки сезон ❤️‍😎 #EşSan #EşrefRüya

# 370

Eşref Tek и Нисан са красиви през всеки сезон ❤️‍😎 #EşSan #EşrefRüya

Така е . Красота през всеки Сезон.  Heart Eyes

# 371
Пък поне снимка да бяха сложили усмихнат за летния сезон...

# 372
Любимата възглавница на Нисан Heart Eyes♥️💫

# 373
Днес попаднах на това от феновете на Афра в Х:

**Афра Сарачоолу × Чаатай Улусой** ✨

Партньорство, за което не можем да не говорим с гордост.

Афра Сарачоолу и Чаатай Улусой се срещнаха в един и същи проект – сериала **„Yeşilçam“**. По онова време Афра беше едва в началото на своята кариера. Въпреки това, въпреки младата си възраст, тя демонстрира впечатляваща актьорска игра. Двамата изградиха силна екранна химия и отлично актьорско партньорство. Дори в краткото видео, което споделяме, ясно се вижда колко естествени и убедителни са изпълненията им. 👏🏼

Днес обаче виждаме една много по-зряла, по-опитна и непрекъснато развиваща се Афра, както и Чаатай – актьор с богата кариера и множество успешни проекти зад гърба си. Да ги гледаме отново заедно в една продукция би било обещание за проект, който със сигурност би предизвикал огромен интерес.

Освен това **„Yeşilçam“** се превърна в продукция, оставила трайна следа в съзнанието на зрителите благодарение на автентичната атмосфера на епохата, силната актьорска игра и впечатляващата си кинематография. Сериалът спечели признанието както на публиката, така и на критиката. Да видим отново същата хармония между двамата актьори, но вече като много по-опитни и утвърдени професионалисти, би било истински вълнуващо.

Изказваме и своята благодарност към нашия партньор Чаатай Улусой за всички успешни проекти, които е създал досега, и му пожелаваме с увереност да продължи своя професионален път с още много стойностни продукции. Вярваме, че с таланта, труда и екранното си присъствие той ще постигне още много успехи, а ние с нетърпение очакваме следващите му проекти.

Пожелаваме му попътен вятър и успехи във всяко ново начинание. 🙏🏼❤️

# 374
Аз съм против, тя с звезда като Кенан не успя да се издигне ,камо ли Чаатай. Отделно нейната токсична фен група ще нападат Чаатай и ще го сравняват с предишния и партньор.

Общи условия

Активация на акаунт