Отговори
# 630
Те винаги ще имат специално място в сърцето ми 💕
#eşsan #eşrefrüya

О, Боже, знаеш каква е ситуацията 🙏
#eşsan #eşrefrüya

# 631

Баръш Калъч от Международната Награда в Бейрут. Дай, Боже всеки да остарява така. Heart Eyes Каква Класа , стойка , усмивка и харизма и елегантност и възпитание. 

# 632
пич е отвсякъде, само панталоните му бяха смешни, но с тая усмивка му прощавам Grinning

# 633
https://x.com/aabcrlife/status/2083498342454001963?s=20

– Умут.
– А? Да, колега?
- Умут...
– Наистина си тръгваш... Щом вече започна да ме смяташ за свой брат.

# 634
Арас също проявява интерес Зад Камерата Movie Camera и не знаех, че е пушач. Misc Smoking Рядко съм мяркала с цигара.

# 635
Филмчетата на Джейда Атеш и Бурак Йозчивит са излезнали в канала на ютуб. Пуснах заради Джейда взе че ми хареса.;д

https://www.youtube.com/watch?v=MXulz-dxb6E&list=PLQxjYXH95Me0

# 636
Мерси за клипчетата с колежката Джейда Атеш. Набързо погледнах но ми хареса и допадна. После ще продължа с другите части макар че няма да разбера нищо, като няма превод. Поне ще се насладим на романтика и красота и пейзажи и добра съвместимост между актьорите.

# 637
Мерси за клипчетата с колежката Джейда Атеш. Набързо погледнах но ми хареса и допадна. После ще продължа с другите части макар че няма да разбера нищо, като няма превод. Поне ще се насладим на романтика и красота и пейзажи и добра съвместимост между актьорите.
Хареса ми че не е насочен към двойката Джейда и Бурак а към идеята да се представи Измир и всичко свързано с него. Джейда и преди е снимала в Урла за нея проекта ще е бил със сантиментална стойност сигурна съм. Видях и Бурак Джан а той за нея си е като братче много си го обича...

# 638
Филмчетата на Джейда Атеш и Бурак Йозчивит са излезнали в канала на ютуб. Пуснах заради Джейда взе че ми хареса.;д

https://www.youtube.com/watch?v=MXulz-dxb6E&list=PLQxjYXH95Me0
Допадна ми видеото. Уникална природа, красиви пейзажи, но едва ли ще дам шанс на този сериал.
Не харесвам Бурак Йозчивит.

# 639

Седмичника на Адба. Доста добре се движим и в мъжката и женската класация. Зарадвах се че видях Хазал Кая да присъства. Няма проект , но явно с нещо е била интересна и да я коментирали. Тя по принцип си е Социална. Коя е девойката , която е първенец. От младежкия сериал ли ? 

# 640

Седмичника на Адба. Доста добре се движим и в мъжката и женската класация. Зарадвах се че видях Хазал Кая да присъства. Няма проект , но явно с нещо е била интересна и да я коментирали. Тя по принцип си е Социална. Коя е девойката , която е първенец. От младежкия сериал ли ?  

Не, мисля, че Zeynep Atilgan не участва в младежкия сериал "Само на 17".
Zeynep Atilgan е родена на 20 март 2002 г. в Истанбул, Турция. Тя е актриса, известна с Tasacak Bu Deniz (2025) , Bahar (2024) и Yargi (2021).

# 641
Благодаря за инфото. В популярни сериали е играла девойката.

Общи условия

Активация на акаунт