Парфюмни размисли и страсти - 303

• 11 074
  • 178
  •   4
Отговори
# 165
Само 5 души имат поглед и представа за гардероба ми. На работа въртях  определени аромати, и пак дискретно ( но добронамерено) ме бяха попитали дали е възможно всеки път да ухая различно. 😂
Откакто работя само онлайн, и този елемент отпадна.
С отявлена грубиянщина не съм се сблъсквала.

# 166
Нося парфюми по 2 дни.Първо много бързо свиквам с аромата,второ парфюма попада по косата ми,когата се пръскам,а нея мия на два дни.На 3 ти ден ако пръсна го усещам точно 10 минути.

# 167
  • Шоплука
Разбира се някой, който не може да си позволи 500 парфюма, да смята такъв колекционер за хахав. Но ще е същото ако събирате бижута, порцелан или пощенски марки.
Хората, които не са като нас, не ни разбират. За това е добре да си дружим само по между си. Sweat SmileYum

# 168
Момичета, влюбена съм в аромата на Прада - virtual flower, толкова е свеж, деликатен и чист със страхотна трайност, при мен 12 часа се задържа на кожата, но язък идва ми лекичък.. Sad

# 169
  • Sofia
Явно си отговаря на заглавието.

# 170
  • The Evergreen State
Хаха Karen това ме разсмя, не познавам парфюма, но вече направо се чудят с какви имена да излязат Simple Smile.
По повод на това което дискутирате как околните реагират, ето една забавна статия за признаци, че си парфюмно обсебен, това е втората част, но като отворите има линк и към първата, която намирам за по - забавна.
Първия признак в първата част е, че си криете парфюмните доставки от близките, за да избегнете критика..

https://www.fragrantica.com/news/You-Might-Be-Fragrance-Obsessed … s-More-25625.html

# 171
  • BG-DE
Днес в Мюлер видях, че са заредили черешовия елексир на Ланком и без много да му мисля щедро се напръсках, едва след това усетих, че нещо не е наред, защото си миришеше като стария😂 Оказа се, че са сложили тестер на  стария елексир, обаче бързах и нямах време да питам продавачката къде е тестера на новия, но от тази грешка май ще излезе нова любов. Досега никак не харесвах ЛВЕБ  Елексир, прекалено теменужен ми идваше, но днес в жегата се разкри като нежна малинова пудра с лек теменужен нюанс, просто вълшебен, а като се качих в колата дори ММ който е абсолютно парфюмно незаинтересован отбеляза, че ухая много хубаво 🙂  Освен това показва и забележителна трайност.

# 172
  • София
Засега само ми пращат весели видеа за парфюмно пристрастени. Но и не са съвсем наясно с размера на бедствието.
Тя и най-добрата ми приятелка не беше, докато един ден не присъства на отварянето на пещерата на Аладин, направо зяпна Grinning
Всъщност,  само дъщеря ми е наясно, но тя върви по моите стъпки. 
Слава Богу, никой не ми дава пари за покупки, които ме правят щастлива, че да търся мнението му. Иначе бих.

# 173
С годините осъзнах, че колекцията ми е най-практична лично за мен с бройка до 20 парфюма, с всички включени сезони. В противен случай съм свръх стимулирана и объркана какво ми се носи.

Не зная кой беше писал тук за Nettare di Sole, и благодаря за препоръката, защото съм много щастлива с него. Нищо особено като аромат, слънчев и леко сапунест, но ми дава много настроение. Не е инфантилен, а върху дрехи се държи порядъчно.

# 174
  • София
Моите са по 20 на сезон, в момента са 40 големи шишета. Дребосъците не ги броя.

# 175
  • София
Олеле, моите са 7-8 и пак не успявам да им се радвам еднакво. Имам 3-4 любими, към останалите рядко посягам. Не е като да не ми харесват, но не стигам до тях. И както наскоро писах неласкаво за едно Cavalli, така почти ми привърши и ще поръчвам отново.

# 176
  • The Evergreen State
Да споделим как околните ни възприемат, заради манията ни.
На мен ми казват - ти не си добре; ти си болен мозък; няма да можеш да ги свършиш, докато си жива; спри се; престани. Stuck Out Tongue Closed Eyes

При вас какво е положението?

Шегата на страна, има доза истина в горното. Не коментирам дали е казано от друг, нито коментирам кой плаща, нито кой какво може да си позволи. Аз самата си мисля тези неща които RAngelova споменава и това ме натоварва понякога. Истината е, че участваме в този голям заговор със спирането на парфюми, постоянното бълване на нови и нови неща, промоции, намаления, инфлуенсъри и като сме постоянно облъчвани е много трудно да се измъкнем от всичкото това. Поздравления за тези които успяват да балансират и навигират успешно, не е лесно това.

# 177
  • София
Само мъжа ми знае колко парфюма имам , даже и той не знае точно вероятно, защото се съмнявам да ги е броил. Grinning Хубавото е че той не е от най- нормалните, защото и той е с впечатляваща / стряскаща цифра и не съм му ги купувала аз, с няколко изключения.
Избягвам да коментирам детайлно тази си мания с хората, дори с близките приятели, пък за колегите да не говорим Joy

# 178
  • София
Всеки си има някакви мании, така че няма нищо странно и стряскащо в колекционирането на парфюми. Всеки сам си "преценя" как и за какво да си харчи парите. Едни си купуват техника, други - коли, трети - дрехи и обувки... Що пък не! Много се дразня на хора, които осъждат другите. Правете си кефа без угризения и да не ви дреме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт