Парфюмни размисли и страсти - 303

• 19 988
  • 328
  •   6
Отговори
# 315
И аз. Обаче го нося много ярко зимата, омръзнал ми е и ми е демоде.

# 316
  • Шоплука
Allure е един от малкото Шанели дето не е моето - мирише ми на стара къща, нещо прашно и ретро.
Шансовете също адски ги харесвам, обаче са ми нетрайни, та още не съм ги купила, само отливки си взех.

# 317
Аз много обичам Allure Sensuelle EDP.
Мисля че Dior Joy си е чист Allure EDP ама малко по кремест. Тоест ако едното не е вашето, другото може да се окаже на място.
Пробвах новата La Bomba Intense и ми хареса повече от първата. Но цената за сега не ме предразполага.
Харесах няколко парфюма за покупка, но се опитвам да кротувам. За съжаление всяко обещание да не купувам важи точно 10 минути (+/-). А и четенето на парфюмните теми никак не помага на диетата 🫣
Трябва да направя пост с новите парфюми. Отдавна бях обещала, но имах да наваксвам с темата още от Май месец и чак сега успях.

# 318
Като става дума за Шанел, има ли друг страстен почитател на Allure?
Аз. Но за мен от цялата линия на Allure ненадминат си остава оригиналният парфюм, все още пазя остатъци от него за специални случаи. Имам и ЕДТ и EDP, но през лятото предпочитам мъжките варианти.

# 319
Може ли да споделите вашите усещания за тези парфюми? През кой сезон са върху кожата ви?

Скрит текст:
1. Chanel - Coco

2. Chanel - Chance

3. Chanel - Coco Noir

4. Chanel - Gabrielle

5. Chanel - No.5 Eau Premiere

6. Chanel - Gabrielle Essence

7. Chanel - Allure

# 320
  • Бургас
Алюр го купувах два пъти и го продавах, много  ми харесва обаче ми идва доста ретро вече и на мен.В някой момент сигурно пак ще си го купя, луда работа.Диор Джой е точно по- осъвременена версия на Алюр и според мен за приликите много сме писали в предишни теми.Коко Ноар е страхотен в есенно- дъждовно време, както и Коромандел между другото.Все още му се чудя, защото го пробвах в магазин и ми беше ужасно нетраен, пробвах го и от отливка на любима съфорумка , тогава пък си го усещах супер.Габриел е хубав парфюм, но продадох моя, мога и без него.Коко едп е прекрасен, но е много ретро и не застава на всяка кожа.Габриел Есенс също имах и продадох , не ме впечатли изобщо.Шанса си е класика позната на всички, него не съм го имала никога, О Премиер за мен много прилича на Chanel 5 l'eau, който обожавам, стои много елегантно, но пак не за е всеки и трябват проби. Chanel 5 l'eau при доста хора е нетраен.Chanel Allure sensuelle го харесвам, обаче не за флакон, в момента в един от сайтовете е на страхотна цена за 50мл., за който го търси.Най-любим си ми остава Коко Мадмоазел едп.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 19:37 от Bright Crystal

# 321
Може ли да споделите вашите усещания за тези парфюми? През кой сезон са върху кожата ви?

Скрит текст:
1. Chanel - Coco

2. Chanel - Chance

3. Chanel - Coco Noir

4. Chanel - Gabrielle

5. Chanel - No.5 Eau Premiere

6. Chanel - Gabrielle Essence

7. Chanel - Allure
От изброените познавам Coco EDP, Coco Noir и Allure (ако това е EDP). На мен от трите Coco Noir най-малко ми харесва. Някак си е твърде свеж и модерен за Шанел, а и аз по принцип предпочитам по-плътни аромати. Срещала съм определение, че е за хора, които иначе не харесват Шанел, склонна съм да се съглася. Другите два много ги обичам, с удоволствие ги нося есен и зима. Имат ретро нотка, но точно тя ми допада. Мисля, че им придава специфична елегантност. Не можеш да сбъркаш, че е Шанел.

# 322
Мила Bright, много хубаво си го написала. 💖 Мисля същото. Много харесвам Coromandel и да, чуден е във влажно време. Много е специфичен, особен, интересен, но и много привлекателен. Стария бач е по-различен и ми харесва повече. Новият е по-цитрусов, може би затова. Аз също от години искам Chance EdP, но докато го мислех, стана много скъп. Всъщност, се колебаех между него и Eau Vive, като не може и двата. Ако не бъркам въпроса нa #RAngelova, всички освен Chance, са за хладно време. Не че и той не е красив в студено време, според мен.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 20:49 от Magda Dimitrova

# 323
Chance съм имала няколко пъти, винаги подарък.  Носила съм го през всички сезони, за мен е в категорията "Идеален офисен парфюм".
Много добре стои, създава едно усещане за дистанция, ухае добре.

# 324
Chanel Eau de premier е невероятен аромат, нежен, на мен стоеше много сапунест, нивейски. Но, ужасно нетраен.

# 325
Прощавам му, че е нетраен. Съвършен чист аромат е!

# 326
  • София
Аз обожавам Allure, като Sensuelle ми е фаворита и след това мъжките, следвани от EDP и EDT.
Харесвам почти всичко на бранда без Gabrielle - за мен това не е никакъв Chanel!
Coco Noir - свеж? Grinning Интересно колко различни възприятия имаме, защото за мен е всичко друго, но не и свеж.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 22:47 от ShokolaDkaa

# 327
И аз съм така.
Голям провал е за марката.

# 328
  • BG-DE
Coco noir помня, че бях тествала преди години и ми се стори твърде тежък и като цяло никак не ме грабна, обаче преди месец-два в една парфюмерия дамата до мен пръсна от него и се разнесе такъв хубав свеж аромат, че чак не можах да повярвам, пръснах си на ръката и на блотер и действително се разви прекрасно, пролетно свежо. Оттогава все го мисля но още не му е дошъл ред 🙂 но нямам обяснение защо преди години ми се видя толкова различен 🤔

Общи условия

Активация на акаунт