Любители на кучета - 160

• 6 640
  • 275
  •   2
Отговори
# 255
  • тук-там
Мъж. Парфюмира се Simple Smile

# 256
Да не го оставим на двора да живее . Като истински мъж няма да го е страх или да му е студено! Но не може да бафка по цели нощи , че съседите ще ни побъркат.

# 257
  • под тепетата
Аз днес ще обиждам единия Stuck Out Tongue Winking Eye Вчера с тоз таралеж цял ден дебне мястото, на което го намери.

# 258
Кас също спря около годинката да търси целенасочено какво да налапа. Сега понякога го прави когато не му обръщам внимание или ако намери слива, вишня, череша или черница, че много ги харесва, ама го разстройват. Избягваме местата, където има в момента.

# 259
  • Враца
Вачо:

(очите му са отворени на максимум, защото се сервира храна)

и на плажа:

# 260
  • под тепетата
Ей, липсваше ни , Вачи Heart!
 Номер 1 е изкъпан и обиден Stuck Out Tongue Winking Eye Първият път ми се отскубна и отиде да се спасява при дядо си. Дърпа се като на заколение магарето! Ама не му се размина банята . Наред е номер 2, но чакам да се стопли още малко.

# 261
  • София
Уф, и мен ме чака това къпане. Той обича, но става прекалено игрив и аз завършвам напълно мокра.

# 262
  • под тепетата
Затова преди писах - аз къпя него, той мен Grinning Цялата ме нацелува. И после дълго съхне, не е като Ози.

# 263
  • Бургас
Кога ще ядем?
Преди 15 минути???
Това е толкова отдавна...

# 264

Ей така спи куче без проблеми! Simple Smile

Ето тук пък два размера лапички! Wink

# 265
Аз проучвам в момента възможностите за полет с куче до Испания. За жалост само България еър, са от тук, до канарските може би има повече опции.
Надявам се вашето да има опит със стоенето в чанта, моето изобщо няма и не знам как ще се справя с него...
[/quote]

Не,няма никакъв опит и мисля съвсем скоро да взема чанта и по малко да го уча.За Канарите първо се лети до Испания-обикновено до Мадрид или Барселона и от там има прикачане на друг самолет за още около 2 часа полет,което най-много ме притеснява....

# 266
Ден за баня беше и за Белла . Беше послушна и при къпането и при сушенето и разресването.  Дори ми позволи да й подстрижа около очите. Мисля често да я къпя ( на 2 седмици) за да свикне с процедурите от малка, че с предишната болонка имах проблем с къпане, ресане и подстригване. Сега си почива на моите чехли.

# 267
  • Бургас
Разбрах, няма да ядем, ама поне навън няма ли да ходим?
А после да ядем?

# 268
Ех, Елза, каква си мъченица .. Cry

# 269
  • под тепетата
Мi6i 80, защо толкова често къпане?

Общи условия

Активация на акаунт