Любители на кучета - 160

• 8 201
  • 322
  •   3
Отговори
# 315
Откакто имам котки никакви гадини няма у нас Няма да забравя веднъж като бях малка как бяхме боядисвали в къщи после се появиха бели хлебарки.

# 316
Здравейте! Малко ни нямаше, но бяхме на фестивал в Родопите и после на море. Първото море ма Форест. Не искаше да влиза във водата, само да тича по плажа и да копае дупки. Предпоследния ден го вкарах и си изплува до брега два пъти, но беше в шок, че си позволявам такова своеволие😂 Вече сме вкъщи и започнах да го тренирам със свирка и е по-добре за някои неща от гласови команди.

Досега е обезпаразитяван само с Кределио, но вчера като го водих(на 5м е) доктора даде Милпрон(или нещо подобно), за да покрием и кучешка тения, а Credelio си остана за вътрешни и външно.

# 317
  • Варна

Играех си с Chat GPT и вижте каква глупост констатира. Как я определи на елен? 😂😂😂

# 318
🤣🤣🤣🤣🤣

# 319
  • Бургас
Сърненце Heart Simple Smile
Магията е в погледа да знаете. Това е заблудило джи пи тито. AI просто идея си няма какво иде след тоз поглед, а хич не е еленско Joy

# 320
# 321

Дейзито е като едно малко детенце, което тероризира чичи Дрийм. Тази малка синя топчица, Дейзи качена на дивана, я хвърляше по Дрийм и после слизаше и пак си я взимаше и пак го замеряше. Накрая той успя да я вземе и доволен заспа. Simple Smile

# 322
Не знам дали усеща, че ще го оставям на баба му, или е защото напоследък имам чувството, че живея на работа, ама Кас е още по-залапен за мен. До толкова, че сутринта го накапах с бял шоколад.
Грейси и Мег пък си смениха стаите от вчера - Грейси прекара почти цял ден спяща в къщичката на Кас и Мег, а Мег беше в стаята на Грейси.

Да се редактирам, че никой не е писал след мен. Иска да влезе в къщичката, ама е заето.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 15:48 от DreamingOfSummer

Общи условия

Активация на акаунт