МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 480
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
roza66  да и пратиш на Габи и локум...непременно.....
Охххх да...и локум може да пратим. HugСамо че няма да е български....Мама Цоцоланке,може да ми викаш Роза.Туй роза66...малко ми е странно,с тези цифри дето съм ги лепнала накрая....ама не успях да се регистрирам само с име.Явно  е имало друга  мама с името роза вече... Crazy

# 166
Роза, честно да ти кажа това слънце ми къса нервите. Цяла зима чаках истинска зима: дълбок бял сняг, студ да зачерви бузките, да помръзнем, да се порадват децата. Е, няма и няма. Close Само прахоляк, тук там малко дъжд, колкото да окаля улиците съвсем. Sad Почти цяла зима на Витоша работиха машините за изкуствен сняг, че да си начешат скиорите и сноубордистите крастата.
Сега пък няма дъжд. Суша и пак прахоляк. Метеоролозите само говорят за горещини и суша. Като си помисля какво лято ни чака, лошо ми става ooooh! А пък няма къде да ги заведа тези деца на хладинка. Нямаме си ни селце, ни виличка със зеленинка и сенчица Confused В София през лятото е ужасно и непоносимо. Та затова и питах Акага къде се спасяват от лятна София, така че хем да са на хладно и чист въздух, хем сравнително бързо да се пътува до София, че мъжът ми да не се утрепва от път всеки ден. И да взема да го врънкам моят мъж да купим една селска къща, колкото да изкарваме летата в нея.
Обаче като го знам какъв е, той с малко не се задоволява  Naughty Ще почнат едни велики планове за ремонти и преустройства, за чудо и приказ, а пък ние ще се мъчим в София още поне няколко лета  Tired
Ето, оплаках ви се. Следващият път обещавам да напиша нещо весело и оптимистично Hug

# 167
Роза,оказа се че много еднакви неща има и в Русия и в Норвегия.Аз си спомням за шоколадови"сырки",незнам как е на български,но ми прилича повече на топени сиренца,подобни на Роса,от празника на многодетните и се мажат на филия,а може да се яде и така.Имаме и шоколадово масло  newsm53

# 168
наталия..да, наситина има доста еднакви неща.Ми все пак Русия и Норвегия са съседки....макар и много на север Grinning А за шоколадовите сырки...не съм ги опитвала. Но си имаме тука едни такива сладки...ама точно копие на вашите  руски пряники...много ги харесвам!! С ментов чай...  Heart Eyes
Глаче...да при вас суша,тук пък се леят беспирно дъждове,и всеки жадува за това което си няма Sunglasses На моренце няма ли да идете това лято,там вечер като че ли е по хладничко отколкото в София.Аз си помням Пловдив и жегите там. Верно жадувахме за дъждец.
Ние това лято няма да можем да идем на моренце Sad Така се очертава...ще сме си само две седмици в БГ и през повечето време ще сме си  в Разлог.Ох моя сладък Разлог...така ми лиспва."Много уютно градче!! "...по думите на съпруга ми...Там си имаме къщичка,и лятото е супер Sunglasses Иска ти се балкан...айде на Пирина,иска ти се   вода,айде на минереалните бани в Баня или Добринище. Иска ти се повечко купон...айде на Ббанско/само на 6 км от Разлог е /.

Айде сега пък мен ме налегнаха спемените ...и ви пращам снимки от нашето пътуване до БГ,когато бяхме миналата и по миналата година.... Heart Eyes Р Рразлог в къщата....С мама в Кухнята.  Татко прави на двора много хубав фасул в гърне.Прави се с сланинка... Heart Eyes Ето го и майстора на македонския фасул.Всички продукти  и овощи са от градината ни,домати,чушки,моркови,лук,магданоз....о много гьозум.Тук му викат джоджен Sunglasses
Ето и  овощната ни  градина в задния двор   Тур излиза с апарата и ни казва"Стой горе ръцете!"

Моята мама   с любимите си цветя в двора.
Вечерта сма седнали  в двора на хапка и пийка  с биричка и с роднини и близки...и после всички се разпяха и изнесоха  концер на норвежкия зет.Моя мъж е ухилената глава долу вляво на снимката.... И ето ни пак в двора...  .Малко снимки от моето родно гардче  Разлог центъра

Аз в градската градина в Разлог..моя искаше да ме снима заради гледката отзад .. 
 В центъра на градчето има едно    чудно езерце..Много обичам да седя там сутрин рано.Ето го и Тур  в градската градина д Разлог.
.....

Отидохме малко извън гарада за да разгледаме наоколо...и открихме    това.  Снимах Тур там и ето ме и мен до сладкото водопадче. По пътя Тър много се впечатли от това. Такова нещо тук не може да се види. А и каруци няма... Grinning   

А тази красавица е на  окло 1300 години!!! ...Бойкушевата мураТам се заредих с много енергия.Бях я прегърнала поне за 10 минути.Беше невроятно...

Най-после се изкачвахме по Пирин  Езерото "Окото" в Пирина...   Спускаме се към хижа Вихрен

.Там хапнахме супер...топла леща и кюфтемца на грил с картофки.

Ето ни и в Банско.Аз и Тур    като изпаднали германца сме ..ха ха..ха  Joy  Кецовете ми са  уникат-антика.... Joy
 От на Майка ми времето... bowuu Ами кат си забравих маратонките в Норге , майка ми изрови отнякъде тези кфяво-червени уникати hahaha голям смях...

Еми това беше от нас...гледах и се върнах няколко годинки назад.... Heart Eyes

:

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 23:15 от roza66

# 169
Розе, нещо почвам да се дразня! Това от климата ли е, от какво, ама не може да си толкоз млада и такъв голям син да имаш! Не е честно просто! За Неви се отнася същото, казах и го вече, Председателката също! Егати несправедливоста значи! Crossing Arms
Иначе прекрасни спомени на Розето, ако някога се науча на това изкуство до качвам снимки и да пиша примерно натисни тук, което не вярвам да стане, но все пак...и аз ще правя такива пътеписи!
Галче, ела при мен в Етрополския Балкан - страхотно е, Злата Перка да ти каже...Правец как ти звучи като дестинация ? 60 км. , магистрала...Ако действително се интересувш, може да помислим нещо....Най добър вариант - гола поляна и Евгени сглобява Нато пропъртиз, примерно... Joy Щот да нема после хък-мък, де!
Цоцоланке, ако обичаш - не дълбай с длетото тънко, моето сърце ....и т.н. Като ще ходиш на море, може поне да спестиш, на нас останалите тази новина, нали? А не- да ни я навираш в очите час по час!

# 170
Галче, ела при мен в Етрополския Балкан - страхотно е, Злата Перка да ти каже...

Тъй значи, от Златна и добричка кога ,кой и защо ме превърна в Зла? Cry
Споко, Самке, грешка на клавиатурата.  Hug

Розичке, явно студения и влажен климат са част от разковничето на вечната младост  Laughing
С огромно удоволствие чета и разглеждам постинигите ти.

Габи, отдавна се каня да те питам отде такива самотни и като че ли диви плажове при вас? По някакъв начин ми напомнят за нашето море около Каварна...

Наталче, твоите спомени от Русия ме връщат във времето на епистоларната дружба с руско другарче  Hug

Хела и Лилибон като че ли отдавна не съм ги виждала?

# 171
Цитат
наталияд..да, наситина има доста еднакви неща.Ми все пак Русия и Норвегия са съседки....макар и много на север Very Happy А за шоколадовите сырки...не съм ги опитвала. Но си имаме тука едни такива сладки...ама точно копие на вашите  руски пряники...много ги харесвам!! С ментов чай...  Love
Как ще направиш да побеснея за тези пряники  и да не спя цяла нощ и аз ги обичам,сега има много видове,като влезеш в един магазин и се чудеш от кои да вземеш.Иначе харесвам българска кухня и рядко се сещам за руска,че да ми липсва
Цитат
Наталче, твоите спомени от Русия ме връщат във времето на епистоларната дружба с руско другарче  Hug
Май всички ни обзе тази болест"Спомени"Е, лошо няма Peace

# 172
      Здравейте!!!Завиждам ви че имате време да си спомняте...Аз такова нямам.Жегите наистина са мъчителни,особенно когато трябва да стигнеш някак до сто места,пък задръстването е голямо,и...За момента нямам с какво да ви се похваля.Но ме заинтригуваха бунгалцата на Цоцоланка,дали има желаещи за септември от вас,да си спретнем там купона?!

# 173
Хич не е грешка - зла си щото предлагаш Мърчаево, а аз ще кукувам цяло лято саминка в гората, горката, добрата, самата, нещастната.... Hug
Иначе си ми слънчице, но не и когато предлагаш по добри оферти...

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 23:00 от Дивна самка

# 174
Самке...пътеписи... Joy хареса  ми много  как си го казала...Grinning
Ами аз много харесвам да пътувам,когато мога...А с моя съпруг много се нацелихме в това отношение.... Crazy
Кат циганите сме...ако има как да сме се с куфарите в ръце  Joy Иначе аз като музикант  аз доста пътувах,ама бях будала и не съм правила снимки...Много ме е яд сега,понеже съм била на такива страхотни места.Ама няма снимкиа само спомени в главата ми Rolling Eyes

Олеле момичета, като ви казах за пътуване ...в Щатите наистина има хора които го правят.Това са пенсионерите,които вече не работят,децата им пораснали,внуците също .Е има и млади хора които си купуват такива "Къщи на колела".И си живеят на различни места.Сменят си  градовете толкова често колкото си искат. Но певечето са  по-възрастни хора които вече не работят, те си купуват едно ей такова чудо...Ма то голяма радост! Това е един автобус ..обзаведен  от...до! Дори и миялна машина си има! Ако искате да видите всички снмики уголемени  ,кликвайте върху снимката.... Heart Eyes
А ако искате да видите и видеото...под голямата снимка има  надпис: VIDEOS и като се отвори старничкта ..кликнете на " 90 Second Coach Video Tour > Watch Video " И се наслаждавайте!! Аз като ми е тъжно,си пускам това и си ги глеадм...и ми се вдига настроението.Все едно жевея там ....
А ако знаете на какви места си живеят....на приказни...http://www.elmonterv.com/

А тук кликнете върху снимките за да гледате видеото Heart Eyes
http://www.see-panaview.com/test_drive.html...

Еххх, това ми е голямата мечта,на стари годинки ей така да я караме.Ееее,как си живеят хората само..... Flutter

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 23:17 от roza66

# 175
      Здравейте!!!Завиждам ви че имате време да си спомняте...Аз такова нямам.Жегите наистина са мъчителни,особенно когато трябва да стигнеш някак до сто места,пък задръстването е голямо,и...За момента нямам с какво да ви се похваля.Но ме заинтригуваха бунгалцата на Цоцоланка,дали има желаещи за септември от вас,да си спретнем там купона?!

Ааааа...блазе ви...ще спрятате купон,на бунгалцата!!Не  е честно  пък Crossing Arms Оххх,защо сме само две седмички в Българийка... Cry Така бихме искали и ние да сме на бунгалца... Heart Eyes
Ейййй  и  да правите много снимки,че после да качвате тука за нас останалите да гледаме, дето не сме били с вас.Обещавате ,нали! Blush

ЗлатоПерка...вие ме шашнахте за моята младост.Ама хич не съм толкова млада колкото си мислите с Самка..... Crazy 
 То  туй  е само на снимки... Blush Май работата е че много рано се подлъгах и родих newsm78  Ама няма лошо де Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 23:06 от roza66

# 176
Ей, тва кат Шератон, бе, ......! Ама не е за мен - мойта дружина ще му види сметката за нула време! После само ще ме е яд! това лято ще снимам много, и - обещавам! - ще мина курс при Сватята, да ме ограмоти! У нас не е никакъв лукс, Злата Перка е свидетел, ама е достатъчно .... Пък и Балкана си го бива, и никога не ми омръзва...

# 177
Розе, моля те...Стига си писала интересни и любопитни неща!Трябва да си взема отпуск за да ги прочета и 2 отпуски за да се наслаждавам на мечтите си......Не е честно....

А нищо не каза, моята сметак искаш ли я?

Наталия, направо ме върна в годините,когато българите работеха по Тюмен...На майка ми първи братовчед работи там дълги години(дори сина му е направен на руска земя) и все едно разказите му - оживяха пред мен благодарение на снимките ти...

Искам специални благодарности да изкажана Габи, Меги(розето) и наталка за чудесните пътеписи, снимки и разкази......  bouquet

ЗлатоПерке, не се ядосвай на Сватятата...Аз в знак на съпричасност към теб, НАМЯ да я науча как да прави натисни тук....Свате, я не така на Адашката....И на снимки няма да те науча(не че аз съм научена...)

Гале, успех внамиране на вашето село.....

Липсват ми форумки!!!!Къде сте мами??????????????

# 178
Ей, тва кат Шератон, бе, ......! Ама не е за мен - мойта дружина ще му види сметката за нула време! После само ще ме е яд! това лято ще снимам много, и - обещавам! - ще мина курс при Сватята, да ме ограмоти! У нас не е никакъв лукс, Злата Перка е свидетел, ама е достатъчно .... Пък и Балкана си го бива, и никога не ми омръзва...
Мога да ти обясня,много е лесно  Hug
Това го писах преди да прочета заканите на Цоцоланка Laughing

# 179
ЗлатоПерке, силно ме заинтригува с това Мърчаево. Ще взема да изръчкам мъжа ми да наминем натам като намерим време. Обаче какви оферти има в нета за къщи, леле мале Sick, 130 000  Евра #Crazy.

Цоцоланке, а докога могат да се правят резервациите за Черноморец? Аз дали ще мога да се замъкна сама от София с двамата дребни до там Rolling Eyes. Пепи ще е на лагер, а пък мъжът ми на бунгала newsm78. Това се е случвало за последно през ... 1993г и то точно в Черноморец, в студентския лагер.

Ей, тва кат Шератон, бе, ......! Ама не е за мен - мойта дружина ще му види сметката за нула време! После само ще ме е яд!
Самке, и аз пробвах преди време да зарибя моят мъж да се сдобием с нещо подобно, а той ме попита: А на това нещо обслужващият му персонал  къде е? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт