Отговори
# 30
# 31
Добро утро, момичета! Hug
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart Прекрасна е Афрош на снимките от Лютфие Heart

Солистките на пашата са нападнали Афра снощи (агейн Grinning ), че била грозна и си правела фотошоп, козметични операции и прочее. Толкова са отчаяни женичките Grinning Афра никога не е имала проблем да се показва без грим. Ще ви спестя мнението си за тези индивиди Stuck Out Tongue Winking Eye

Поздрави и от партизанина Мерт Grinning

Като в сериалите - не може да има други причини за разпада на отношенията й с Мерт (каквито и да са били),
освен, че е грозна, неблагодарна, глупава и т.н. Joy
Все ми се струва, че ще се наложи някой ден да спасяваме Мертиньо от солистките му, щото представите и фантазиите мнооого рядко се покриват от реалността. Wink

# 32
Добро утро на всички. След като ни пропадна Новата година на яхта по Босфора поради болести, най-накрая се добрахме до Истанбул миналата седмица, където естествено стигнахме и до къщата на златното момче и "грозното" момиче!  Естествено всичко е залостено и може нещо да се зърне само откъм съседния двор или от високото от другата страна на улицата, където имаше още няколко фена. И ние бяхме там и ние гледахме и си припомняхме какво се случваше зад тази ограда и в тази бяла къща в продължение на 3 години. А между другото установихме, че има настина много красиви жени по тези места. Една такава ни беше домакин на семинара, на който ходихме служебно. Въобще не беше за семинари, а за сериали, ама може и да я открият някой ден.

# 33
Цитат
Солистките на пашата са нападнали Афра снощи (агейн Grinning ), че била грозна и си правела фотошоп, козметични операции и прочее. Толкова са отчаяни женичките
Колко хубаво тогава, че се появи един грозен Пойраз за една грозна Афра. Балансът в природата е съхранен. Никакъв дисонанс! Красивият, харизматичен и обаятелен Мерт е свободен за фенките си и фантазиите им.

Знаех си, че ще бъда предизвикана да наруша уединението си.

# 34
Цитат
Солистките на пашата са нападнали Афра снощи (агейн Grinning ), че била грозна и си правела фотошоп, козметични операции и прочее. Толкова са отчаяни женичките
Колко хубаво тогава, че се появи един грозен Пойраз за една грозна Афра. Балансът в природата е съхранен. Никакъв дисонанс! Красивият, харизматичен и обаятелен Мерт е свободен за фенките си и фантазиите им.

Знаех си, че ще бъда предизвикана да наруша уединението си.

JoyJoyJoy

И сега значи са си лика прилика Афи и Пойраз  Sunglasses

# 35
Модна икона Sunglasses

# 36
  • София
Привет, момичета!

Оффф и аз с какви илюзии живея?
Разбира се, че моментално ме премахнаха, текстът не беше лицеприятен за някои...

Нейсе, ние си го знаем, нищо ново не съм казала, при това бях много евфемистична.

Вива Афра!

# 37
Привет Sunglasses

Афи какво ли е снимала ? Thinking
Май нищо,това е от фотосесията и на наградите на GQ 2024

От белетажа да се смилят, баре оставят хората,които са тук да прочетат пък после да си извършват обичайните действия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 17:11 от Sikorski

# 38
Сигурни ли сме, че е старо? Защото в момента е на сет човекът Thinking

Сейро Heart

# 39
Мъдрим се в класациите още Grinning

Постер за Казахстан

# 40
Привет, момичета Hug

Да разцъкаме малко Grinning

# 41
Хелоу, мацки Kissing Heart

Афра Сарачоглу, Сейран в 'Нов живот', за травматичното си детство след изоставянето от баща ѝ: „Аз съм актриса, това е, за което винаги съм мечтала.“  
Тя е преодоляла икономическите и емоционалните лишения след заминаването на баща си и с твърдата подкрепа на майка си, Лютфие, успя да се възползва от първите си възможности в актьорството. Сега е звезда на едва 28 години.  

От Нора Камара, публикувано на: 13/07/2026

Току-що открихме, че „Нови живот“ може да завърши добре за Сейран и Ферит, ако сценаристите решат да следват стъпките на реалната двойка, която вдъхновява турския сериал, и това изпълни с надежда всички зрители. Но истината е, че ни остават само няколко епизода, за да го разберем. Въпреки това, тези, които наистина имат щастливи моменти, са актьорите, тъй като както Мерт Рамазан Демир, така и Афра Сарачоглу, въпреки младостта си, преминават през сладък период, в който не им липсват нито работа, нито подкрепата на публиката. Но истината е, че в случая с Афра този успех е много по-ценен заради трудностите, които е трябвало да преживее като дете. Затова преглеждаме детството ѝ, за да разберем заслугата на метеоричното развитие на кариерата ѝ на едва 28 години, с което се гордее напълно: „Аз съм актриса, което винаги съм мечтала да бъда“.

Детството на Афра Сарачоглу, Сейран в 'Нов живот'
За да разберем упоритостта, която е превърнала Афра Сарачоглу в една от най-ценените и успешни актриси в страната ѝ дори преди да навърши 30, помага да си припомним нейното детство, белязано от някои трудности. Тя е родена на 2 декември 1997 г. в Едрeмит (Балъкесир), град близо до Егейско море, почти на 400 км от Истанбул. Там израства главно благодарение на усилията на майка си Лютфиe, която обожава и уважава дори в социалните мрежи, тъй като и двете преживяват безпомощността от много ранна възраст, когато баща им решава да ги напусне. Тази ситуация ги потапя в динамика на лишения, които преодоляват с трудности и помощта на майчината си фамилия, с дядо ѝ в централна роля. Въпреки това тя не оставя горчивина и след като се среща с баща си на 13 години, вече като възрастна, решава да възстанови контакта си с него в Съединените щати, където той живее.

Но всички тези обстоятелства повлияха на нейното развитие. В търсене на по-добро бъдеще, майка ѝ и тя се преместиха в Анталия, където завърши задължителното си образование, макар че скоро Афра намери начин да допринесе за семейния бюджет. Както самата тя призна в интервю за DIEZ MINUTOS през 2020 г.: „В началото се записах в агенция, това е много често в Турция, и съм участвала в няколко рекламни кампании“, отличен начин да донесе финансова сигурност вкъщи и да започне да се налага нейният образ. Любопитно е, че години по-късно тя продължи да е свързана със сектора чрез няколко кампании за различни марки, но вече свързани с нейната слава като изпълнителка. Но на тази тийнейджърска Афра все още ѝ предстоеше още едно преместване, този път в Ескишехир, където се записа в катедрата по литература на Университета Ескишехир Османгази.
Но ако нещо е отбелязало живота ѝ, то това е любопитството ѝ и интересът ѝ към света на актьорството. Когато отвори профила си в Instagram през май 2016 г., използва детска снимка, за да разкрие едно признание: „Онези времена, когато малката Афра се страхуваше от камерата.“ Това уважение явно не е продължило дълго, защото в споменатото интервю за DIEZ MINUTOS вече разкри, че тази страст е дошла много рано: „Аз съм актриса, което е това, за което винаги съм мечтала. Като дете също казвах, че искам да стана учителка и готвачка.

Но този артистичен порив започна да се развива, когато за първи път се изяви в училищна театрална постановка, създавайки емоция, която доведе до написване на сценарии и сценични постановки заедно с дядо ѝ, който ги записваше с майчиния си телефон. От тази на пръв поглед невинна игра се появи истинска отдаденост към едно артистично направление, с което години по-късно успя да се занимава професионално. Първата ѝ възможност дойде чрез кастинг. Майка ѝ разбра, че търсят хора за филма 'En Güzeli', когато Афра беше първокурсничка в университета. Но въпреки младостта си, тя трябваше да оправдае очакванията, защото през 2015 г. дебютира в киното на едва 18 години.

Но намесата на майка ѝ остана непокътната и, когато разбра, че актьорът Özcan Deniz ('Булката от Истанбул') ще участва във филм заедно с Nurgül Yeşilçay ('Paramparça: Прекъснати животи'), реши да му изпрати снимка с дъщеря си и фактът, че видя зелените ѝ очи, подобни на тези на колежката му, беше решаващ за поканата ѝ на кастинга, който ѝ позволи да участва в 'İkinci Şans' (2016). Но след като потвърди стойността си с първата си главна роля в 'Kötü Çocuk' (2017), Afra Saraçoğlu откри истинския успех и приемането от публиката, когато излезе 'Госпожа Фазилет и дъщерите ѝ', проектът, в който се срещна с Alp Navruz и който бележи нейния окончателен скок към славата.

Оттогава тя е оставила своя отпечатък в 'Yesilçam', 'Istambul, My Love' или 'A.B.I', последната ѝ художествена продукция, в която отново се е срещнала с Дирен Полатоглу, баща ѝ в 'Нов живот'. Но точно този проект е този, с който е утвърдила кариерата си. Младата жена, която след няколко месеца ще навърши 29 години, може да се гордее, че е участвала в един от големите феномени на турската телевизия, тъй като 'Нов живот' успя да повиши нейния профил като актриса и, освен това, да потвърди успеха на усилията и отдадеността към професията. Затова, след като знаем колко ѝ е струвало да стигне дотук, не само че празнуваме успеха ѝ, но ѝ пожелаваме и много проекти и дълга кариера.

Общи условия

Активация на акаунт