Отговори
# 150
Здравейте !

Да кача  патрона !

И една красавица !

# 151
Кате, сигурно е йо йо ефект Grinning

Езикът на любовта ни е червено сърце Heart Eyes

Описание на Афи от приятелите й като дете Heart Eyes

Остроумна, забавна, източник на радост за приятелите си с имитациите си, рисува  красиво, способна да разплаче приятелите си дори докато се шегува, приказлива, прямолинейна, малко шантава и обича да споделя.

Тя се ядосва много на прякора „Микроскопично същество“, даден ѝ от приятелите ѝ заради дребния ѝ ръст, красивото момиче със зелени очи.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 13:58 от Еванджелин

# 152
Привет Hug Не мога да ви настигна, свършиха ми лайковете Grinning

Едно Афи от Париж Heart

# 153
Еве, и йо йо ефектът изисква повечко време при такава загуба на килограми, каквато беше неговата.
И този снимката според мен не е Мерт.

Запънах се! Joy

# 154
На коя от двете снимки, Кате Grinning
Давай, кажи какво мислиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Сема отново е изкарала темата, че Афра и Мерт са се разделили преди точно два месеца. Което естествено е провокирало нова вълна от линч по Афра, че веднага била си хванала ново гадже. Хич, хич не я слуша главата милата Сема, напоследък много й личи. Само за да се изкара, че не е лъжкиня, каквато всъщност си е, гледайте в какви приключения вкарва Афра Grinning Дето се вика, момичето скоро годишнина ще празнува с Пойраз, тази като латерна върти едно и също Grinning

# 155
На коя от двете снимки, Кате Grinning
Давай, кажи какво мислиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Сема отново е изкарала темата, че Афра и Мерт са се разделили преди точно два месеца. Което естествено е провокирало нова вълна от линч по Афра, че веднага била си хванала ново гадже. Хич, хич не я слуша главата милата Сема, напоследък много й личи. Само за да се изкара, че не е лъжкиня, каквато всъщност си е, гледайте в какви приключения вкарва Афра Grinning Дето се вика, момичето скоро годишнина ще празнува с Пойраз, тази като латерна върти едно и също Grinning

На първата, Еве, то на втората нищо не се вижда. Според мен снимката е зафиксирала някой друг, напомнящ Мертиньо от по-стари времена. Ако въобще е актуална тая снимка...
А за тази Сема... Ами лъже, като има кой да й се връзва толкова време. Smile

# 156
Афито ще пуска ли дъмп от Сен Тропе, дървета станахме от чакане Grinning

Има съмнения дали е Мерт на снимката ли? Прилича на него от едни по-добри времена Grinning

# 157
# 158
На мен не ми прилича на Мерт.  Ако е той , конкурира Чачо. Той за 0 време качва и сваля килограми. Не съм  убедена , че е здравословно .

Heart

# 159
Аз и по един въпрос, отнасящ се до писания за евентуален проект на Афра имам съмнения, нали съм си Тома Неверни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Става дума за партньорство с Толга Саръташ в "Разузнаване", щото ... имало химия между тях в един друг проект. Не знам дали някой гледа този сериал и е наясно с идеята и сценария, ама пак се формират някакви нереални очаквания. Той е замислен в стил Романтизъм от края на  18-ти век, в него романтика, химия твърде няма място. В него досега са си партнирали Чаалар Ертугрул и Дениз Байсал, Мурат Йъдъръм и Айбуке Пусат, Толга Саръташ и Рабия Сойтюрк, като има и частично застъпване на части от двойките. Любовта обаче там е на N-то място, платоническа. Приоритет е живот за Родината и разбиване на всички тъмни планове по унищожението на великата геополитическа сила Турция. И от женските персонажи убедителен е този на Дениз, другите ... мълча. Така че... аз нещо не я виждам там Афра. Smirk

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 22:51 от Katya_I

# 160
Пишат, че Съла преговаряла за Тешкилата. Аз просто искам да гледам Афрош на екран. Каквото и да избере, ще гледам с кеф Heart

Сега, след като сериалът е добавен към най-голямата иранска платформа и се излъчва по най-голямата персийска мрежа (GEM TV), разбираме вълнението на публиката 🔥
Нашата работа ще достигне до широка аудитория, обхващаща Иран, Афганистан, Таджикистан и всички общности по света... Важна глобална стъпка и успех за всички участници 🎬

#AfraSaraçoğlu #Abi

Още глобални платформи са на път! Америка 🇺🇸 доминира на пазара и демонстрира интереса си към поредицата A.B.İ чрез утвърдената платформа Moviefone, допълнена от иранската платформа Pendar 🇮🇷.

Това е по-голямо от Световното първенство! 🔥😁
#AfraSaraçoğlu #kenani̇mirzalıoğlu
#AbiDizisi

Присъствието на A.B.İ в американски платформи като TV Time 🇺🇸, канадски платформи като Serializd 🇨🇦 и испански платформи като TrackSeries 🇪🇸 означава едно: международната публика и преводачите са тези, които настояват за включването на тези произведения, нетърпеливи да ги следят епизод по епизод! 🌍🔥
#AfraSaraçoğlu . #kenani̇mirzalıoğlu
#AbiDizisi

Нашият сериал A.B.I. надхвърля границите на Близкия изток! 🌍 Регистрацията в европейската платформа Crew United е официално признание за качеството на продукцията и мощните изпълнения. Гордеем се с Афра, която се превърна в блестящо име във френските и европейските филмови бази данни. 🔥🔥
#AfraSaraçoğlu #AbiDizisi

Всичко това от предния й, така наречен "неуспешен" сериал Grinning
Де да можеха и други да се похвалят, ама нердееее Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Цитат
Пишат, че Съла преговаряла за Тешкилата.
Съла с тия неподвижни очи където и да я сложат, все ще е на място. Smiley

# 162
  • София
Добро утро, къзлар! ☀️

Виждаме, че Афра бележи все по-големи успехи и, макар метафората да е банална, продължава да покорява връх след връх – все по-високи. Браво на нашата любимка! ❤️ С нетърпение очакваме „Пера“, както и следващия ѝ професионален избор. Убедени сме, че и той ще бъде отличен.

Относно Мерт – и на мен ми се струва, че не е той. За толкова кратко време изглежда прекалено пухкав отново.

Но снимката с нашенките... е, признавам си, искрено ме разсмя. Особено една от последвалите публикации, в която въпросната гордо показваше „травмата“ си. 😂

Ех, Боже... Така става, когато се носи славата на мъж, чийто чар оставя трайни следи в женските сърца и други части.😉

# 163
Хелоу, дружки Kissing Heart

Афра е скъпа актриса, Тешкилата не може да си я позволи. Не, че не може, но едва ли ще дадат такива едни пари за главната актриса в седми сезон.
То и за Съла беше се чуло, че иска 2 милиона на серия, та не знам Grinning

Една Афош по залез слънце Heart Eyes

И две от трите ни двойки в Пера Stuck Out Tongue Winking Eye

Пера и Адам Heart Eyes

Пера и Маджит Heart Eyes

# 164
Момичета, хванали са Афито и Пойраз, най-накрая Grinning Много са хубави Heart

Пойраз Йосмаоглу, който е във връзка с #AfraSaraçoğlu, е бил сниман, докато е оставял приятелката си у дома. Сарачоглу, за кратко изненадана от светкавиците на камерите, е покрила лицето си с ръка.

(Habertürk)

Общи условия

Активация на акаунт