Отговори
# 285
При Афра не важи  : Да би мирно седяло, не би чудо видяло.  Така че нека си лудува , да се разголва , да се прави на скъпоплатена , да се влюбва , да разлюбва , за ужас на "феновете".
Колкото до образованието , трябва да го имаш , но и да се реализираш след това. Няма да пиша колко вече е успяла и без него . Все ще му дойде времето да го завърши .
Това  с МЯ и МРД е вече минало отдавна. МЯ си е добре явно, с внучката на Гюлса , МРД също си е супер , Афра си има половинка , тогава за какво са тия вопли ? Или ей така , да си правят вятър на устата ?  И те не мразят Афра  или й мислят доброто , просто завиждат. То за завистта почивен ден няма .

# 286
Само цитирам думи казани от Афра по повод червените флагове:"може ли да изживяваш връзка без да има доверие".
Толкоз.

# 287
И аз това викам, Ками, всеки да си гледа прекрасния живот Grinning МЯ с внучката, МРД с ракетата и морския бриз, Афра с Пойраз. Толкова е лесно и просто Sunglasses

# 288
Еее и какво ще правят булите от Х и други сайтове?
Недейте така,тая омраза трябва да се излее,а Афито е свикнала.
Нека си бръщолевят,поне има какво да се чете.Миналата година гледахме  летен сериал "Целувка с костенурка",тази година е по интересно,даже.
Heart Heart Heart
Прекрасна двойка са Афи и Пойраз

Афи сияе и това е най-важното.

# 289
Кажете, знаете ли нещо за бившите на Мерто. Само Афра дъвчат , какъв вкус имала за мъжете , как и изневерявали , кой кого  изоставил и т.н. Едва ли Мерт е бил монах преди Афра и докато е бил  " много влюбен в нея". Да му видим и неговия вкус за жени . Или не е вярвал в любовта , просто защото не му се била случвала ?

# 290
Ками, той Мерт един светец направо Grinning
Аз знам за две гаджета преди Афра - Сера Арътюрк и Мине Кълъч. Разбира се, не броя еднодневните забежки, там са много Grinning

Вчера нали Дисни админа за пореден път писа, че няма дата за Пера, ето какво писаха в х:

И отговор:

Много ме кефи тази фотосесия на Афи Heart Eyes

# 291
Тя Сера е готина сега е  с Айтач , ама Минето доста  пораснала /40 г/ , ако е същата за която си мисля. Пред нея Афра е като новогодишен подарък.

# 292
За Сера малко е мъглява работата, че връзката й с Мерт съвпадна със (след) скандала покрай религиозния й брак с наш Кадир Grinning
С Мине са имали много токсична връзка от типа "бий мА, обичам тА" Grinning

Издигам друга кандидатура за партньор Sunglasses

# 293
Въй , тази Мине опасна била Joy А  Сера и Кадир , знам че имаше нещо там. Как можа Несли да му върже на тоя... ама любовта казват че е сляпа. Нея много я  харесвам , ама него....
Чачи е готин , ама гледам на снимки след Ешрефа  много се е налял пак. Трабва първо малко да си разкрие ръста. Колко го линчуваха и него заради Дуйгуто , ама сега кротнаха , харесват Аслъхан Малбора.

# 294
Ками, мани Head Band Кадир го споменавам само при необходимост. Все пак е мъж на Несли и баща на детето й. Оттам нататък е г-н никой, като м-тата Stuck Out Tongue Winking Eye

Чаатай баре бързо разкрива ръста Heart Eyes

# 295
Лайк от Афито за Ебрар Heart Eyes

И с потенциални партньори Grinning

# 296
Най-гнусната сцена евър Grinning

https://x.com/i/status/1872500030743232597

Оттук нататък за мен нямаше никакви Сейфер. Отделно е отврат, че само психолога-охрана разбра за случая. Продължиха ни лук яли, ни лук мирисали Grinning

Heart Eyes

# 297
Около месец след тази сцена,не само Сейфер нямаше,но и Афрам,нищо,че някои се напъват,че "ако"са се разделили е било преди два месеца.

# 298
Миленка, да го докажат с факти, ако могат Grinning Бръщолевенията на кака Сема ги оставям на една страна. Там е ясно, че жената иска да се оневини за лъжите, които е насосала и разпространила, затова хвърли тежки клевети върху Афра.

Тюлинчето Heart

# 299
Дали ще могат, Еве Grinning

Хаят Heart Eyes

И Гизем Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт