КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 12 530
  • 271
  •   4
Отговори
# 255
Значи няма да отпада скоро ли Cold Sweat

# 256
Благовеста беше сгодена за футболист, но ѝ беше изневерил и се бяха разделили. След това наистина май не е имала по-дълга връзка, ако говорим за един и същ. Беше и с Денис Теофиков, когато той беше на 19-20 и точно след излизането си от Ергенът 1 беше разбрала, че е починал, та много бързо беше забравила целия филм с Виктор.

Бо е казал в Инстаграм да запомним от кого тръгват коалициите, щяло да е тема занапред.
Един и същ е. За Денис Теофиков го бях забравила.
И този сезон ще е пълен с коалиции, дивотии и дано само не изскочи брата на Весо, че няма да го преживея, той нали беше Бог на коалициите..

# 257
Аз все още любимец нямам. За сега симпатизирам на Бо. Много ми е красив и нежен и ми е приятно да го гледам.

# 258
Той е и победител за момента в анкетата на темата. Но нека поне станат сто гласували, за да изтипосаме Топ 3 или Топ 5 Grinning

# 259
От кого започват коалициите?

# 260
Според мен от Дамян.

Може ли утре някой да сподели каква е картата на Габи, че ми стана много интересно 🤔

# 261
Стела е станала приятелка с Диона и Яница. В последното и видео показва, че са излизали заедно Мутито и той май беше там.
Май и се е карала с хора, имаше и някакви такива намеци
Любопитна съм каква е интригата между Стела и Габито. Те на една възраст ли са, че са били заедно в детската градина 😄?
Мисля, че и двете са 00, да.

Блага в момента е с Андрей Едрев от Островът на изкушението, много зле.

Моля? Моооооляяяяя??? Бляк!!!

# 262
Стела не ме дразни с неовладяното си его, живота е пред нея , ще я боли ,боли, па ще оздравее. Но направи нещо, много грозно, което за моя морален компас, е непростимо - постъпи като страхливка, като реши да номинира (Георги май беше), защото е най-добър и следователно най-безопасен ..т.е я добър човек, чакай да го наритаме него , понеже е културен и няма да ни направи диви калинки , вместо да скочи на Габа, , която и е реалния дразнител .

# 263
Стела си е намерила мъж - чеxльо, аз като ги  гледаx  в "Един за друг" направо жал ми ставаше за него. Тя само му мели, само мрънка, само го командори... А имаше и някаква мисия, за малко време да напазаруват с някакви пари в един мол и скритото условие на мисията беше да похарчи повечето от парите за мъжа си. Като Стелчето беше напазарувала всичко от мола за себе си. Повечето жени купуваxa и за мъжете си, и за себе си, без да знаят за условието, разбира се. Значи виждате за какъв егоизъм иде реч. Всички нея да я обслужват, все тя да комадори. Сега чисти имидж и се прави на мълчалива, но предполагам, че скоро ще  избуxне, време е да покаже истинския си нрав.

# 264
Гледах сезонът на “Един за друг” в който участват Стела и Даниел. Много малко жени, тези които бяха гледали предишни сезони и се бяха усетили, бяха напазарували за мъжа си и себе си, останалите пазаруваха или само за себе си или за децата. Това не е егоизъм, аз също НЕ пазарувам за мъжа си, защото аз и той имаме много различни вкусове и когато купя нещо, не се харесва и трябва или да връщам или да подарявам.
Даниел ми е познат покрай бизнесът на техните, не е чехльо, да много добро момче е, но Стела не го води за носа, доста често ги засичам, живеем близо и поведението им няма общо с това пред камера. Със Стела посещаваме и един салон и там не е толкова дразнеща, мрънкаща и е доста премерена. Когато снима обаче и включи камерата, сякаш се появява друг човек и дори гласа си променя.
Наблюденията ми са лични и в никакъв случай не мисля, че точно Стела чисти имидж. Диона да, но Стела дори няма и имидж

# 265
Стела не ме дразни с неовладяното си его, живота е пред нея , ще я боли ,боли, па ще оздравее. Но направи нещо, много грозно, което за моя морален компас, е непростимо - постъпи като страхливка, като реши да номинира (Георги май беше), защото е най-добър и следователно най-безопасен ..т.е я добър човек, чакай да го наритаме него , понеже е културен и няма да ни направи диви калинки , вместо да скочи на Габа, , която и е реалния дразнител .
Кой кого е номинирал? Още не сме го гледали.

И аз имам абонамент към Войо, но се придържам към ортодоксалния формат You Tube.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 11:35 от LadyCharming

# 266
Е моята представа за чеxльо явно е друга. Стела буквално си  го унижаваше пред хората. Върти го на малкия си пръст и си го командори както си иска. Типичен чеxльо. Както и онзи Данчо на Божидара от първия сезон.

# 267
Кой кого е номинирал? Още не сме го гледали.

И аз имам абонамент към Войо, но се придържам към ортодоксалния формат You Tube.
Не гледам войо . Нали коментираше пред  Дянко и още някой ,кого би номинирала.

# 268
На много мъже се лепва с лека ръка “чехльо”. За мен Даниел не е чехльо. От толкова гледане на предавания, подкасти и прочие, трябва да знаете, че има поведение за пред камерата. До преди майчинството ми работих в маркетинг агенция, която организираше събития и промоции на дадени марки. Почти никоя инфлуенсърка, не се държи както пред камера. Антоанет Пепе например е вечно нахилена във влоговете си, но на събитие е супер начумерена и сърдита.. няма да давам пример с други, но хората си вадят от 1-10К на видео или пост (зависи от последователи, гледания, взаимодействия, статистика), трябва да има захаросан фалшив образ задържащ вниманието на хората.

# 269
Скрит текст:
Стела не ме дразни с неовладяното си его, живота е пред нея , ще я боли ,боли, па ще оздравее. Но направи нещо, много грозно, което за моя морален компас, е непростимо - постъпи като страхливка, като реши да номинира (Георги май беше), защото е най-добър и следователно най-безопасен ..т.е я добър човек, чакай да го наритаме него , понеже е културен и няма да ни направи диви калинки , вместо да скочи на Габа, , която и е реалния дразнител
Ееее, като дойде време за номинации всички ще са се намразили LaughingLaughingLaughing

Представяте ли си Стела на управленска позиция Rolling Eyes Тя отсега ги започна – Защо не ме хареса с танца на Шахира?

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 12:15 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт