КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 16 330
  • 334
  •   6
Отговори
# 330
Пускам си сега пети епизод и какво да видя - аз не съм догледала 4-ти във Войо. Защо така нямам интерес, дано не го зарежа. Sad
Подозирам че докато самият Дамян не започне някакъв скандал, другите също ще са пасивни. Просто в момента всички искат да са в общата групичка около него.
Тянко се опитва яростно да разръчка някой (напр. Бо и Стела) и да стане скандал, но никой не му се връзва.
Габи също е в някаква по-пасивна роля от обикновено защото явно си е харесала Крис и не иска да го отблъсне.

# 331
Аз гледам още, но почнаха да ги глобяват за пушене в къщата. НАЙ-НАКРАЯ.

Дано да не е само за нормални цигари, а и за IQOS.

Edit: Nevermind 🤦♀ Прекалено много очаквах от продукцията. 😂

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 23:45 от skupocenna

# 332
Жоро Петков вика "Цуров" Grinning Те имената не са си научили още.

Скрит текст:
Дамян не знам къде изчезна този епизод, но най-накрая другите успяxа да вземат думата Grinning

Дадоxa мисия на Габи, да научи стиxотворението "Прощално" на Никола Вапцаров.
https://www.facebook.com/reel/1741971186827472

Яница ми направи добро впечатление в този епизод. Но твърде много им се разкрива, не е нужно да е толкова искрена. Те не са й толкова близки, че да им казва толкова съкровени неща, за комплекси и за т.н., нищо, че такава е задачата.  

@skupocenna
Скрит текст:
разцъка ли войото, загледа ли xърватския ерген, xaxaxa

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 00:57 от diziler

# 333
До няколко епизода и май започват скандалите. Габриела и Стела се карат нещо сега в инстаграм. Габи е качвала някакви сторита от общата им група, в която Стела в качила май 🤔 голи снимки на Габриела.
От там Габриела се обяснява, че не я срам от миналото и, грешка било, но вече го приела.
Нейните феновете пък нападатели Стела 😆😆, пишели и съобщения, обаждали я и не знам си още какво. Стела влезнала уж да разобличава маски до няколко епизода щяло да стане всичко ясно и някакви такива. Та затова си мисля, че скоро почват със скандалите

# 334
Тази Стела е нетърпима. Даже Бланко не ме дразни толкова. Не съм гледала един за друг , но няма толкова противно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт