КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 35 308
  • 650
  •   7
Отговори
# 645
Най-накрая изгледах номинациите.
Тянко чак започна да ми става симпатичен след толкова хейт по него.
Дамян е дъно и отдолу. Мати и той.
Габриела я разбрах защо се изнерви на Яница, и аз щях да полудея. Вероятно щях да съм още по афектирана даже. Яница жестоко прекали и я нареждам като дразнител до Дамян.
Георги с това бутане да защитава Яница накрая ще гръмне той.
Стела не я понасях още в Един за друг, тук си е също толкова неприятна. Не може да преживее някой нещо негативно да и каже.
Диона все повече ми се издига в очите.
Бо такъв анализ направи на Тянко, че ме заболя главата.

# 646
Новият епизод също е динамичен - има стратегически разговори и битка, няма да издавам нищо, но определено ще похваля продукцията за засилената динамика. В предни сезони сме гледали цели епизоди как играят на плейстейшън.

# 647
Здравейте, включвам се по темата. Всичко следя и всичко гледам, та чак и за канала им съм се абонирала, а като най-голяма клюкарка.

Много се кефя, че им се оформиха някакъв противников лагер. Време беше, защото като ги гледах колко са пасивни останалите си викам, те ще ги колят един по един. Дамян и двор и те ядат и ще седят и ще ще му се кланят на него и на Габриела. А Диона хубаво и даде акъл в главата. Весо, колкото не харесвах обратно, толкова него толкова го харесвам. Много готин пич и даже честно си мисля, що не взема да спечели от сега той. Ще видим как ще се развие след време, но засега ми е почти топ фаворита. Много добре разсъждава и е много адекватен човек

Тримата ми най-неприятни в тая къща са Габриела на първо място, защото Яница ако е махленка, Габриела не знам откъде е хваната и за каква се мисли. А Яница може да е всяква, да е проста, да е злобна, да е знам си каква си, а но тази Габриела я надминава с 300 по всичките лоши фактори. Отвратително, гадно, злобно човече. Много хубаво каза градинско джудже Яница. Тя е с такъв манталитет на нещо малко, дребно и злобно. И та и това озлобление към всичко около нея, защото ако не е нейното, всичко останало е отвратително. Нейните приятели, нейните знам си какви си. А че са се случили някакви гадни неща, ами на всеки се случват гадни неща. Ама те определят това дали си добър или лош човек не от това какво ти се е случило, а как реагираш на него. А тя реагира с отвратителна гняс, озлобена към всичко живо. Колко лошо ѝ се е случило, толкова повече тя го предава на околните. Тя според мен това момиче няма един читав човек в тоя живот. Да ѝ каже, да ѝ бие два шамара, къде е образно, къде не е образно и да ѝ каже да си седне на задните части, които ни тя е 40 кг, ни само задните ѝ части са 40 кг. Аз не знам откъде реши, че е финна и стройна като хубавица, като тоя виси всичко при все че е пластмасово. Миглите пластмасови, джуките пластмасови, зъбите пластмасови, пиргите пластмасови, задника. Айде, задника сигурно е натурален. Циците пластмасови, ноктите пластмасови. Говори за интелект, за ниво  какви 5 лв.? Супер много ме дразни.

Може би на почти същата скала ме дразни този Мати, който не знам за какъв се морален стожер се е взел на племето. А много мразя такива фейк хора, много мразя хора, които преиграват, които се мислят за нещо повече от останалите, само защото, аз не знам защо. А конфликтът с Тянко, даже той го направи най-много. Аз изобщо не разбрах за какво става въпрос. Тянко не съм го гледала никъде, само го знам, че съществува от социалните мрежи. Нямам идея как се държи в реалния живот. Аз тука не виждам нищо кой знае какво от него, че да го обвиняват двамата. Ако можеха, щяха да го разпънат на някой кръст и да го мъчат пет дена. Ако бяхме в някакви малко по-средновековни времена

И третият човек, който изненадващо ме издразни супер много, поне от последния епизод беше Бо, който със се жестокото си излъчване на модерен човек изглежда топ. Толкова хубав, явно има и акъл в главата. При все това му ниво, защото ако има ниво в тия в тая къща той е едно от топ нивата, просто като и като манталитет, и като възпитание, и като държание, и като визия, и като какво ли не, и като опит. И той е със всичкото това да стане едва ли не подлога на някакъв селски диджей, ако ще говорим за махали, диджей Дамян, и той сигурно е от някоя махала, незнайно коя. Да по-стане подлога и на него, и на Габриела. Такова унижение на на човек, просто аз много ме яд от такива хора.

Сега гледам следващия епизод. Засега започва обещаващо. Супер, че са по-дълги, 2:20

# 648
Аз съм на 10та минута от новият епизод и вече ми писна да слушам Мати. 😭

Преди да влезе е заучил някакви умнотъпотии и сега само бълва.

# 649
Биляниш от предния сезон на участие в дискотека в Созопол. Покъртителен вид:

Скрит текст:

# 650
Габриела Бланко:
- Малко прекалихме, но поне ще има контент.

Контент ще има, но да видим реакцията на драгите зрители.

Общи условия

Активация на акаунт