Отговори
# 15
  • Галифрей
Благодаря  за новата тема!

Не мисля,че Одесия е толкова лош филм колкото го описвате. Може би ще го гледам като го качат онлайн, все пак филма е три часа 😂  а и не ме вълнуват Холивуд филми, предпочитам европейско кино.

# 16
  • София
В някои страни започва с рекордна предпремиера. Чета за сравнения с Опенхаймер дори. Интересно.

# 17
Очаквам повече от Опенхаймер аз.
Не знам защо така тук се смята, че ще е лош филм.
Нолан няма да направи тъпотия.

# 18
Доколкото помня тук масово изобщо не се  хареса и разбра защо е хайпа по Опенхаймер, определиха го като скучен и прехвален. Основно Барби се харесваше повече, та сега се изненадвам, че Опенхаймер се хвали.

# 19
Да си уточня прогнозата - предполагам, че ще има много силен първи уикенд, но няма да стигне един милиард и може би дори няма да излезе на печалба.

# 20
Аз ще го видя утре . Определи се като лош заради избора на ролята на Елена , не удобрявам този избор , но филмът може да не е лош , аз ако не гледам някой филм не мога да кажа че не става .

# 21
  • Berlin
То и за Барби има хора, които се чудят какво става накрая (когато отива на гинеколог). Simple Smile

# 22
  • в сърцето на един мъж...
По въпроса за Одисея - още не съм сигурна, че искам да го гледам. Ще поизчакам и евентуално може и да го видя като изтече онлайн. Много ме бърка черната Елена Kissing Face
От филмите чакам с нетърпение "Практическа магия" 2, Дюн, Авенджърите, и май само това ми е хванало окото... А и децата искат на новия Спайдърмен.

# 23
  • България
Много хубава тема, благодаря за вида й.

Няма да гледам Одисея, бойкотирам филма заради Лупита, скандинавските кораби, сивата гама, гавра с основополагаща древна цивилизация за Европа и европейците. Не съм фен на режисьора по принцип.

Ще гледам Дюн, вълнувам се за новия филм. От Avengers - не съм гледала нито един филм, безразлично ми е.

# 24
Нямам думи!

Страхотен е.
Прощавам на Нолан Елена! Прощавам му и куче да беше. Гледайте!
Музиката е с ритъма на сърцето и ще вземе Оскар.

# 25
  • София
Първите 5 откриващи дни глобално с проекция за 250 млн.

# 26
Гледала съм филма и гласувах. Коментарите... без коментар.
https://www.segabg.com/category-movie-release/odiseya-putuva-pre … platnata-na-nolan

# 27
  • България
То и за Барби има хора, които се чудят какво става накрая (когато отива на гинеколог). Simple Smile

Превръща се в истинска жена както си мечтаеше. Барби откъм саундтрак ми е на едно ниво с Дяволът носи Прада 2 - феноменално подбран. Съжалявам, че не гледах на голям екран Барби.

# 28
Рейтингът на зрителите не е особено висок в Метакритикс, а в Доматите е фалшив - филтрират и не признават негативните ревюта за истински.
Имам предвид само зрителските, не тези на професионалните критици.

Аз не вярвам, че ще събере 250 милиона до понеделник.

# 29
  • Glasgow
Как е диалогът, по лиричен ли е? (Да преценя в кино със субтитри ли да гледам или нормално)

Общи условия

Активация на акаунт