Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 41

• 6 778
  • 111
  •   2
Отговори
# 105
Добро утро,момичета!

Проверих,но още няма автоматичен БГ превод  на ''Солено кафе''.

за ''Далечен град''
Остават само 4 дни до новия епизод и началото на 3-ти сезон!

От вчера поздравления за РД на Кузей!
От продуцентската компания...

🎂🥳❤️Нека всичко в живота ти се подреди прекрасно! Расти щастлив, мъниче ❤️

Скрит текст:

Синем поднася подаръка си на Кузей
https://vkvideo.ru/video-198834522_456251284
🥰😍🎁„Най-красивият подарък си ти, Рапело“ ❤️

📸✈️Синем и Озан на летището с фенове.

https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_551231
📺🎙🎥🇭🇺 Репортаж на унгарския канал TV2 за снимките на сериала „Далечен град“ (Distant City) в Унгария.

Един от най-популярните турски сериали, „Далечен град“, започва нов сезон в Унгария. Посетихме снимачната площадка и надникнахме зад кулисите; разполагаме с ексклузивни кадри, а световноизвестни турски звезди изпратиха поздрави на нашите зрители. Разберете какво точно казаха те в следващия репортаж.

Една-единствена мелодия – и стотици хиляди хора я разпознават мигновено. Настъпи най-очакваният момент от деня: „Далечен град“ започва. Популярността на сериала не намалява; напротив – кръгът от почитатели непрекъснато се разраства.
И това не е изненадващо, тъй като историята притежава всичко, което кара зрителите да се връщат към нея ден след ден: любов, страст, семейни конфликти, строго пазени тайни и, разбира се, неочаквани сюжетни обрати.

Скрит текст:
Демир: Зерин трябва да е някъде наоколо. Огледайте навсякъде. Претърсете всяко кътче. Намерете Зерин. Ясно ли е?

Точно когато публиката си отдъхне с облекчение, нов обрат преобръща сюжета напълно. Може би именно затова се създават историите в „Далечен град“.

Габор Фишер (заместник-изпълнителен директор): Човек никога не може да му се насити. „Далечен град“ постига огромен успех по TV2, като се излъчва всеки делничен ден преди новините. Между другото, сериалът е хит не само в Унгария; той оглавява класациите и в Турция – дотолкова, че тази есен стартира трети сезон.
Зрителите на TV2 в момента следят обратите във втория сезон. Историята обаче вече се подготвя за следващата си важна глава. Третият сезон ще донесе не само нови сюжетни обрати, но и напълно неочаквана обстановка.

За наша голяма изненада, някои сцени от третия сезон се снимат в Будапеща, така че се надявам това да събуди интерес и сред зрителите. Благодарение на добрите отношения успяхме да се координираме с снимачния екип и да организираме посещение на снимачната площадка; актьорите дори изпратиха поздрави на зрителите на TV2.

А сега, нека надникнем зад кулисите. Наблюдателните минувачи по улиците на Будапеща може би са забелязали, че се случва нещо специално. Имаше малко повече оживление от обикновено. По улиците бяха паркирани снимачни автомобили, а феновете нетърпеливо очакваха случайна среща със своя идол. Дали някой успя? Всъщност, един фен дори съумя... да му връчи подарък.

Фен: Обикаляхме града с дни с надеждата да ги срещнем и бяхме подготвили малка изненада. Толкова се радваме, че успяхме да се снимаме с него и да му дадем този подарък.
Репортер: Как протече срещата?
Фен: Много мила, много приятелска – не очаквах да бъде чак толкова дружелюбен. От друга страна, турците са такива, така че май все пак го очаквах. Той е точно такъв, какъвто е и на екрана.

И така, нека видим как протекоха снимките!

На снимачната площадка нищо не става случайно. Всяко движение, всяко разположение на камерата и всеки светлинен лъч си имат своето място и предназначение. Камерите са готови, статистите са по местата си, а преди да влязат в кадър, актьорите ви изпратиха поздрав.

Озан: Здравей, Унгария! Благодаря ви, че гледате TV2!

Снимките в Будапеща приключиха, но историята далеч не е свършила. Работата по третия сезон продължава, а междувременно можете да следите обратите във втория сезон всеки делничен ден от 16:45 ч. по TV2.

Скрит текст:
https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_550961
https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_550961
📌 Снимки на летището.
Там бяха Аля, Дениз, Джихан, Кая, Еджмел, Кадир и Ихтияр. Еджмел се опита да спре Аля и Дениз, докато Джихан и полицията незабавно се намесиха.

Имайте приятен ден!

# 106
Здравейте!
 Phillipine , добре заварила!
Така ме е налегнала работата ,че нямам време да чета и гледам нищо.
Злати,благодаря ти за пореден път ,че качваш информация и благодарение на теб съм в течение на събитията!🥰       Пожелавам Ви хубав ден !

# 107
Добро утро,момичета!

Верче Heart,добре че ме редува. Flowers Rose
Още вчера пуснаха новите снимки за 64 еп.,днес се очаква озета.

Част от новите снимки

Всички снимки в клипа с автоматичен превод на песента за Мардин.
Само като го гледах и ми се насълзиха очите.Очаква ни много тежък епизод!

https://www.youtube.com/watch?v=Y6TWa6Ce6Ms

Скрит текст:
⚠👀👀 Време за спойлери 🙉🙉⚠⚠
От Нурлан:
📌Ипек е бременна.
📌Еджмел ще предложи на Садакат да се съюзят срещу Аля, за да вземат Дениз. Ако Садакат откаже, той ще я заплаши, че ще подаде жалба, обвинявайки я в предумишленото убийство на Боран.
📌Садакат ще бъде освободена от затвора и поставена под домашен арест по средата на първия епизод/3-ти сезон.
📌По време на среща между Садакат и Аля, Аля ще загуби съзнание. Садакат ще заподозре, че Аля е бременна. Аля наистина е бременна, но впоследствие ще загуби бебето.

Желая ви приятен петък!

=============================================================

Здравейте!

💣💥 Озет за епизод 64 на „Далечен град“ (Uzak Şehir).

След кървавата сватба имението на семейство Албора потъва в дълбок траур. Аля, която не подозира какво се е случило, се завръща в Мардин, но е съкрушена от поредица тежки разкрития. Тя се опитва да потърси връзка с Джихан, но мъжът, когото среща, вече не е същият човек. Решението, което Джихан взема, ще промени съдбата не само на двамата, но и на Джихан Дениз. Останала сама с болката от загубата на сина си и тежестта на съвестта, Садакат е изправена пред най-голямото изпитание в живота си; същевременно Наре, съкрушена от тежка загуба, прави избори, които въвличат семейство Албора в нова и напълно неочаквана опасност.

Междувременно събитията около Демир въвличат Зерин в непредвидена конфронтация. Еджмел, погребал двама синове в рамките на броени дни, превръща скръбта си в ярост и замисля опасен план, който заплашва да преобърне статуквото. Аля, която месеци наред се е опитвала да изгради нов живот със сина си в Будапеща, вярва, че е оставила миналото зад гърба си – докато една неочаквана среща не я разтърсва из основи.

Стари сметки и неизказани думи изплуват на повърхността. В същото време Хасан носи сам тежестта на огромна тайна, разкрита случайно; когато истината най-накрая излезе наяве, тя ще разруши не само семейство Албора, но и самия баланс на силите, който всички отдавна са смятали за непоклатим.

Каквя ли е тайната на Хасан? Thinking

И още ново...

https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_552099
⏳️🎞14:00 ч. Озан и Синем разказват за сезон 3.
Озан: ''Далечен град“ продължава точно оттам, където спря.
Синем: Очакваме с нетърпение новия сезон.
Озан: Мисля, че ни очаква един по-различен Джихан – по-суров и такъв, на когото ще е по-трудно да се прости.
Синем: Но Аля, разбира се, ще си остане Аля.
Озан: Джихан притежава много добри качества. Аз също имам много добри качества.
Синем: Сезонът е отлично подготвен.
Озан: Продължавайте да гледате.
Нямаме търпение! ⏰️

https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_552099
16:00 ч. Кадри зад кулисите на сезон 2.

Приятен следобед!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 14:11 от Zlatina3

# 108
Добро утро !
Чака ни тежък епизод , а май ,май и сезон.

# 109
Добро утро,момичета!

Верче Hug,така е!Трябва да е тежък за да има гледаемост.
Тази година има и конкуренция с новите сериали.

Нова снимка със Севда от преди няколко дена 🖤✨️

Вчера излезе 2 еп. на ''Солено кафе'' с автоматичен бг.превод!Започнах да го гледам,но го спрях.Нещо не ми е интересен.Шевал не мога да я възприема в тази роля.Като знам как играеше в ЗЯ.А като видях и Джерен Морай/ в ролята на Айбюке/,която игра Мерием във 2-ри сезон на ''Далечен град''/,още повече.Не мога да изтрая погледа й!Започнах другия нов сериала,който също дават във вторник-''Достойнство''.А довечера започва 2-ри сезон на ''Рози и грехове''.И него си чакам! Simple Smile

Солено кафе - Епизод 2 (БГ Субтитри)
https://playtube.tv/watch/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE-% … 9tYp417ly5Q6.html

за Далечен град''

Скрит текст:
📿😎🌞🕶lunamerdin: Зашеметяващата Синем Юнсал (@sinemunsal) излъчва чиста лятна енергия с нашето колие „Coral Crane“ – талисман, който тя носеше през цялото лято.

https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_552279
🎙🕌 Интервю с Озан и Синем преди премиерата на третия сезон.

📌 Започва трети сезон; бихте ли споделили какви са чувствата ви? Какво пътешествие ни очаква?

Озан: Както винаги, предстои ни сезон с непредвидим сюжет – такъв, който ще бъде експлозивен. *Dilek Taşı* (Камъкът на желанията) продължава точно оттам, където спря.

Синем: Точно както и при предишните, очакваме с нетърпение този трети сезон. Голям късмет е за нас, че един проект, обхващащ три сезона, все още ни вълнува толкова много. Мисля, че и публиката ще бъде във възторг.

📌 Финалът на сезона беше изключително драматичен. Имаше тежки загуби. Какво ще направи Джихан Албора сега?

Озан: Изглежда различно, но и същото – макар че май ни предстои да видим един Джихан, който е по-суров и по-трудно прощава.

📌 Финалът на сезона беше изключително драматичен. Имаше тежки загуби. Аля трябваше да вземе много трудно решение. Какво ще направи Аля сега?

Синем: Няма да издавам подробности, но Аля със сигурност ще остане вярна на себе си. Тя няма да се отклони от убежденията си – въпреки че любовта понякога я кара да загърби принципите си – но мисля, че сега ще действа малко по-рационално.

Скрит текст:
📌 Първият сезон разказа историята на трансформацията на Джихан и Аля; двама непознати се влюбиха.
Във втория сезон тази любов беше подложена на изпитание от различни препятствия. В какво ще се превърне тя през третия сезон?

Озан: Не знаем.

Синем: Мисля, че ще бъде идеално съобразена с Джихан и Аля и тяхната уникална любов, и отново ще усетим онази страст от първия сезон.

📌 Коя е най-впечатляващата черта на Джихан?

Озан: Най-характерната черта на Джихан? Джихан притежава някои много добри качества. И аз имам добри качества. Но в момента... предполагам, че и двамата сме състрадателни. Състраданието е чудесно качество.

📌 Можете ли да опишете новия сезон с три думи?

Синем: Пълен с изненади, много вълнуващ и с няколко неочаквани обрата.

📌 Как премина лятото ви след толкова интензивен сезон? Липсваше ли ви „Dalyokiy Gorod“?

Озан: Лятото мина добре – съчетание от работа и почивка. Отново посетих родния си край; това ми се отрази много добре. А сега мога уверено да кажа, че „Dalyokiy Gorod“ отново ни е липсвал.

Синем: Премина много добре. Наистина прекарах лятото в пълноценна почивка, възстановявайки физическото и психическото си състояние сред красива и уединена природа. Така че съм отпочинала и готова за сезона.

📌 Какво бихте искали да кажете на нашата публика?

Озан: Не ни изоставяйте, продължавайте да ни гледате. Защото, точно както и в предишните сезони, ви очаква един вълнуващ „Dalyokiy Gorod“.

Ако желаете интервюто с руски субт.
https://vk.ru/fan_dizi?w=wall-119231816_151593

⏳️🥰Само след два дни ще се потопим в историята на Далечния град.

https://vk.ru/uzaksehir?w=wall-198834522_552358
🎬🎥😁Зад кадър на сезон 2. Интервюта с Гонджа, Мустафа Авкъран, Онур Йозайдън и Гюлизар Ърмак.

📌 Въпрос: Какво да очакваме от третия сезон?

Гюлизар Ърмак: Не мога да кажа много за третия сезон, но положихме огромни усилия. Всъщност не си починах много през лятото; продължих да работя. Очаква ни сезон, изпълнен с конфликти. Ситуацията беше трудна за Аля и Джихан – винаги е била такава – и ще бъде трудна и през този сезон. Това е всичко, което мога да кажа.

📌 Въпрос: Каква Садакат ще видим в третия сезон?

Гонджа: Както знаете, Садакат премина през много труден път и се сблъска с огромни изпитания – и познайте какво? Изпитанията продължават, като я очакват още по-тежки такива. Фактът, че опасенията и страховете ѝ по отношение на много въпроси се сбъднаха, е източник на голяма болка за Садакат. Знаете, че в края на втория сезон тя трябваше да простреля собствения си син – да го спре, като стреля по него. Естествено, това ще има сериозни последици – както материални, така и емоционални.

Скрит текст:
📌 Въпрос: Присъединихте се към изключително популярен сериал, който вече има два успешни сезона зад гърба си. Какви са мислите Ви по този повод?

Мустафа Авкъран: Вълнуваме се. Присъединяването към проект, който вече е доказал своята зрялост, носи двойна отговорност. Първо, целта е летвата да се вдигне още по-високо; второ, съществува отговорността относно това накъде ще се развие историята оттук нататък – накъде ще поеме сюжетната линия на този персонаж. Така че съм едновременно силно заинтригуван и много развълнуван – именно поради тези две причини.

📌 Въпрос: Какво е усещането да станете част от тази история?

Онур Йозайдън: Честно казано, да бъда част от проект като *Dalekiy Gorod* [„Далечният град“] – който заема толкова високи позиции както по отношение на рейтингите, така и според отзивите на публиката – е източник на голяма радост, дори и да се присъединявам на по-късен етап. Гордея се. Ако трябва да бъда искрен, усещането е като да станеш част от голям, значим екип.

📌Въпрос: Какво предстои за Садакат в новия сезон?

Гонджа: Какво очаква Садакат в новия сезон? Честно казано, и за мен ще бъде изненада. Не знам всички подробности. А и, откровено казано, не искам да споделям с вас дори това, което *вече* знам.

Защото, когато вземеш образа на Садакат – създаден от умелите ръце на нашата сценаристка, Гюлизар ханъм – и започнеш да го изживяваш и оформяш заедно със своята собствена „Гонджа“ (тоест как *аз* лично възприемам персонажа), се ражда нещо съвсем ново.

Така че – само Господ знае – кой знае докъде ще стигнем този сезон? Третият сезон крие огромни предизвикателства за всички нас. Огромни предизвикателства. Особено за Садакат.

📌Въпрос: Бихте ли описали героя си? Какъв персонаж и каква история може да очаква публиката от *Dalekiy Gorod*?

Мустафа Авкъран: Всъщност не искам да казвам много за героя, защото самият той не желае да се говори за него.

📌Въпрос: Моля, разкажете ни за героя си.

Онур Йозайдън:
Героят ми се казва Енвер. Той е собственик на ресторант в Будапеща, завършил е гастрономия и е главен готвач. Доста е уверен в себе си и изглежда като човек, на когото приятелите му се доверяват безрезервно.

Разбира се, миналите му връзки ни позволяват да го видим през определена призма. А що се отнася до това какво ще направи по-нататък – какъв ход ще предприеме в тази мрежа от взаимоотношения – всички с интерес ще очакваме да видим.

📌Въпрос: Можете ли да опишете новия сезон с три думи?

Гонджа:
Не дай си Боже – нека Бог ни пази всички. Това е единственият начин, по който мога да опиша новия сезон: не дай си Боже.

📌Въпрос: Гледали ли сте *Dalekiy Gorod* [Далечният град]?

Мустафа: Като цяло, докато работя, гледам проектите, в които участвам, но не успявам да изгледам изцяло други продукции. Това е така, защото едновременно с това се занимавам и с театър. Но от това, което съм видял, мога да кажа, че това е проект, който наистина заслужава успеха си.

📌Въпрос: Има ли нещо, което бихте искали да кажете на зрителите?

Онур: Те са много мили. Откакто се присъединих към проекта, те не спират да споделят мнението си. Благодарен съм на всеки един от тях. Разбира се, включването в проект на по-късен етап – след като всичко вече се е подредило – понякога може да изглежда като недостатък, но реакцията им беше изключително топла. Огромни благодарности на всички тях.

📌Въпрос: Какво бихте искали да кажете на нашата аудитория?

Гонджа: Знам колко сте ядосани на Садакат. И аз самата съм ядосана на нея. Но знам и че мнозина от вас я разбират.

Това ми стана особено ясно от писмата, съобщенията и публикациите, изпратени лично до мен от хора от този регион – и по-специално от жени. Разбрах едно със сигурност: Садакат е жена, която всички познаваме. Тя е жена, която съществува във всеки от нас, или пък някой, когото неизбежно сме срещали в собствените си семейства.

Трябва да разберем и тези жени. Те не стават толкова коравосърдечни без причина. Невинаги успяват да преработят толкова много болка и накрая избират самите те да се превърнат в тази болка.

Понякога обстоятелствата могат да превърнат хората в съвсем различни личности. Те могат да ги променят и преобразят – може би дори да ги направят по-добри – а това невинаги зависи изцяло от самите тях. Обстоятелствата също играят роля.

И ако погледнем на нещата от този ъгъл, може би ще осъзнаем, че и ние самите се нуждаем от определени промени в живота си.

Надявам се, че ще ви хареса.

💣😨„Мирза Земхериоулу“ – главата на един от най-големите кланове в региона – се присъединява към сериала ''Далечен град''...
Водят се преговори с актьори (на възраст 55–60 години) за ролята на персонажа, който ще се появи в 69-и епизод.
Той няма да бъде част от основния актьорски състав, а ще се появи като гост-звезда. Героят ще бъде враг на Джихан.

Приятен съботен релакс!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 09:34 от Zlatina3

# 110
Благодаря за огромната информация, Злати Heart Eyes Heart

# 111
Здравейте Злати Благодаря за огромния труд който полагаш И аз чакам Рози и грехове

Общи условия

Активация на акаунт