Кодове и отстъпки на Букинг / Booking

• 2 893
  • 71
  •   3
Отговори
# 60
Здравейте,предстои ми пътуване до Истанбул,ще съм благодарен за един код.

# 61
чак пък да ги продават..., не съм чула да искат пари...
Миналата година се бях набутала в някакви чатове за кодове във месинджър. Търговия вървеше вътре. Имах скрийншотове, но не ги намирам сега.

Не е лоша идеята и донора на кода да получава някакъв комплимент.
Желателно ползвалия потребител на форума да маркира поста като полезен след успешна резервация.

Писал съм и преди - 4-5 дена се разглеждат места за настаняване в Booking, но без да се резервира и много вероятно е да се получи персонален код за отстъпка.

# 62
Всякакви врътки играх Букинг да ми изпрати коз , но тцъ… Ако някой има желание бих се радвала да ми пусне код на лично , че мъжа ми се уби да пътуваме тази година .

# 63
За какво ги ползваш кодовете за букинг? Аз съм тук от 15 години и не ми се е налагало да ползвам (всъщност веднъж се опитах, но някой ме беше изпреварил на пуснат код в темата), а на теб всичките ти постове са свързани с кодове за букинг. За какво са ти толкова много?

За резервации ги ползвам. Не бих казала, че съм получила и ползвала толкова много кодове. Специфично тази тема се чете от тези, които предоставят и ползват, за останалите е загуба на време предполагам.

Направих си труда да проследя в темите, поискала си повече от 20 кода за букинг само за 2026 г., По-назад не се върнах. Почти не пишеш в други теми. Доста е съмнително това....

# 64
Да, и аз това го казвам отдавна...

И честно казано когато имам код, много внимателно гледам на кого го предлагам.

# 65
Хора, не знам конкретно потребителката какво прави с кодовете, но това, че е искала, не означава, че е получила. Дано наистина да ги ползва и да пътува толкова често. Направо си е за завиждане Simple Smile

Аз вчера исках и не получих.
Днес пак моля, ако някой има свободен код да ми прати на лично. Simple Smile

# 66
Извинявай,  но 20 кода само от началото на годината....дори и половината да са й дали.... колко пък да пътува?!?
А тези,  които наистина могат да си позволят два пъти месечно да ходят по почивки, едва ли ще ги бърка толкова няколко евро отстъпка.

# 67
Никога не съм гледала на кога давам код . Просто предавам и пожелавам приятно пътуване . Няколко евро отстъпка като се натрупат на х пътувания и едната дет се вика ти излиза безплатно .

# 68
  • Plovdiv
Аз също досега 2 пъти съм използвала кодове в букинг, възвръщат процент от сумата в портфейл в профила, и двата пъти е за лична цел - резервация за семейството ми.
Благодаря сърдечно на Mimkish, която вчера ми предостави код на лично съобщение и аз снощи оползотворих.

# 69
Аз все още търся код . Предстоят ме две резервации , та бих се радвала поне за едната

# 70
  • София
Не става въпрос за молене за код няколко пъти в годината. Ние например обичаме да се местим и на всяка почивка ползваме по 3-4 кода. Но прави впечатление целогодишното търсене от един и същ потребител. Дано наистина да пътува много, защото ще е жалко ако злоупотребява с добрината на хората.

Не знам дали чете жената, на която преди седмица изпратих код за 5%. Явно кодът е останал неизползван. Дано не си мисли, че се е получило и да чака награда! Вчера беше последния ден и дъщеря ми го пробва за собствена резервация. Все още важеше. Може би е бил обвързан с нейния профил.

# 71
Аз така се подведох и резервирах с уж приложен код, но не бях видяла червения надпис отдолу, че не важи за моя имейл адрес иначе отгоре си изписа, че е успешно приложен и сумата на кешбека. Та се усетих когато не получих стандартния имейл за потвърждение на наградата, гледайте внимателно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт