Отговори
# 690
smetana  споко ще отмине.Задържала си вода.И при мен така стана и после дойде застоя.И той мина. Hug Peace

Ася Сваляй си ги смело.В сияната нали ти казах 4 или 5 пъти ми стеснямаха роклята за бала.Няма да има проблем Hug

Миранди вече съм тврърдо 64 след застоя.Мерките са намаляли но само на ханша половин см.Пиши ми старите Hug

# 691
И аз така мисля да се тегля на 7-мия ден защото когато не отрази кантара смъкване на килограмите се чувствам гадно и съм склонна към нарушения #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Кренвиршите по принцип ги дават диетични даже в точковата диета точките им са 0 така, че едва ли е от тях newsm78 по скоро вода ще да е Thinking
Кремвиршите се правят от соя и свинска мас и  суб продукти - така, че не ги препоръчвам много много

# 692
И аз така мисля да се тегля на 7-мия ден защото когато не отрази кантара смъкване на килограмите се чувствам гадно и съм склонна към нарушения #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Кренвиршите по принцип ги дават диетични даже в точковата диета точките им са 0 така, че едва ли е от тях newsm78 по скоро вода ще да е Thinking
Кремвиршите се правят от соя и свинска мас и  суб продукти - така, че не ги препоръчвам много много

Това ми е известно , но като отворих вчера хладилника и без да мисля грабнах два и избягах с плячката към стаята преди да ме хванат и пак да ме гледат укорително !  Joy
Сега закусих един банан и около 200 гр ягоди ... ммм вкусно .

# 693
  • София
Аз вече повече от седмица съм в застой. На кг. не съм мръднала /с лунната свалих 1 кг, но на следващия ден си го върнах/ Но пък см. ми са намаляли с по 3-4 във всички области, с изключение на ръка, прасец и бюст, щото и от трите места няма какво да се сваля вече. Така че ми е доволно Mr. Green

# 694
  • София
Забравих да похваля бисквитите Хогаренас - плодовите. Могат успешно да ви залъжат, ако ви се дояде сладичко. Леко са ароматизирани, но не са сладки. Аз си взех боровинка и праскова - много са приятни Peace

# 695
ето снимки на роклята Simple Smile надявам се да ви хареса Simple Smile

# 696
добро утро и от мен или по скоро добър ден ама малчо заспа снощи чак в 3 00 и затова си поспахме до 11 после newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 wash wash 1dishes 1dishes та чак сега успях да ви прочета сисинче сладурско изкарване холивудско настроение и хаваиски танци ти желая пратих мъжа ми до Метро за Дева слим и понеже количествата били изчерпани ми купил анти целулитния  промоцията е от 17 05 а вече е свършил от понеделник минавам на японската та да питам има ли и някой друг с мен от понеделник kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg

# 697
МИСС КАПРИС много сладка рокличка и ти си много сладичка супер на мен ми харесва  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 698
MissCaprice прав е мъжът ти
 не ти личи че си  раждала
 Hug Hug Hug
 много яка кака
  bouquet  bouquet  bouquet

# 699
MissCaprice прав е мъжът ти
 не ти личи че си  раждала
 Hug Hug Hug
 много яка кака
  bouquet  bouquet  bouquet
Peace
добро утро и от мен или по скоро добър ден ама малчо заспа снощи чак в 3 00 и затова си поспахме до 11 после newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 wash wash 1dishes 1dishes та чак сега успях да ви прочета сисинче сладурско изкарване холивудско настроение и хаваиски танци ти желая пратих мъжа ми до Метро за Дева слим и понеже количествата били изчерпани ми купил анти целулитния  промоцията е от 17 05 а вече е свършил от понеделник минавам на японската та да питам има ли и някой друг с мен от понеделник kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg

Аз съм на японската! Втора седмица ще ми е! Peace

# 700
Здравейте момичета!   bouquet
MissCaprice, рокличката ти е разкошна и по-важното е, че ти стои и отлично  Wink
Пожелавам един незабравим ден на сисин4ето  Hug  bouquet и чакаме всички с нетърпение снимнки  Mr. Green
Аз вчера бях на дискотека и там беше такава жега, аз не седнах цяла нощ и се бъзикахме с една приятелка, че днес ако не тежим с едно   кило по-малко е па на  hahaha
katellina, УСПЕХ на изпита, ще стискам палци Simple Smile

# 701
АНГЕЛНКЕ СУПЕР ЩЕ СИ ИМАМ ДРУГАРЧЕ Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 702
Здравейте момичета, вчера се излоших и похапнах тиквички със салата от домати и днес съм - 300 гр.  Shocked  Joy hahaha Joy шантава работа  #Crazy

Сметана може да е от кренвиршите имайки в предвид от какво се правят и заради солта да си задържала вода, но всичко ще се стабилизира, спокойно мила и ти чакам мерките, защото ми заръча да те изтрия, а сега си пак в играта с нас  Hug

Мис Каприс много ти е хубава роклята и ти и мъжо си тичате адски много, големи сладури сте ми  Heart Eyes

Ася храни се нормално по диетичен режим и каквото свалиш свалиш, роклята може и да няма нужда от преправяне и да има няма да е значително и фатално и няма да ти се развали модела или начина по който ти стои  Hug Казваш 20 дена, то не останало, сега сигурно еуфорията покрай тебе е пълна   bouquet

Кателина успех на изпита мила   bouquet

# 703
Днес се премерих, така че да дам и моите мерки, колкото и трагични да ми се виждат след като ги сравнявам с преди...
кг 56
гръдна 81
под гърдите 71
талия 67
ханш 100
прасец 36
дължина крак 100
ръка 28

А не мислите ли, че може в мерките да включим и бедро? Широчината му в най-дебелата част. Аз преди така съм се мерила и винаги като отслабвам и то се смалява Simple Smile Главно пълнея в ханша и бедрата, въпреки че сега е не само там Sad

# 704
Mirandi предпочитам да не се включвам в таблицата по няколко причини .
Едната е , че по принцип нямам  навика да се меря със сантиметър , щото само се депресирам .  SickВторо , е  още по депресиращо да те сложат в таблица където половината момичета са многооо далеч от твоето тегло и за последно , казах ти , че тук четат хора които ме познават ... не е нужно да ми разнасят мерките .
А аз и без таблица ще ви осведомявам общо колко съм свалила от линииката ми отдолу на подписа .  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт