КАУФЛАНД - тема 82 ЛЯТНА 2026

• 34 791
  • 722
  •   3
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
И новите ( поне за мен) ежедневни превръзки. Снимката не е много добра, но са ги сложили на най-долния рафт, а бях натоварена. 1,42 евро
Скрит текст:
.
Скрит текст:

# 691
Определено са нови тези ежедневни превръзки. Вкъщи имам няколко кутии от предпоследния купон на Бевола и са в оранжева кутия. Мерси за снимката, за да знам, че вече трябва да търся жълта кутия!🙂
Дъщеря ми яде и харесва локумчетата с роза, купувам понякога, когато са на промоция.

# 692
  • София
А харесвате ли ги тези ежедневни превръзки? Не съм ги опитвала, а би ми било удобно да купувам от Кауфланд.

# 693
  • Г. О.
Подарен.
Подарявам купон за мини локум орехи и карамел, валиден още два дни.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 15:06 от НефертитиЯ

# 694
А харесвате ли ги тези ежедневни превръзки? Не съм ги опитвала, а би ми било удобно да купувам от Кауфланд.
Като цяло да, защото са памучни, неаромаризирани и не твърде тънки (не тип Дискрийт, не харесвам такива). Иначе в годините снижиха качеството, но биват. И мога да ги купя от Кауфланд, докато купувам други неща. В ДМ видях наскоро подобни на тяхната марка и бих пробвала и тях (но там ходя по-рядко).

# 695
На ДМ също са хубави.

# 696
Утре ще ходя до Кауфланд, ако някои подарява купон за локум да пише.

# 697
Предполагам утре хората ще се избият за кока-колата – шест бутилки от един литър за €3.60 Никога не е била толкова евтина.

# 698
Промоционалната която съм купувала, винаги е била доста разгазирана. И без пари да ми я дават, няма да купя. Утре отивам за якия гофретник 1200 вата. Ако някой планира подобна покупка, да не се чуди.

# 699
Утре ще ходя до Кауфланд, ако някои подарява купон за локум да пише.

Писах ви на лично.

# 700
Утре отивам за якия гофретник 1200 вата. Ако някой планира подобна покупка, да не се чуди.

При нас още вчера бяха изкарани уредите от новата брошура, успях да си взема от безкабелната прахосмукачка Silver Crest с две приставки, за сухо и мокро почистване. Имаше само 2 броя, от които аз взех единия.

# 701
Предполагам утре хората ще се избият за кока-колата – шест бутилки от един литър за €3.60 Никога не е била толкова евтина.
Само дето не е утре а от 16.09, но винаги има надежда някой балък да се подлъже по бг-мама и да цъфне утре Wink

# 702
Някой да има купон за сладолед max Mandel с бадеми 1+1 на цена 1.Blush

# 703
Преди два часа в Кауфланд – земел за два цента! Взимам десет земела,но на касата ми казват,че било грешка и нямало такава цена!

# 704
Преди два часа в Кауфланд – земел за два цента! Взимам десет земела,но на касата ми казват,че било грешка и нямало такава цена!
А защо не се върнахте да видите  ценовата табела?

Общи условия

Активация на акаунт