Априлчета 2027

• 9 447
  • 474
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Първите ми 6 прегледа се падат на 10-14 дена. Имах 4 при репродуктивната, при която правихме инвитро, като приключихме с нея. ФМ се пада 10 дена след последният ми преглед при нея, а 1вата ЖК при новата следяща ще се падне още 13 дена след ФМ.

# 466
Аз ходех всяка седмица в началото. Сега бях на 4-ти и ще ходя чак на 6-ти другия месец - след фетална.

# 467
И аз през 2 седмици. Но след феталната предполагам веднъж месечно.

# 468
И мен ме вика на 2 седмици

# 469
Как сте, момичета?

# 470
Аз съм супер,да не се хваля много и да у глух дяволът.Първата ми бременност беше същата,дано и тази до края е такава.
Коремът ми е свит защото в понеделник ще изпращам документите към офиса и ми е неудобно ,че ще ги оставя без човек,ноо...

# 471
Здравето ти и комфорта в момента е по-важно от всичко друго, работа винаги ще имаме.

# 472
Аз ходя един път в месеца по ЗК и един път платено. Тоест ходя през 2 седмици. Двете ми АГ се познават и знаят, че ходя и при другата, дори платения АГ ме насочи към този по ЗК.

# 473
Мен в Турция ме викат веднъж в месеца. След като чухме пулс в 7-ма, я питах кога да отида и каза след месец.
Мисля да отида тези дни, защото ми се струва на много време, а и се притеснявам, дали всичко е наред.

# 474
Аз ще успея да си дочакам прегледа една идея по-спокойно. От днес пак се почна с гаденето, че и киселини имах. Викам на мъжа ми, че за първи път се радвам, че ми е лошо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт