Априлчета 2027

• 10 614
  • 542
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Sunlovin в 10 седмица и то от обикновен АГ сякаш е абсурдно да се каже пола. Вчера бях на в 12 на ФМ и БХС. Лекарката нищо не каза за пола докато не я попитах. Аз директно си попитах дали спрямо измерванията може да се направи предположение за пола (доста от момичетата казаха, че на ФМ може да се даде такова и затова попитах). Тя ми каза, че предполага, че е момче, НО не може да се каже още със сигурност и затова нищо не ми е казала сама преди да попитам. Аз пуснах и пренатален де, та до седмица ще знаем. Ние лично нямаме предпочитания, така че каквото и да е си му се радваме.

Black Orchid, до сега всички прегледи са ми били трансвагинални. Вчера ми беше първият ехографски преглед през корема. Ще видим как ще продължим на ЖК след 10 дена.

# 541
Аз се възмущавам от моите коремни… вижда се едно петно и, само ако се размърда, виждам краката и ръцете. Нямам търпение да отида на преглед в България….

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 12:21 от Black Orchid

# 542
Мен ме гледат само с вагинален засега. С предната бременност мисля след 12-та почнахме с коремен. Иначе предния път на мен пола ми го казаха още в 10г.с., като АГ каза, че е на 51% сигурен, но няма да си залага главата. Е, оказа се прав. Момиченце беше.

Общи условия

Активация на акаунт