Сетивно пътешествие с лимитираната серия на Ariel и Lenor Japanese Blossom

• 3 217
  • 358
  •   2
Отговори
# 105
Използвам любим аромат, пускам си хубава песен или разглеждам снимки и видео - това да моите ритуали!

# 106
Всеки мой спомен носи определен аромат. За да се върна към хубавите спомени, ми е достатъчно да усетя точно този аромат. Обикновено това е кафе сутрин, цвете, зрял плод, гора, билки.

# 107
Спомени за прекрасните моменти с моите деца и позитивното мислене.

# 108
  • Там...
Ароматно кафе, любим парфюм, чисто спално бельо и хавлии...

# 109
  • София
Ароматно кафе и горещ душ + малко време за мен .

# 110
Хубав филм или книга.

# 111
Кои са вашите лични ритуали, които превръщат всеки ден в малко пътешествие към любимите спомени?
Кафето сутрин и няколко минути за мен, тренировка и хубава книга.

# 112
Кафе, книга и малко време за мен - това ми връща спомените и създава нови.

# 113
Любимата музика сутрин и чаша горещо кафе. При прането ароматът е важен за мен. Обичам да експериментирам с нови аромати.

# 114
  • софия
Моите лични ретуали са личното ми пространство - спокойно пиене сутрин на кафе, оправяне за деня, тишина. Да мога да свърша това, което правя без да ме прекъсват.

# 115
Кои са вашите лични ритуали, които превръщат всеки ден в малко пътешествие към любимите спомени?

Любимите ми ритуали сутрин са свързани с аромата на кафе и храна. Пия много кафе, дори само са ми замирише на кафе, ми се допива и чуждото кафе винаги ми мирише по-хубаво.

През лятото обичам да се къпя с цитрусови или морски аромати, които винаги ми напомнят свежестта на лятото и мириса на море.

Харесвам препарати за под с луксозен аромат на хубав хотел.

Вечер обичам да лягам в изпрани и изгладени чаршафи, които ми напомнят за детството. Сега не гладя чаршафи, но обожавам да заспивам в такива гладки часраши с аромат на чисто.

# 116
Чаша ароматно кафе с портокалов сок ми е любимия ритуал всяка сутрин.
След дълъг изморителен ден няма нищо по-хубаво от това да легна на чисти и бели, ухаещи на пролет чаршафи.

# 117
Не знам дали имам точно ритуали, но се замислям, че имам аромати и вкусове, които наистина ми напомнят за преживяно и ми дават вайб на нещо, което чакам и искам. Харесвам аромата на прясно кафе, винаги и по всяко време. Канелата и ябълката задължително ме пренасят в топлите коледни дни. Уханието на чисто и свежо ме отвежда в природата, цитрусите свързвам с плаж и морски бриз.

# 118
Да се разходя на спокойствие до работата,а вечер след душ да посеедя на терасата с ароматни свещи и тиха музика

# 119
Обичам аромата на чисто спално бельо, съответно пера с Lenor Blue
Чаша кафе сутрин, вечер чаша чай и ароматна свещ..

Общи условия

Активация на акаунт