АС и други романтични К-драми - тема 16

• 342
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано!
----------------------------------------
Много ме впечатли изпипаността на движенията на това дете, нямаше как да не го споделя с вас.

И как да се погрижим по корейски за кожата си.

-----------------------------------------
Допълвам се, че днес фийда ми поднася някакви красиви неща, които съм изпуснала последните години.

Последна редакция: сб, 08 авг 2026, 11:24 от profi_1

# 16
Роци, целогодишно е червен моят клен.

Не съм кой знае какъв градинар, но живея в къща с двор и гледам да е що-годе прилично и приятно.
Скрит текст:
Преди само косях тревната площ, а свеки се занимаваше с китките, но тя почина преди година и половина и сега се налага да се оправям и с останалата част. Имам лалета, зюмбюли, нарциси, минзухари, игличини, гладиоли, хортензии, хризантеми...Поне са многогодишни и миналата пролет ги преподредих наново, та сега освен да ги поливам няма какво толкова да им бая. В съндъчета имам петунии, винки и мушката.

Този малкият танцьор и на мен ми се показва често. Хлапето е много талантливо.

# 17
  • Варненска клюкарка
Тортата която е подарил Сокчо на АйЮ по случай рождения и ден. В любимия и лилав цвят с формата на корона от звезди, украсени със сладкарски перли. Някои вече надграждат че лично я е направил, макар че в статията ясно пише името на пекарната и се вижда фирмената опаковка с лилава панделка, че и удобно забравиха думите му че той освен омлети и рамьон друго за ядене не можел да прави.
https://www.youtube.com/shorts/kMReeXEz3gU

Вкъщи е малко като при Роцето, цветята оцеляват въпреки мен, но орхидеите тази година се предадоха, все се заканвам че повече няма да купувам и все не устоявам. Една маслина двуметрова я разхождам от години между майка ми и мен, защото ми се свиди да я хвърля, моите още ми уйдисмат на акъла да я пренасят, когато и на майка ми и писне да мете листата, които тръгват из цялата къща. Тази година имаме и реколта от две шепи дребни маслини, не е истина колко ужасен вкус имат като не са обработени- ужасно, ама ужасно  горчиви и тръпчиви, после пиене на вода не помага, трябваше да пия мляко и въпреки това още към половин час продължавах да усещам горчилката, а иначе аз обожавам всякакви маслини ама от магазина. Другото са няколко олеандъра розови, кремави и бели, няколко палми и няколко аспарагуса. Много обичам сакъзчета и мушката, особено кралските (баба ми ги наричаше Алба) но колкото и да не са претенциозни, при мен не виреят, особено кралските, техните болести се пренасят и по другите...

# 18
  • Русе
Аз пак имам проблем с компа. Sad
Скрит текст:
Същото ми се случи преди около 2 години, а така не съм записала какво направих. Simple SmileГледам DoramaTv и Dorama.land, постоянно ме вземат за вирус ли, едни черни етикети излизат. Не знам какво да правя?!

# 19
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уин, нямам идея какъв е точно проблемът ти и как да помогна.

Групата на Джуно, 2РМ, се завръща. 

На 08.08.2026 г. изнесоха тричасов концерт - "THE RETURN in INCHEON"
Целият концерт тук - https://www.youtube.com/watch?v=Iee35wcCelo

Останаха ми 3 епизода от "Утре отново на работа".

# 20
  • пак на Рив Гош
Уин, какви черни етикети ти излизат? От компютър ли гледаш, или от мобилно устройство?
Скрит текст:
Питам, защото като гледам двата сайта, които споменаваш, през таблета, където адблокърът ми е малко по-слаб, редовно ми излизат разни поп-ъп прозорчета с големи червено-черни надписи "Открит вирус, не можете да продължите! Кликнете тук за да разрешите проблема!", за да те накарат да си свалиш уж антивирусна програма, която може и да не е съвсем антивирусна (не мога да твърдя със сигурност, никога не съм го правила 😄). Обикновено се оправя с ъпдейт на браузър-приложението (в моя случай, Хром). А дотогава, търсиш откъде да затвориш прозореца с предупреждението (понякога е доста трудно за намиране в някой ъгъл, или пък трябва да изчакаш около минута преди да ти излезе бутон за затваряне). Същият тип проблеми ми се получава и в Плейтюб, между другото, затова и не обичам да гледам там.
Профи, и аз бях на същото ниво като теб за "Утре отново на работа" снощи, но понеже нощеска ме подгони старческото безсъние, го довърших по малките часове. Рационално знам, че в сериала имаше добри неща (Гуки е едното от тях 😁), разглеждаха някои наболели социално-професионални проблеми... но емоционално не можах да се "привържа" към него.

Сутринта си позагубих малко време с фойерверки от Пусан, от откриването на фестивал на морето:

Сега отивам да си губя времето с японски фестивал в Аомори и новия епизод на Spooky in Love с второто кафе за деня.

# 21
  • Русе
Роца, от антивирусната програма са.
Скрит текст:
Все едно ми е заразен компа и иска постоянно сканиране.

Общи условия

Активация на акаунт