Англйска тема-8

• 18 548
  • 301
  •   2
Отговори
# 75
По това, че говорите български  Mr. Green
Да, и аз си помислих да скачам на минаващите с вик, ти български говориш ли, ма  Crazy
Всъщност, децата ми няма да "слушат", така че всеки ще чуе как им се заканвам на български, и готово.

# 76
ще гледате за хубави жени, облечени в цветове,които си подхождат Grinning Приятна среща!
 Аз отивам да се срещна с приятелки в България. Няма в Ливърпул, с който да изпиеш едно силно кафе и да си хапнеш нормални черешки до насита....

# 77
...съжалявам 4е не мога да дойда на срещата...не шофирам ,а с 3 деца да се замъкна от които едното още  в коли4ка... #Crazy а мъжа ми този ден ще работи  и няма да може да ни транспортира до там Wink
 хайде хубаво да си изкарате и другия път дано и аз да успея...  bouquet

# 78
честит празник на всички дечица !!! Да са ни живи и здрави да имат хубаво и весело детство!
Детство мое реално и вълшебно,Детство мое  така си ми потребно...
(0)

# 79
УТРЕ СРЕЩАААААААААА! 11.00am, Хейс Галери, Лондон Бридж, ще се познаем.. по....... хубавите дечица и сладките мами:)

нямамам търпение вече, да видим кой кой е и дано по-често да се виждаме от тук нататък:)

..... до скоро виждане:)

# 80
e хайде, няма ли ентусиастки да пишат, как мина срещата?нетърпеливи сме да прочетем отзиви,ще има ли друга среща? а малчуганите харесаха ли се,разказвайте...поне да прочетем,като сме далече
ох затрупах ви с въпроси, ама пусто любопитство Embarassed...

# 81
пак съм аз Embarassed
искам да ви питам каква марка АМ след 6 месеца ползвате/хте и дават ели кисело мляко - от каква възраст и как? благодаря ви

# 82
аз давам мляко на ХИП ,това съм ползвала с вси4ките деца след спиране на кърменето.на малката сега й давам кисело мляко/органик/понякога ,запо4нах около годинката.

# 83
Ами аз да взема да кажа, че много ми хареса срещата! Невероятно приятни мами с изключително сладки деца! В заведението не издържахме дълго, но нямаше как с дребосъците, те искат да тичат:) Направихме си хубава разходка след това  Hug

По въпросът за АМ - аз взимах аптамил, но сега вече предпочитам ХИП. На Тео повече му харесва на вкус. Въпрос на предпочитание. Кисело му давам за десерт понякога, но не го обича много, освен ако не е с плодове Simple Smile

# 84
  • Bristol
Ехе, първата се включи  Mr. Green Къде са другите Wink А снимки правихте ли?
oni, аз моята я включих на 5 месеца на АМ и защото все нещо ми се гърчеше, започнах с млякото на Cow&Gate, easy digestive. Иначе като питах наблюдаващата тя каза, че всички уж били еднакви  Thinking Между другото се чудех, дали да не и взимам Фризолак ли беше името, вече съм забравила  Embarassed, защото го има и в БГ. Да не нося кутии като сме там един вид Wink
А кисело мляко не си спомням кога съм дала за първи път, но беше по-големичка и не знам защо, но започнах с fromage frais  Thinking
Ели нещо не е във форма  Rolling Eyes От днес има и някаква странна кашлица. Утре ще я водя на GPтo. Яд ме е, че не мога да я накарам да пие чай от лайка с мед, мисля че това ще и помогне, ако гърлото е възпалено и за кашлицата  Confused Ей, сега пак я примамвах и лъжех, че е топло сокче. Тя много обича сок. Първо се същиса, че е топло, а после като го опита и го остави настрана Sad

# 85
Беше ми много приятно да видя всички.
Много народ дойде, нали? Леко блокирахме кафенето с колички.
Макобал посрещна геройски гнева на сервитьорката и отнесе една псувня на полски. Mr. Green
Хайде, следващия път в някой парк.

Днес тичах в Race for Life, тра-ла. Даже от 5,000 участнички бях някъде в първите 100, не че аз тичам бързо де, явно народът се влачи, но това е ОК, защото целта е да се съберат пари за cancer research, така че участието е важно. Другият месец-пак.

Мери, нямаша май снимки (освен ако някой не е бил със скрита камера Wink

# 86
Мдааа, беше много приятно, за мен като малък празник!!! Joy Joy Joy  bouquet thanks на всички!
Много сладки бебчета видяхме, много приакзливи мами и много приятни разговори се водеха.. ееееееееееех.....Simple Smile дай Боже още такива срещи, че да дойдат и другите, които не успяха този път:)

Знае ли някой дали в БГ има АМ Cow&Gate? НЕ съм си ходила с детето там, скоро пътувам обаче и тъкмо за това си мислех - дали да си нося от тук?

# 87
  • постоянно
Мдааа, беше много приятно, за мен като малък празник!!! Joy Joy Joy  bouquet thanks на всички!
Много сладки бебчета видяхме, много приакзливи мами и много приятни разговори се водеха.. ееееееееееех.....Simple Smile дай Боже още такива срещи, че да дойдат и другите, които не успяха този път:)

Знае ли някой дали в БГ има АМ Cow&Gate? НЕ съм си ходила с детето там, скоро пътувам обаче и тъкмо за това си мислех - дали да си нося от тук?
Мисля че няма, но за по сигурно питаи мамите в хранене с АМ.
Вили

# 88

Мисля че няма, но за по сигурно питаи мамите в хранене с АМ.
Вили

аз също  не съм виждала...ако държиш на това мляко май по добре си го носи от тук.

# 89
  • Манчестър

Дори и да има,ако имаш възможност си вземи оттук. Аз давах на моя Аптамил и сестра ми каза да не нося,защото го имало в България. Е,да,само дето няма нищо общо с тукашния....добре,че си носех все пак 3 кутии оттук.

Общи условия

Активация на акаунт