Отговори
# 150
Не знам какво да кажа за цените, не само са числото същото, отзад евро, ами и даже по-скъпо.

20 евро за куриерски по Еконт, просто е безумно.....

Отделно ходих до аптеката - за едно вит.С, Колдрекс 14 сашета, Тантум верде за гърло и един Парацетамол, всичко на промоция без парацетамола, оставих почти 30 евро (60 лева).....ами супер много ми се вижда.

# 151
  • загубено
И тук е така,всичко нагоре. Лекарствата са с по ниско ддс и изписани от лекар плащаш 20% . Но и аз пролетта се изненадах ,че лекарство с парацитамол за дребното и сироп ме думна с 20Е. Иначе всичко друго взимам с рецепта. Цените в супера нагоре.
Вчера слушах,че сиренето щяло да изчезне. Ми фета 13,17Е кило, бялото сирене 9 което не знаеш какво има вътре.  Бензин мина 2Е.
Тегави времена идват.

# 152
Не ми говори, че направо не ми се мисли.....за съжаление нищо не зависи от нас. Пък и сме дръти за емиграция.... При вас сигурно е една идея по-добре, поне заплатите са по-високи. Тук рязко обедняхме наполовина. То се очакваше, де. Поне аз знаех, че така ще стане, ама какво да направим. Нямаме нищо като полезен ход.

# 153
  • Sofia
Мда, аз също върнах пратки, две кутии на БГ Пощи трябваше да купя и общо 34€ и повече от този сайт йок.
Нерка, аз едно люкарство си взимам от гръчко, беше миналата година 4-5 €, сега го взех 9.20. Та тегава работа. Дайте да послушаме звукът на питието в чашата, дето Нерка вика.

Общи условия

Активация на акаунт