Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 659
  • 603
  •   1
Отговори
# 495
  Вижте как предвидиливо сме се подготвивили за коледа......
 Дано някой не е поръчал нещо , което с временен период на употрепа и този период не е на път да отлети до Коледа...

# 496
 Дано някой не е поръчал нещо , което с временен период на употрепа и този период не е на път да отлети до Коледа...
Ами mini_79 поръча за нас тоалетната на Фишер Прайс и май ще ни се наложи да купуваме някакво обикновенно гърне, защото ако трябва да чакаме още месец-месец и половина май ще ни стане много късно  Rolling Eyes Най-вероятно са объркали поръчката или нещо такова  Thinking Ще видим щом отговорят на vladkab  Rolling Eyes

# 497
Ами mini_79 поръча за нас тоалетната на Фишер Прайс и май ще ни се наложи да купуваме някакво обикновенно гърне, защото ако трябва да чакаме още месец-месец и половина май ще ни стане много късно  Rolling Eyes Най-вероятно са объркали поръчката или нещо такова  Thinking Ще видим щом отговорят на vladkab  Rolling Eyes
О и аз си чакам тоалетната  от септемврийската даже видях че моето сега го няма в сайта на preissturz а го има в мател : http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900004&e=storeProduct&pid=34819
Дано ако са я объркали поръчката го върнат като наличност иначе и  да я пуснат сега го няма. Но ние сме още на 8 и половина и имаме време за гърне тепърва. Една позната днес каза че техните 2 близначета които са почти на година и осем сега се учели на гърнета в яслата. Случват се такива неща. Владка ще чакаме колкото трябва ти не се притеснявай и не се чувствай отговорна, защото ти реши да направиш едно добро и ние сме ти благодарни.  Peace Hug
Голям съм заплес ooooh! детето докато пиша аха аха и да изяде пакетчето със сухи кърпички, а уж е до мен в проходилката  Joy Едва успях да извадя каквото си беше хапнал.

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 15:12 от Mish

# 498
няма ли още новини  Rolling Eyes?

# 499
  • София
ми не знам - аз ги питам за едната поръчка, те ми отговарят за другата, вече и аз се омотах. Ще изчакам още една седмица и пак ще им пиша.

# 500
  • Русе
ми не знам - аз ги питам за едната поръчка, те ми отговарят за другата, вече и аз се омотах. Ще изчакам още една седмица и пак ще им пиша.

Добре де като ги питаш тези поръчки нямат ли си номера. Не може ли да напишеш имаме две поръчки едната е номер еди коя си от дата ... на стойност еди каква си и другата е номер еди коя си от дата... на стойност еди коя си, и двете ли сте изпратили, защото ние получихме само част от поръчка номер еди коя си???

# 501
  • София
Според мен ,не бива да се чака, явно грешката е при тях, а като се отлага с питането, се забавя и решението на въпроса-казвам го от личен опит.
И аз мисля, че всяка поръчка или номер, дата  и стойност и нещо като товарителница или подобно, с което е изпратена. Така се следят пратките и ако има проблем, така се намират. Длъжни са да отговорят и на коя дата са я пуснали-те какво казват?Според мен трябва подробно запитване да се направи. Няма ли мами с добро владеене на немски да напишат писмо? Ако го формулирате, бих могла да помоля и  една френдка да го преведе.

# 502
  • София
Hallo!
Für die nicht lieferbaren Artikel (2x Multi Kugelbahn, 1x FP Baby Igel und 1x K2565 Rainforest Wippe) bitte die Bankverbindung bekannt geben.

Werden die 132,69 EUR in den nächsten Tagen rücküberweisen.

danke und lg
i.A.: Christiane
Harald Ebretsteiner
Lungitzer Str. 58
4222 St. Georgen/Gusen
Österreich
www.preissturz.at   >>>>>>>>>>Ein Klick der sich rentiert<<<<<<<<<<<

>>>Top Aktionen - Kinderwägen und Babyartikel zum Bestpreisl>>>>
                                Jetzt traumhafte Fahrrad Aktionen>>>>>>>>>>>>>>>>>
                                  Bob der Baumeister und vieles mehr>>>>>>>>>>>>>

----- Original Message -----
    From: vladislava boneva
    To: preissturz.at Harald Ebretsteiner (CW)
    Sent: Friday, November 02, 2007 2:21 PM
    Subject: Re: Re: preissturz: Neue Bestellung von Vladislava Boneva Vladislava

Hallo,

diese Sachen die nicht liefbar sind,will ich nicht mit verschiedene ersetzen!

Bitte geben Sie mir das Geld zurueck mit dem Lieferung vom Bestellung 5709-10533-3
    vom 18.09.2007 die ich noch nicht bekommen habe!!!

Wird das bald im Weg sein?Es sind schon zwei Wochen vorbei!!!!!!!!!!!!

Viele Gruesse!

"preissturz.at Harald Ebretsteiner (CW)" <office@preissturz.at> wrote:

Hallo!

Wir hätten Ihnen schon ein paar Mails geschickt da ein paar Sachen nicht mehr lieferbar sind, jedoch auf diese haben wir keine Antwort bekommen.

lg
        i.A.: Christiane
        Harald Ebretsteiner
        Lungitzer Str. 58
        4222 St. Georgen/Gusen
        Österreich
        www.preissturz.at   >>>>>>>>>>Ein Klick der sich rentiert<<<<<<<<<<<

>>>Top Aktionen - Kinderwägen und Babyartikel zum Bestpreisl>>>>
                                        Jetzt traumhafte Fahrrad Aktionen>>>>>>>>>>>>>>>>>
                                          Bob der Baumeister und vieles mehr>>>>>>>>>>>>>

----- Original Message -----
            From: vladislava boneva
            To: office@preissturz.at
            Sent: Thursday, November 01, 2007 2:36 PM
            Subject: Fwd: Re: preissturz: Neue Bestellung von Vladislava Boneva Vladislava

Hallo,

ich bin ein bischen schon besorgt,weil ich die Besttelung 5709-10533-3 von 18.09.07
            noch nicht bekommen habe! - 459.97 Euro

Ich  hab diese 5710-10433-5 von 12.10.2007  - 1289.49 Euro schon bei mir !

Wo ist das Problem?

Bitte geben Sie mir Atwort schnell wie moeglich!

Vielen Dank!!!!

# 503
  • София
Не знам какво си написала Laughing, но ще питам моята приятелка. Но от това май излиза ,че добре се справяш с немския, пък аз бях останала с друго впечетление. Ако все пак се изисква някакво обстоятелствено питане и имаш проблеми с превода, съм насреща. Grinning

# 504
vladkab, предлагам да ги тормозиш всеки ден  Mr. Green .

# 505
  • Русе
От цялата кореспонденция разбирам, че нямат 4 артикула в наличност и след като Владка си поисква парите за тях обратно, те се съгласяват... А останалите неща изпратени ли са?

# 506
Хм...  Thinking Явно и те нещо се моткат или се правят на ударени  Crossing Arms

# 507
  • гр.Варна
От цялата кореспонденция разбирам, че нямат 4 артикула в наличност и след като Владка си поисква парите за тях обратно, те се съгласяват... А останалите неща изпратени ли са?

а това във връзка с първата поръчка ли са писали: ...Wir hätten Ihnen schon ein paar Mails geschickt da ein paar Sachen nicht mehr lieferbar sind, jedoch auf diese haben wir keine Antwort bekommen...?

Да не би да са искали да й кажат ,че и в първата поръчка има изчерпани стоки,но не са получили отговор,как да процедират,а трябва да има друг мейл,където й пишат ,че от втората поръчка има 4 липсващи артикула и дали да ги заменят с други и тя за тях да им отговаря- не,не искам замяна,парите ги прибавете към онази поръчка,която не е пристигнала(ама ,интересно,къде да й ги сложат ooooh!).И най-накрая те са отговорили-о.к. ще ви ги преведем обратно...А въпросът им за изчерпаните количества в първата поръчка да е останал без отговор...

Ох ,незнам,въпрос на комуникации newsm78

# 508
  • в центъра
От написаното става ясно, че ти ги питаш за липсващата поръчка и защо се бави, а те ти отговарят, че някои неща са липсвали, писали са ти няколко мейла, но не са получили отговор на тях. След което ти им казваш, че не искаш да ти заменят липсващите неща, а искаш парите, а те ти искат номер на сметка, по която да ти преведат сумата за неизпратените продукти.
Моето обяснение, че те са забавили поръчката, чакайки да им се отговори дали искаш замяна на липсващ продукт, но така и не става ясно дали и кога са изпратили нещата. Ако са изпратили поръчката на 2.11, когато си им писала, че не искаш да заменят липсващите продукти, ще почакаме още малко.
Не мисля обаче, че ти ги питаш за една, а те ти отговарят за друга поръчка, защото единия продукт, който са написали, че липсва, според мен е поръчан от mama_meggie, а и нейния линк не се отваря. Така че според мен говорите за една и съща поръчка.

# 509
  • София
Не знам какво си написала Laughing, но ще питам моята приятелка. Но от това май излиза ,че добре се справяш с немския, пък аз бях останала с друго впечетление. Ако все пак се изисква някакво обстоятелствено питане и имаш проблеми с превода, съм насреща. Grinning
И бъкел не разбирам от немски. Карам една приятелка да им пише от моя мейл.
За липсващи играчки са ми писали на 19 октомври - при положение, че поръчката е пусната преди месец ми е малко странно да се отнася за първата поръчка. А и първият път, когато правих поръчка имаше липсващ артикул и те ми върнаха парите за него в самата пратка без да ме питат.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:30 от vladkab

Общи условия

Активация на акаунт